View Full Version : Пожелания за РОЖДЕН ДЕН
didenceeto
04-29-2010, 18:03
xaxa
и аз често имам този проблем, но накрая решавам все да напиша просто това, което му пожелавам от сърце ;)
ее .. малии и моя рд е тогава .. :-D
да му пратиш ?!? :-o ако е смс ето няколко предложения .. :
Макар че не си до мен, че време ни дели, ти знай,че винаги си в мен и в моите мечти... Честит рожден ден !!
Скъпi ..., ЧРД!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!
Очите ти от щастие да греят , сърцето ти от радост да тупти и всички птички пак да пеят ,защото днес празнуваш ти ! Честит рожден ден !!
Ти си роза,ти си крем,хайде с теб да се е...м!Ох,извинявай.Просто исках да кажа"Честит рожден ден".Но ако все пак ти се доще, има кой да те e….!!! :razz: :-D :D 8-)
eto още .. :
Ти си слънце за земята!Ти си радост за душата!Ставаш ти за наркотик,водка си за алкохолик,ваучер си за GSM ,да е Честит рождения ти ден !
Желая ти букет от рози , покрит с шапките на младостта , нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта !
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.
На хубави дати се раждат само хубави хора ! Днес е една прекрасна дата, а за мен ти си повече от прекрасен човек ! Ч.Р.Д.
Желая ти 12 месеца без болести , 53 седмици - щастие , 365 дни - без ядове , 8760 часа - любов , 525600 минути - хубави мигове и 31536009 секунди секс
дано да съм ти помогнала ;]]
SemperFidelis
04-29-2010, 18:46
Честит рожден ден - тази вечер имаш мен! :razz: :D
най-хубавия смс за рожден ден, който съм пращал на гадже е бил "честит рожден ден, да ми седнеш на уя закривен"
8-)
soul1199
04-29-2010, 19:35
Честит рожден ден - тази вечер имаш мен! :razz: :Dсупер е
Ето едно предложение от мен - "Честит рожден ден- готова съм да ме дефлорираш без проблем"
п.с Успех с пожеланието!
didenceeto
04-30-2010, 17:15
мерси много, много ми помогнахте :(