Влез

View Full Version : Съчинение расъждение ХЕЕЕЕЛПППП

RaZcAkVa6tIq
05-01-2010, 10:41
Трябват ми някакви разработки на тема "Трагизмът на Орест и Електра" от трагедеията "Електра" на Еврипид.Много ви се моля някой да помогне ,защото въобще ме нема по литература.

SemperFidelis
05-01-2010, 10:46
"Хем по-бързо, хем по-лесно - с чичко Гугъл е чудесно!" :D

RaZcAkVa6tIq
05-01-2010, 10:51
Ми аз междувременно търся и в Гугъл,но проблемът е ,че не намирам това което ми трябва и затова реших да пробвам тук.

elito0o0o0
05-01-2010, 13:36
Ми аз междувременно търся и в Гугъл,но проблемът е ,че не намирам това което ми трябва и затова реших да пробвам тук.Май никой в тоя сайт дет пуска такива теми не знае как да търси - КАЧЕСТВЕНО! :) :) Аз как винаги си намирам?! :?

silvana95
05-01-2010, 13:46
Ми аз междувременно търся и в Гугъл,но проблемът е ,че не намирам това което ми трябва и затова реших да пробвам тук.Май никой в тоя сайт дет пуска такива теми не знае как да търси - КАЧЕСТВЕНО! :) :) Аз как винаги си намирам?! :?

:razz: ми дай му деее

elito0o0o0
05-01-2010, 14:18
^^ Ми да си намери сам. На мен кой ще ми пише ЛИС-а върху `Крадецът на праскови` ?! Не е само да го намериш в нета ,ами да си го и оформиш ;) Имам си свои домашни,а също така и да си търся разни работи,че да се занимавам с неговите :) Чат ли си?! А ти не си ми шефка ,за да ми казваш какво да правя. Когато ме видиш да занимавам някой с моите домашни,контролни,ЛИС-я тогава ми говори ;)

ПС: Когато не мога да намеря нищо- сядам си на задника ,уча стабилно и си пиша каквото трябва,така че.. колкото и да не е добре човек по някой предмет - Има ли желание - има и начин. ;)

LoupGarrou
05-01-2010, 14:46
"Хем по-бързо, хем по-лесно - с чичко Гугъл е чудесно!" :D

Човек, направо ме уби, не го бях чувал т'ва :lol: !
Btw, нали учите произведението, не можеш ли сам да си го напишеш ? Аз така правя, рядко използвам материали от нета ; ) !