PDA

View Full Version : Няколко въпроса за косата

BlackkStar
05-01-2010, 09:46
Имам няколко въпроса за косата.
Кристали и предпазване на косата-Какво всъщност им е действието-въстановяване, заздравяване, поддържане, предпазване от пресата-кое от всичките?
-Чела съм, че на Сери са хубави. Как по-точно се изтолзват-на какво коса, кога се слагат?
-имам едно на Лореал Хот Лис, води се, че подпомага изправянето на косата и предпазва от пресата, ама иначе наистина ли предпазва?
-ако може да ми препоръчате нещо за предпазване от пресата...
Шампоан и балсам-Ползвали ли сте новия шампоан на Лореал Elseve total repair 5? Хубав ли е?
-А тъй като ми свърши балсама, пък още имам шампоан, дали ако взема от тази серия само балсама, ще има някакъв ефект?
- И какво попрницип трябва да е действието на всеки един балсам?
-За поставянето на балсама,веднага ли трябва да се отмие или...?

Това е за косата. И за да не правя нова тема, ще попитам тук. Има ли някаква разлика между фон дьо тена и коректора? Защото трябав да си взема коректор, но понякога се налага да прикривам повече неща и мисля, че е по-добре да взема коректор. Та ще е проблем ли, ако някога фон дьо тена го ползвам като коректор-т.е. слагам само на 1-2 места, колкото да скрие някоя пъпчица?

Знам, че станаха доста въпроси, но ще бъда много благодарна на тези, които отговорят. :)

BlackkStar
05-01-2010, 18:27
Мерси. Още отговори?

Molzinka
05-01-2010, 18:33
Ако цялото ти лице е на пъпки си вземи фон дьо тен, ако са само 1-2 си вземи само коректор.
Балсама се слага след като се изкъпеш и не се измива.
За кристали не мога да ти кажа, защото никога не съм ползвала
:)

BlackkStar
05-01-2010, 18:51
Ако цялото ти лице е на пъпки си вземи фон дьо тен, ако са само 1-2 си вземи само коректор.
На балсама ми, доколкото си спомням, пишеше, че се отмива. На Елсев е, ако има значение.

Molzinka
05-01-2010, 19:02
На балсама ми, доколкото си спомням, пишеше, че се отмива. На Елсев е, ако има значение.

Ами може той да се отмива не съм ползвала на Елсев, но съм ползвала от Ейвън и знам, че той не се отмиваше. А ти виж какво пише на опаковката в смисъл как да се изполва и ако пише, че трябва да се отмива, значи го отмивай :)