View Full Version : 2 обеца на ухото
blueprincess
04-30-2010, 13:09
Първо, здрасти..
Искам да питам защото смятам да си направя 2 обеца над първата на ухото дали боли? След колко време мога да я сменя и т.н. Доста ме е страх защото помня кога ми пробиха ушите за 1 път.. :S Смятам да хода или в събота или другата седмица да ги пробия, но ме е бъз дали ще боли! Моля някой да ме осведоми за тези работе защото не съм много наясно.. :S :oops: :oops: :) Мерси предварително! :) :) :) :-)
хей :) .. ами аз да ти кажа имам 5 :-D и всички са правени с пистолет ... от началото има една тъпа болка .. то не е точно и болка де , няма от кво да те е страх, има една приказка "Трай булка за хубост" :lol: ...
аз медицинските ги носих 2-3 седмици и после сложих сребро... хубаво ще е и ти малко да ги подържиш и след това да сменяш че да не стане някой гаф :D в първите няколко дена е малко гадно (ама не е болка) ....
и един трик за да заздравее по бързо дупката - 'всяка сутрин слагаш малко плюнка ама не трябва да да си яла нищо преди това' айде успехи :wink:
evanescence_147
04-30-2010, 16:12
Не боли, но ако искаш да не ти гнояса и ако искаш да заздравее по-бързо по-добре си вземи гентамицин от аптеката и две седмици както си обецата мажеш мястото където е дупката и си движеш обецата и никви проблеми няма да имаш :)
Аз началото на месеца си сложих втори обеци и на двете уши. След два месеца ще слагам трети 8-)
При мен нямаше АБСОЛЮТНО никаква болка. Пареше ми 2-3 минути само и това си беше. Усеща се само леко боцване като щракнат с пистолета, но и това не е болка за умиране.
Аз моите ги въртях точно 5 дни и след това престанах. Не съм полагала никакви допълнителни грижи за тях и нямам никакви проблеми.
Кофти беше само първата нощ, когато трябваше да спя по гръб, защото като се отпусна на една страна и усещах болка, но на втората нощ се прежалих и видях, че и това не е кой знае какво 8-)
ImmortalSportFreak
04-30-2010, 22:04
no pain .. ;)
нЕма болка освен ако не искаш да си слагаш обеца на хрущяла - е там е по-друго нещо... 8-)
perla333
05-01-2010, 18:25
Аз преди около два месеца си направих втора дупка.
Еми мен не ме болеше. Просто се хвани някъде и се съсредоточи там. Няма да усетиш нищо освен едно леко изтръпване и може би малка болка (все едно да те одраска котка) Аз моята обица не съм я сменила още, защото смятам да седя снея около 3 месеца.
bobito_th
05-01-2010, 19:42
Е мен ме пробиваха с абокат..нищо не усетих даже питах момичето, което ме пробиваше дали е свършило. Попринцип се седи около 1 месец с медицинската след това я махаш.
Мен лично изобщо не ме е боляло :)
KpucmuHa
05-01-2010, 19:52
не боли, освен ако не спиш на него ухо :D
и на хрущяла не боли много 8-)
AlesandeR
05-02-2010, 10:30
ммм.. не неболи определено ли4но мен неме боля
Reaper93
05-30-2010, 09:15
no pain .. ;)
нЕма болка освен ако не искаш да си слагаш обеца на хрущяла - е там е по-друго нещо... 8-)
LuxurySk0B
05-30-2010, 09:50
запомни 1 нещо - куцо пиле домат носи
Аз си сложих миналата година втора обеца и не ме боля изобщо сега мисля да си направя на хрущяла :grin:
iiordanova
05-30-2010, 14:30
Мен не ме боля .. 8-)
Спокойно и да те заболи не е болка за умиране. Само за секунди.
angelxbaby
08-17-2010, 21:01
Аз имам 4 на едното ухо. :D
Не боли изобщо. :wink:
lemonyheart
08-21-2010, 08:03
Втората дупка на дясното ухо си я правих, когато бях 4 за 5 клас и не ме заболя много. :)
StolenBliss
08-21-2010, 23:59
ем то с пистолет става мноо бързо аз не мога да кажа че съм усетила истинска болка пък и то втора на меката част на ухото по не боли отколкото горе на хрущяла примерно а то за там тряя и с игла за предпочитане щотоо аз няколко пъти горе съм се пробивала с пистолет и после все се възпаляваха пфууу :D :D
FunkyBoy
08-22-2010, 12:26
Зависи къде е обецата, аз имам и на възглавничката и на хрущяла горе... на възглавничката не боли изобщо, както и да ти я пробиват... на хрущяла обаче не давай да ти я пробиват с пистолет... може да се пукне и боли много... само с абокат или нещо от тоя род :)
babylon_p
04-02-2013, 20:35
И на хрущяла не боли.. :)
babylon_p
04-02-2013, 20:36
И на хрущяла да си сложи пак не боли.. :)
boykoblabla
04-02-2013, 20:40
Дупчи се спокойно не боли :D (aз имам една и не ме е боляло,само си мислех,че боли :D:D:D)
Споко, аз имам общо 7, 2 съм си ги пробила сама даже.
Въобще не боли.
CooL_GirL12
07-08-2013, 11:08
Може ли да попитам нещо, за да не отварям нова тема. Аз съм на 13 и ми дават да си направя втора обица на ухото, но проблемът ми е, че не знам на кое ухо-ляво или дясно. И също така ще е грозно ли ако си направя втора дупка и на двете уши?
Защо да е грозно? Където си решиш...
heartshapedbox
07-10-2013, 16:17
Ох, една обица нито ви прави по-красиви, нито по-грозни. Ако мислиш, че ще ти отива си направи.
пп: не с пистолет :)
DeniseWallace
07-13-2013, 17:05
Ами не помня дали ме е боляло при слагането на първите, защото съм била много малка, но си пробих 2 сама с обикновена безопасна игла и не болеше изобщо. Просто чувствах как преминава през кожата ми :D На другия ден си сложих друга обеца и за около 2 седмици зарастна напълно.
Всеки човек има различен праг на болка. Един може да умира от болка, друг да не чувства нищо :)
heartsdesire
07-13-2013, 18:13
Като си си правил първата, предполагам е било отдавна. :D Сега го правят по-лесно и по-бързо и не боли.
Щом татуировката не боляла чак толкова много, то какво остава обеца, хахаха. Мен не ме боля като ме дупчиха. :р