Влез

View Full Version : Момичета и любов не може без тях! Помоощ

LaRgEboy
04-30-2010, 18:54
еми аз и преди бях писал как да впечатля едно момиче и още не ми достига смелост и искам да ми кажете даил ме харесва!Значи:
Всички от класа я харесват и я удрят по гъза и я щипят по балконите а аз не го правя щот не съм перверзен и едно момче искаше да види кво и има на раката и тя каза обичам и моето има!И аз си викам на акъла (еееБаси)И ми вика ае да станем гаджета!Обаче тва беше на шега и можеби щото само аз не я обарвам и понеже не правех нищо за да спра другите тя на др ден ми се усмихна и ми каза аиде късаме!И се кат ма види или кат споменава за мен казва бившо гадже и един път кат играхме футбол(те момичетата обикалят терена да са разхождат и тя ми прати въздушна целувка и се кат ме види ме пита нещо безмислено!Обаче понеже няма да ми достигне смелост да я поканя кажете ми как да я привлека по индиректния подход тоест не направо Ае да излезем!Как да стане ае плс кажете и не спамате постове като оф има си важда тема зна обаче аз ви питам от нещата които ви казах по горе дали м е харесва!

ПП ПЛс кажете чакам отговори
ПП2 Бъдете изчерпателни! 8-)
ПП3 Мерси предварително!!!
ПП4 7клас съм

mArMaLaDkA
04-30-2010, 18:56
питай я, щом си такъв пич.

LaRgEboy
04-30-2010, 18:59
питай я, щом си такъв пич.

от де реши че съм пич

ама казах че ме е срам иска с индиректен подход 8-)

mArMaLaDkA
04-30-2010, 19:03
прати й бележка, щом искаш с "индиректен подход". :-o

tuzaro
04-30-2010, 19:09
уж я аресваш пък не я обарваш, а всички останили го правят... има нещо тука

Lyubeto
04-30-2010, 19:47
уж я аресваш пък не я обарваш, а всички останили го правят... има нещо тука

:lol: :lol: :lol:

britzy
04-30-2010, 19:56
звучи малко гейско(нищо против тях!!!)

хмммм-7ми клас още си сори ама безмозъчно хлапе,а тя се задраква щот е куха лигличка.Пораснете

grow yourself a pair :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

lipsvashh_mi
04-30-2010, 20:21
имам чувството,че ако почуках върху главата й и попиташ има ли някой вътре ще се чуе отрицателен отговор..в общи линии момичето е въздушен коридор ,от малко и това никак не радва...
бтв-па й ти си се захванал с арна мома дето всеки я обарва :D

xNiKx
04-30-2010, 20:27
На ръката и е пишело "Обичам... и твоето име"? Следователно сте 13 годишни с акъл на 10 годишни. Обарвате се по "балкони", тераси и задници? Значи сте 13 годишни с акъл на 10 годишни, мислещи се за готини 18 годишни. О да, светло бъдеще очаква България.
П.С. Ако не си разбрал, исках да кажа, че си идиот.

vagarious
04-30-2010, 20:31
На ръката и е пишело "Обичам... и твоето име"? Следователно сте 13 годишни с акъл на 10 годишни. Обарвате се по "балкони", тераси и задници? Значи сте 13 годишни с акъл на 10 годишни, мислещи се за готини 18 годишни. О да, светло бъдеще очаква България.
П.С. Ако не си разбрал, исках да кажа, че си идиот.

+++++ Йепп. :lol:

Sisi7u
05-01-2010, 10:35
пффф... тая определено е ку*ва, майна ..
щом позволява на др да я опипват ..
по-добре не мисли за нея ..

сякаш на шега можеш да и кажеш дай да станем гаджета , да и кажеш че я обичаш и да видиш кфо ще ти отговори ..
ако не ти отговори както искаш кажи че се базикаш с нея ..
ако и тя ти отговори .. :oops:

reoffender
05-01-2010, 11:29
ахахаха, брутал...егати сложните отношения, честно :-o
пребий тия,дето я обарват, после тя сама ще покани своя герой :grin:

LaRgEboy
05-01-2010, 12:45

проблема е че немога да пребия 2мата които най мн я обарват а пък другите са ми фр

silky92
05-01-2010, 13:31
Уфф ,че трагедия ,ужас .Съчувствам ти 8-) Порасни !!!

reoffender
05-01-2010, 14:49

проблема е че немога да пребия 2мата които най мн я обарват а пък другите са ми фр
ми ако искаш ние да дойдем да ги ступаме и после хепи енд?
;DDDDDDDDD

onestar
05-01-2010, 16:11
Абе вземи я покани на среща и чиста работа...
Да ги няма такива "Няма да ми достигне смелост". :?

welovecandies
05-01-2010, 17:04
сближи се с нея .. станете приятели започни да я заговаряшш ии с времето тя ако те харесва ще си признае, а ако те е чак толкова много срам .. пиши и по скайпа .. :)