PDA

View Full Version : Момчета помогнете

zender
05-01-2010, 10:28
Онзи ден забелязах че спермата ми е по-гъста от обикновено!!!Случвало ли ви се е и на вас и можете ли да ми кажете на какво може да се дължи това?????? :S :S

KumchoValcho
05-01-2010, 10:30
Сигурно си прекалил с изпразването.. Нормално е
Все пак количеството не е неограничено. След 1 ден ще се 'презаредиш' 8-)

Sa6eks
05-01-2010, 10:40
Ако си на 15-16 нормално е да става, така ще стигне до една степен на сгъстяване която е нормална за един мъж, до тогава има време :)

zender
05-01-2010, 10:48
Ако си на 15-16 нормално е да става, така ще стигне до една степен на сгъстяване която е нормална за един мъж, до тогава има време :)

Лошото е че съм на 18 и преди не беше така гъста.В нета четох че може да е от топлото време и да пия повече течности.

darkPaladin
05-01-2010, 11:00

Лошото е че съм на 18 и преди не беше така гъста.В нета четох че може да е от топлото време и да пия повече течности.

Проблеми при уриниране?

Имаш ли усешането,че ти се ходи до тоалетната?

Болки?

zender
05-01-2010, 11:04

Проблеми при уриниране?

Болки?

Нямам никакви проблеми при уринирането или някави болки.

darkPaladin
05-01-2010, 11:08

Проблеми при уриниране?

Болки?

Гъстотата на спермата зависи от простата,тя секретира течната среда в която са спермотозоидите.Това в твоя случай е временно състояние на организма,помай течности и се храни добре!

Ако искаш се консултирай със специалист,но според мен ти няма нищо,иначе нямаше да можеш да спиш даже.

Gr0zDan0v
05-01-2010, 11:10
Онзи ден забелязах че спермата ми е по-гъста от обикновено!!!Случвало ли ви се е и на вас и можете ли да ми кажете на какво може да се дължи това?????? :S :Swtf!?кво ти дреме че е гъста споко нема да те кастрират :lol: най-важното е че можеш да вдигаш самолета :D

zender
05-01-2010, 11:12

Проблеми при уриниране?

Болки?

Гъстотата на спермата зависи от простата,тя секретира течната среда в която са спермотозоидите.Това в твоя случай е временно състояние на организма,помай течности и се храни добре!

Ако искаш се консултирай със специалист,но според мен ти няма нищо,иначе нямаше да можеш да спиш даже.
Мерси дано си прав :)

zender
05-01-2010, 11:13
Онзи ден забелязах че спермата ми е по-гъста от обикновено!!!Случвало ли ви се е и на вас и можете ли да ми кажете на какво може да се дължи това?????? :S :Swtf!?кво ти дреме че е гъста споко нема да те кастрират :lol: най-важното е че можеш да вдигаш самолета :D
:D Бе с тва нямам ама никакви проблеми :D