Влез

View Full Version : Богата и грозна ..... или бедна и красива ?

sexualist
05-02-2010, 00:31
Интересно ми е да разбера какво предпочитат момчетата: да си имат някоя кьорава мастия ама фрашкана с кинти, или някоя засукана невяста , ама бедна кат румънски циганин ?!? :shock:

valdesbg
05-02-2010, 00:42
Ако си върти дупето 'убаво - се тая ква е. В краен случай - с чувал на главата :)

Е вече зависи за какво питаш де. За жена - първото, за секс - второт.

If u sense it, u are genius :)

Behemoth
05-02-2010, 03:53
Винаги се търси идеалния баланс м/у крайностите.

g0ssip
05-02-2010, 08:28
Фрашкано с мангизи квазимодо за жена и супер мацка за любовница :grin: :grin: :grin:

yeSHua
05-02-2010, 08:32
Money doesn't matter. Ако имам - ще ги давам колкото ми е възможно по-често и в по-големи количества, за да се усмихва момичето до мен, ако ли не - ще се търсят варианти и няма да се правят трагедии от това - двама могат да бъдат щастливи и с малко. А какви са финансовите възможности на приятелката ми - абсолютно безразлично е, не бих я оставил да има грижата да плаща, когато ходим някъде заедно; или ако е горда и независима - ще си делим разходите наполовина, но да се създават предпоставки в някой следващ момент единият да държи сметка на другия кога какво е платил - не е гот.

Отделно, физическата красота не е най-важното - колкото и изтъркано да звучи. Не мисля, че и би съществувал в живота избор за някого, освен ако не се изживява като абсолютно л@йно, от типа „красивата или богатата“ - чувствата не са нещо, което се поражда от визията или вместимостта на портфейла.

Да, теоретично ако имаш по-големи финансови възмнжности, би могъл да омаеш някое момиче много по-лесно, като си „купиш“ вниманието му... но ми се струва, че обратният сценарий е неприложим - не върви момичето да ти подарява цветя и да те води на разходка с лодка, не мислиш ли?!...

Love_Boy
05-02-2010, 09:34
Красива пък било то и бедна... не мога да си представя да живея с жена която ме отвръщава. Имал съм възможност и не съм го направил..

me4o0
05-02-2010, 09:50
Мастия... :-o :-o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stoteen4o
05-02-2010, 09:59

Оооооооооооооооо да :grin:
По темата - парите нямат значение (поне) за мен :)

stormbringer
05-02-2010, 10:15
кинтата не е от значение стига да ми харесва

AlesandeR
05-02-2010, 10:39

Оооооооооооооооо да :grin:
По темата - парите нямат значение (поне) за мен :)

:grin: :grin: дааааа

elito0o0o0
05-02-2010, 10:44
Пхахаха :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Гледаш няк`ва горила с 10 диоптера очила ... маркови дрехи и прелива от пари :lol: :lol: ... И през нощта докато спите ви гъделичка с космите си :lol:

kypo
05-02-2010, 10:46
грозна с пари. женим се и и взимам половината, после се развеждаме и си живея с парите и 8-)

ZoTiC
05-08-2010, 10:46
Money doesn't matter. Ако имам - ще ги давам колкото ми е възможно по-често и в по-големи количества, за да се усмихва момичето до мен, ако ли не - ще се търсят варианти и няма да се правят трагедии от това - двама могат да бъдат щастливи и с малко. А какви са финансовите възможности на приятелката ми - абсолютно безразлично е, не бих я оставил да има грижата да плаща, когато ходим някъде заедно; или ако е горда и независима - ще си делим разходите наполовина, но да се създават предпоставки в някой следващ момент единият да държи сметка на другия кога какво е платил - не е гот.

Отделно, физическата красота не е най-важното - колкото и изтъркано да звучи. Не мисля, че и би съществувал в живота избор за някого, освен ако не се изживява като абсолютно л@йно, от типа „красивата или богатата“ - чувствата не са нещо, което се поражда от визията или вместимостта на портфейла.

Да, теоретично ако имаш по-големи финансови възмнжности, би могъл да омаеш някое момиче много по-лесно, като си „купиш“ вниманието му... но ми се струва, че обратният сценарий е неприложим - не върви момичето да ти подарява цветя и да те води на разходка с лодка, не мислиш ли?!...

+100000

tainstvenomomi4e
05-08-2010, 10:52
Само да кажа че ако е богата няма да е грозна ще си направи куп операций и ще заприлича на поп голк звезда :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: така че ... Избирайте богатата за да и пипате фалшивите силиконени цици :-D

Team
05-08-2010, 11:02
Сладка,скромна,умна и бедна това исакм аз :)

SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 11:10
Богатите момичета се надавят да харесват тях(кинтите им),а красивите момичета да харесат красотата им(и да пропуснат,че нямат кинти)Ама да отбележим,че богатите и грозни момичета не е задължително да са мастии,а красивите и бедни не е задължително да са като от сериалите-благородни,трудолюбиви,с единствената цел в живота си да купят красива къща на нереално добрите си родители.С две думи и да е бедна,пак може да е мастия.
8-)

Spike
05-08-2010, 12:17
парите не са от значение.. значи - бедна и красива :lol:

orexovka
05-08-2010, 13:27
Богатите момичета се надавят да харесват тях(кинтите им),а красивите момичета да харесат красотата им(и да пропуснат,че нямат кинти)Ама да отбележим,че богатите и грозни момичета не е задължително да са мастии,а красивите и бедни не е задължително да са като от сериалите-благородни,трудолюбиви,с единствената цел в живота си да купят красива къща на нереално добрите си родители.С две думи и да е бедна,пак може да е мастия.
8-)

много истина има тук :)