PDA

View Full Version : Сама съм си виновна

sunshinepp
04-30-2010, 19:56
Хей хораа..

Такамм .. цялата работа идва от там, че правя много грешки..спрямо хора, на които държа..
Вчера сутринта с Т. се бяхме разбрали да ходя в тях, но по-късно й казах, чее нямам финансова възможност да отида (картата за градския ми беше изтекла и имах пари колкото да се прибера в нас) Тя каза , че няма проблем и веднага след това се разбра с други момичета за да не е сама.. По-късно аз успях да си осигуря пари за да отида, но реших да не я разигравам и не й казах.
Но отидох в приятеля ми да се видим, като изрично помолих 1 приятелка , която беше с мен по пътя да не казваа на Т. защото ще стане тъпо.. НО тя явно не ме е чула ии тази сутрин се заговорихме за вчера и тя се изпусна, че съм ходила след даскало в гаджето ми.. Т. се разсърди и сега не ми говори.. ;( Знам, че вината си е изцяло моя..
Опитах се да говоря с Т. няколко пъти, но тя ме отбягваше и нищо не стана..
Сега се чудя какво да направя.. а миналата седмица по това време и тя беше направила гаф, но аз реших че ще си затворя очите..
Защо тя не можее .. ;( :x :( :( :(

danibebi
04-30-2010, 20:25
Защо неможе ли? Явно е различен човек от теб,макар,че да не ти говори е адски тъпо.Извини и се, и ще и мине все някога.Няма цял живот да ти се сърди е.. :-)

sunshinepp
04-30-2010, 20:30
Защо неможе ли? Явно е различен човек от теб,макар,че да не ти говори е адски тъпо.Извини и се, и ще и мине все някога.Няма цял живот да ти се сърди е.. :-)

До сега 3 пъти се опитах да се извиня, но тя или се прави , че не ме чува или се отмества и тръгва на някъде.. :(

KpucmuHa
04-30-2010, 21:33
изчакай да и мине...

dPa3HuTeJl
04-30-2010, 22:52
Еее.. ще и мине няма къде да иде :) Но недей на ден по 3634623 пъти да се опитваш да говориш с нея защото ще станеш досадна .. просто изчакай все някога ще и мине,нали ? ;)

sunshinepp
05-01-2010, 05:10
Емии.. дано :(

mrtn
05-01-2010, 06:48
Ще и мине и ще те потърси, ще осъзнае че ти се сърди за глупости.. :)
А ти само стой и гледай.. ;)

nIkEnCeTy_bE
05-01-2010, 15:54
Еми мисля, че ще трябва да поговориш с нея. Приятелстовот се гради и от двете страни. Неможе ти да преглъщаш и да не каваш нищо, а тя да се сърди за глупости. Мисля, че това трябва да и го обясниш, да и се извиниш. Трябва да и мине, трябва и да те разбере. И друг път не казвай това онова на всеки срещнат.

sunshinepp
05-01-2010, 15:55
Еми мисля, че ще трябва да поговориш с нея. Приятелстовот се гради и от двете страни. Неможе ти да преглъщаш и да не каваш нищо, а тя да се сърди за глупости. Мисля, че това трябва да и го обясниш, да и се извиниш. Трябва да и мине, трябва и да те разбере. И друг път не казвай това онова на всеки срещнат.

Момичето , което знаеше не беше просто някой..
Супер близка ми е .. но го направи без да иска.. :(

nIkEnCeTy_bE
05-01-2010, 16:04
Еми просто ще и обясниш, че понякога трябва да си замълчава, защото рискува да развали нечие приятелство. Щом ти е близка, ще те разбере.

blue_ice
05-01-2010, 16:52
е не си толкова виновна според мен..просто се е получило тъпо както казваш.. помоли я да й обясниш какво е станало и ако е разбран човек ще ти прости

onestar
05-01-2010, 17:27
Пиши й есемес със обяснение на ситуацията. :wink:

sunshinepp
05-01-2010, 17:46

Дали е удачно на смс .. много не ги обичам тия комуникации ..
Ако имам нещо да казвам, по-добре в очите.. но от друга страна тя като не иска да ме изслуша.. може и това да е вариант.. :(

danibebi
05-01-2010, 20:08
изчакай да й мине.. :)

StrangerIsTyping
05-01-2010, 20:34
Все съм си мислила, че приятелството може да се приравни на честност, не е трябвало да премълчаваш или да молиш някой да премълчи. Извини се и гледай да бъдеш максимално откровена и към нея, и към себе си. И говори с нея, а не си затваряй очите. =)

onestar
05-01-2010, 21:45

Дали е удачно на смс .. много не ги обичам тия комуникации ..
Ако имам нещо да казвам, по-добре в очите.. но от друга страна тя като не иска да ме изслуша.. може и това да е вариант.. :(
Когато всички останали варианти са изчерпани... този върши работа.
Ще й го напишеш - тя ще го прочете, и след известно време ще й мине... трудно е само докато осъзнае, че се сърди за глупости.

Elenichkaa
05-02-2010, 06:35
не прави нищо...не се оитвай да заговаряш(ставаш нахална и жалка)..отиди един път и кажи просто извинявай виновна съм и си тръгни...ако реши да ти прости добре...ако ли не...ми пак добре!

sunshinepp
05-02-2010, 07:23
Все съм си мислила, че приятелството може да се приравни на честност, не е трябвало да премълчаваш или да молиш някой да премълчи. Извини се и гледай да бъдеш максимално откровена и към нея, и към себе си. И говори с нея, а не си затваряй очите. =)

Да, съгласна съм .. и за това се чувствам зле и ми е гузно.. знам, че съм сгрешила.. :(

SmilezZz
05-02-2010, 09:10
Най-добре е да изчакаш да й мине..Дай малко "почивка" и на нея,и на себе си..
Не й се извинявай..Като й мине,тя сама ще те потърси,щом ти е близка приятелка.. + ..поговори и с другото момиче..Обясни й,че понякога трябва да замълчи,за да не развали нечие приятелство..

StrangerIsTyping
05-02-2010, 17:17

Да, съгласна съм .. и за това се чувствам зле и ми е гузно.. знам, че съм сгрешила.. :(

В такъв случай говори с нея за нейните постъпки и за твоята. Мълчанието може да е злато, ама нищо не решава.

TheNewReligion
05-03-2010, 23:45
Ако се отбягвате/сърдите/карате за такива глупости, не знам...