Влез

View Full Version : Огромен проблем след бръснене..

MaLchYyY
04-30-2010, 20:18
След бръснене нааа ... половите части :oops: получавам направо обрив, зачервявам се ,боли на просто не знам по какъв друг начин да се бръсна (мисля няма много начини). А точно там отдолу просто не мога да се скубя :? МОЛЯ помогнете ми защото само това ме възпира да спа с приятеля ми :(

KumchoValcho
04-30-2010, 20:27
Не се бръсни на контра. И ползвай крем след бръсненето. :)

Unika7che
04-30-2010, 20:33
Оффф бе хора... тая търсачка за нищо не я Е*авате !!! :? :x

MaLchYyY
04-30-2010, 20:35
Не се бръсни на контра. И ползвай крем след бръсненето. :)

но не става гладко ако не е на контра :x

scanadal
05-01-2010, 07:39
След като не ти е гладко-отиди на козметик да ти направи кола маска и ще ти е гладко поне 2 седмици.Не вярвам на приятеля ти да му пречи това,че малко си боцкала там долу.Сигурно и той като мъж се бръсне(поне по лицето) и знае как се раздразва кожата.Намажи се след бръснене с бебешко олио.Аз се мажа с крем Бочко и ми успокоява кожата след кола маска.

Inn0cenCe
05-01-2010, 16:01
Оффф бе хора... тая търсачка за нищо не я Е*авате !!! :? :x

На мен лично търсачката не ми работи :? .

По темата: Можеш да пробваш кола маска. Аз лично ползвам самобръсначка, но съм СУПЕР внимателна и ползвам крем за бръснене (на тати :D ) щот иначе много боли. А да, и след това ползвам крем, за раздразнена кожа :) .

Slynchiicee
05-01-2010, 17:30
Пробвай след бръсненето с Крем Бочко :) помага ;]

MaLchYyY
05-02-2010, 13:16
Ако е остър бръснача и без контра ще стане гладко (така си мисля де,не се бръсна)
Пробвай все пак с кола маска,иди на козметик,първите 2-3 пъти ще пискаш малко,след това се свиква и ти е гладко 2-3 седмици. :)

Наистина вече се надъхах да отида на козметик, но се притеснявам, че вного ще викам :( Ако някой е ходил на козметик нека каже моля ви :?

Ewok
05-02-2010, 13:25
еми преди и аз се бръснех и като отидох на козметик за първи път иии....
даже не я издържах цялата, но сега вече болката е значително по-малка, а и резултатите н-пъти по-добри отколкото със самобръсначката

MaLchYyY
05-02-2010, 13:34
еми преди и аз се бръснех и като отидох на козметик за първи път иии....
даже не я издържах цялата, но сега вече болката е значително по-малка, а и резултатите н-пъти по-добри отколкото със самобръсначката

ох много ли боля :( аз сиг няма да издържа

Ewok
05-02-2010, 14:45
ееемии :oops: доста боля
ама втория път си казах, че ще издържа колкото и да боли и стисках зъби :)

casey
05-02-2010, 16:23
Не се бръсни. Използвай кола-маска, отиди при козметик, ползвай епилатор... има много други начини.

MaLchYyY
05-02-2010, 20:58
Не се бръсни. Използвай кола-маска, отиди при козметик, ползвай епилатор... има много други начини.

начини, който болят адски много :( Не съм сиг, че козметичката ще ме изтрае :?

heiress
05-03-2010, 00:05
Ще те изтрае. И аз мисля, че ще изтърпиш. Виж, колко много хора ти го препоръчват, не си мисли, че и ние не сме се шашкали и не ни е било "страх". Все пак след като ти го препоръчваме е от опит. Давай смело.

MaLchYyY
05-03-2010, 06:42
Ще те изтрае. И аз мисля, че ще изтърпиш. Виж, колко много хора ти го препоръчват, не си мисли, че и ние не сме се шашкали и не ни е било "страх". Все пак след като ти го препоръчваме е от опит. Давай смело.

А и малко ме е срам да се събличам 8-) Все едно ще ходя на гинеколог :oops:

SuMmEr_KiSS
05-03-2010, 07:03
Използвам бебешко олио ! Найстина прави чудеса. :P