Влез

View Full Version : Kaк си представяте перфектното момиче?

robertdowney
05-01-2010, 12:12
Kaк си представяте перфектното момиче и какво бихте я карали да прави за да ви задоволи? Аз бих искал дА е като робот кайто прави всички мой желания даже и унизителни :D .

DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 12:24
Kaк си представяте перфектното момиче и какво бихте я карали да прави за да ви задоволи? Аз бих искал дА е като робот кайто прави всички мой желания даже и унизителни :D .
Купи си надуваема кукла...
П.П.:Женско съм :lol:

deqngeorgiev
05-01-2010, 12:29
аз си я представям като Britney Spears само че по-млада и с цици на Памела Андерсен и да издържа секс 10 часа на ден малии.. възбудих се

Bukmop
05-01-2010, 12:31
You want a perfect girl?!... Go buy a barbie ;]]]

DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 12:31
аз си я представям като Britney Spears само че по-млада и с цици на Памела Андерсен и да издържа секс 10 часа на ден малии.. възбудих се
Дени, от тебе не очаквах по-перверзен коментар... :lol:

deqngeorgiev
05-01-2010, 12:34
шшшшт.... перверзна женска такама

DqVoLsKoJeLaNiE
05-01-2010, 12:35
шшшшт.... перверзна женска такама

ш`ти кажа аз на тебе кой е перверзен... :lol:

stupid0boy
05-01-2010, 12:56
Гери...

Spike
05-01-2010, 13:03
аве да ми угажда 8-)

Palpatin
05-01-2010, 14:32
На външен вид като Джена Джеймисън. И да е с добър характер.

JustLikeFire
05-01-2010, 15:05
Дотук само един що-годе сериозен отговор от 9 мнения. :D
Аз си представям перфектното момиче за мен така - да е 1-2 години по-малка от мен (тоест 17-18 ), да е малко по-ниска, аз съм 1.80 и да не е мургава. :-D
Но това е само външно, много по-важен е характерът. Не искам някоя очукана к*****, а искам скромно и приятно момиче, с което истински да се обичаме.. Чак се размечтах... :oops:
Ако някоя от вас вижда себе си в това описание, винаги може да ми пише. :)

valko88
05-01-2010, 15:51
Няма таково същество :D

Sisi7u
05-01-2010, 16:18
Jessica Alba и Adriana Lima :)

nikcho
05-01-2010, 16:32
Gabriella Fox :grin: :grin:

Slynchiicee
05-01-2010, 17:28

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ivanko70
05-01-2010, 19:51
Идеалното момиче:
с малки ръчички - да ми изглежда огромен в тях
с детски навици - защото децата слагат всичко в устата си
с плоска глава - да има де да си държа биричката като си я пия
около 150см - да изглежда детински
без зъби - да не ми го дере като прилага детските навици

lovely_b
05-01-2010, 19:59
аз си представям перфектното момиче по следния начин:

-1.65-1.70 висока
-50 кг
-тъмно руса или черна коса
-зелени очи
-90/60/90
-дълги крака
-хубава усмивка
-поне малко акъл в главата

holt
05-01-2010, 19:59
абе перфекно няма как ама да е красиво, да не е по-високо от мен.... и да не е ревниво... :)

Grimmboy
05-01-2010, 20:46
на първо място руса .. после с среден размер гърди стегнато малко дупе сини очи готино тяло и миниатиурна ... напрао .... и последно но не по важност да е страшно перверзна да може да ме збърка напрао .. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dakata123
05-01-2010, 22:02
Моето момиче... по-вече не ми трябва 8-) 8-)

Slynchiicee
05-03-2010, 12:27
Моето момиче... по-вече не ми трябва 8-) 8-)

Браво ! :)

t0d1t0
05-03-2010, 12:49
Голямо дупе
Стегнати цици
Малка мозъчна дейност
Да взема стипендия

имам си я 8)

Passi0n
05-03-2010, 12:50
Малка мозъчна дейност

ще те бия аз тебе! :lol: :lol:
нямала съм мозък ... :o :lol:

TheSunshine01
05-03-2010, 12:53
...

t0d1t0
05-03-2010, 12:55
Малка мозъчна дейност

Руса си.

Slynchiicee
05-03-2010, 13:04
Малка мозъчна дейност

Руса си.

:razz: :razz: :razz: :razz:

Callisto
05-03-2010, 13:43
Ами моя си ме определя като перфектното момиче, въпреки че знам че имам много недостатъци в характера.
-готвим си заедно и му приготвям винаги неща, които обича
-търпелива съм и гледам да не му правя проблеми
-правим си редовен секс и всичко, което пожелае...той също ми се отплаща
-напълно еднакви сме: не само времето м/у рожденните ни дни е 1 ден, една зодия сме, еднакви характери, еднакви интереси, хобита...

Външен вид:
-средно висока
-черна дълга коса
-бадемови очи
-цвят на кожата не мога да определя( 1 съученик го определи като снежно бял и ми вика Снежанка, но за мен е по-тъмен).
-гръдна 92, подгръдна 72 (стегнати и големи)
-килограми 40
възраст 17 и полувина

С гаджето слушаме един и същи стил музика (метъл), на пиене сме си чиста конкуренция както и във всичко друго. Гледам да не го бия много, понеже това ще смаже мъжкото му самочувствае и ще се сдуха, но какво да направя като вечно губи. :D Даже и на компютърните игри го бия.
Разбираме се перфектно, огаждаме си един на друг и най-важното обичаме се. :)

Slynchiicee
05-03-2010, 13:52
Ами моя си ме определя като перфектното момиче, въпреки че знам че имам много недостатъци в характера.
-напълно еднакви сме: не само времето м/у рожденните ни дни е 1 ден, една зодия сме, еднакви характери, еднакви интереси, хобита...

Външен вид:
-средно висока
-черна дълга коса
-бадемови очи
-цвят на кожата не мога да определя( 1 съученик го определи като снежно бял и ми вика Снежанка, но за мен е по-тъмен).
-килограми 40
възраст 17 и полувина

С гаджето слушаме един и същи стил музика (метъл), на пиене сме си чиста конкуренция както и във всичко друго. Гледам да не го бия много, понеже това ще смаже мъжкото му самочувствае и ще се сдуха, но какво да направя като вечно губи. :D Даже и на компютърните игри го бия.

Най-доброто което някога съм чела :oops:

umri
05-03-2010, 14:05
Да е ненаситно животно в леглото, да е около 163-167 висока, спортистка с нормален ханш и гърди големи, но не прекалено.Да има чаровна усмивка и излъчване. Да е независима, да не е досадна и да ме слуша, а да не се опитва да командори, защото просто при мен е невъзможно. Да е добра домакиня, а не да се налага аз да я уча да готви(това е изключително важно). Дали ще е богата или бедна няма никакво значение, важното е да е интелигентна, но не да знае цялата история на Италия или да е експертка по Биохимия, а просто да знае кога да говори, как да ме представя и да си знае мястото. Да знае как да се облича и гримира, като хората, а не да изглежда, като дива селянка. А, да... за малко да забравя.. в никакъв случай да не е по-голяма от мен с повече от 1-2 години.

Общо взето мираж. Ако някоя си мисли, че покрива норматива

umri
05-03-2010, 14:08

Външен вид:
-средно висока
-черна дълга коса
-бадемови очи
-килограми 40
възраст 17 и полувина

Звучи добре съотношението гърди-килограми. Към 45 ше са ти перфектни, ако не си много ниска. Не знам само какво трябва да е гаджето ти, ако можеш да го биеш... не искам да си представям. :D

ZoTiC
05-08-2010, 10:28
Аз не си го представям аз го имам.

iiicako
05-08-2010, 10:30
Ах...
Първо и най-важното е да е Момиче :D :D
Брюнетка висока около 167-170
страотно тяло и задник, и да вярва на всичко кфот кажа :-D :-) :D

Shady141
05-08-2010, 10:41
няма я перфектната,няя начин си я представиш 8) 8) 8) 8)