Влез

View Full Version : Как се прави клизма?

crazybitch
05-02-2010, 12:46
Здравейте.Значи,аз не правя секс,но си имам сериозен приятел и той иска да го направим и да пробваме отзад.Но аз се притеснявам,защото нали знаете... да не стане белята.Така че,ако може някой да ми обясни как се прави клизма и може ли момичето да си направи преди да е правила изобщо анален секс?
Благодаря предварително. :)

aNkLegIrL
05-02-2010, 14:26
Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

SkylineDrift
05-02-2010, 15:45
Хахахаха стига бе човек,ти ме разби :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

aNkLegIrL
05-02-2010, 16:02
и кое е толкова смешно? ти на колко си -11-12?

Sofff
05-02-2010, 16:15
Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен .

V14D0
05-02-2010, 16:34
Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен .

Не е до внимание... в дебелото черво е вакуум и често проникването води до 'приближаване' на фекалии към ануса. Принципно няма гаранция дали ще или няма да стане. За да си сигурна - направи си клизма. Бих те посъветвал ПОНЕ първия път да отидеш при професионалист.

aNkLegIrL
05-02-2010, 16:57
Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен . бе как може да не е задължително-партньора ли ще е виновен като си го извади и на върха му има лайно??????? Не е до внимание или невнимание а до физиологически особености и е меко казано нехигиенично и лекомислено да не си направиш.....

Gr0zDan0v
05-02-2010, 17:05
Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала ....... :razz: :lol: :razz:

aNkLegIrL
05-02-2010, 17:20

Haker4ity
05-02-2010, 19:11
питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

пхахахахаххухаухаухххххау хауахуах
наакала са :D :D :D :razz: :smt119

aNkLegIrL
05-03-2010, 03:17
еми да,направи го е осрала момчето...

Metal
05-03-2010, 05:21
http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0 :-o

KASAPA
05-03-2010, 07:40

Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!

Reaper93
05-03-2010, 10:25

А ти на колко си -9-10?

aNkLegIrL
05-03-2010, 10:50
на 4 :D

Callisto
05-03-2010, 11:29

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!

За този случей до колкото помня момчето е било виновно.
На мен лично също ми се случи веднъж, но това беше, понеже гаджето ми беше неопитен в тази област и си го искара прекалено рязко, а както вече казаха по-горе там се образува вакум и като си го искара по-рязко всичко от вътре се издърпва. Там имаме 2 мускула. Единия го контролираме, а другия не. Този, който контролираме по време на анален секс се отпуска и нямаме контрол над него. Такова нещо като перфектна клизма няма. Колкото и да промиваш винаги си остава нещо и , ако случиш на по-неопитно момче може да стане гаф.

ozzy
05-03-2010, 11:46
абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там !

Trasher
05-03-2010, 14:48
Първо трябва да се изходиш :D ии после то май беше едно като помпа и ти го вкарват в дупето и ти пускат сапун и вода .. или нещо такова незнам не съм на ясно не са ми правили :D

aNkLegIrL
05-03-2010, 18:04
абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там ! Заради мизерници като теб има много погнусени от аналния секс,как може едно черво дето е пълно с лайна да не го измиеш и да искаш да е чисто и да не мирише,или някой не ги бърка да се клепят с лайна и да мирише на кенеф след секс,важно е да ръгат.Всяка уважаваща себе си и партньора си жена трябва да си направи хубава клизма преди анален.Даже гейоввето го правят.

banan4ireloaded
05-03-2010, 18:14

+1 :razz: :razz: :razz: :lol:

kremen4eto
05-03-2010, 19:24
Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни.

MochaOnMyLips
05-03-2010, 21:15
Нее, без клизма би било адски нехигиенично (както и без презерватив също!). Бтв, забелязах, че очевидно много момчета правят анален без презерватив. Знаете ли колко микроби има там!!!

tisho21
05-04-2010, 03:22
Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни.

Бъркаш и вадиш лайна с пръсти? 8-)

aNkLegIrL
05-04-2010, 03:32
Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни. Мале тук има много мурдарки,дето не си правят труда да си измият органите преди секс.Жалко за гаджетата ви,аз ако съм момче никога няма да търпя някаква лайнарка да спи с мен,защото я мързи да си измия лайната от задника.

AlesandeR
05-04-2010, 04:23
[quote="Gr0zDan0v"][quote="aNkLegIrL"]Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93
:razz: :razz: :razz:

kremen4eto
05-04-2010, 06:46
Вече и аз се уверих, че това с клизмите е пълна простотия. Случи ми се един гаф ... от някъде 20 пъти отзад ... и то защото не съм знаела как точно да се почистя. Сега си знам - добре с пръстче отвътре и всичко е наред. Притеснявала съм се и да не като свърши вътре да стане гафа ... и такова нещо е нямало. Клизмите наистина са напълно излишни. Мале тук има много мурдарки,дето не си правят труда да си измият органите преди секс.Жалко за гаджетата ви,аз ако съм момче никога няма да търпя някаква лайнарка да спи с мен,защото я мързи да си измия лайната от задника.

За мен пък е ненормално да си пълня червата с некви течности за единия секс. Ако ми се налага всеки път, сигурно няма да го правя отзад. Никога е нямало нищо по него (освен гафа преди доста време) и винаги след анален х*я му е миришел на сапунче. (и си е мое мнение... мен така си ме устртойва, него също) :)

kremen4eto
05-04-2010, 06:47

Бъркаш и вадиш лайна с пръсти? 8-)

Ами то да не е неква каца пълна с лайна. Преди това си ходя до тоалетна и после само доизмивам ... не вадя шепи с лайна, повярвай! :D

Team
05-04-2010, 08:06
що викат кифли? що не викат банички :razz:

aNkLegIrL
05-04-2010, 09:09
Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

И какво като съм се е наакала ,да не си се наакала ти.Като се наакаш тоагва се хвали из темите.Аман от кифли и кифленски изказвания! :D :D Айде сега,чак пък да се гордееш с това няма нужда,всяка може да осере момчето,но не всяка може да бъде чиста.....

Team
05-04-2010, 09:16
Мойте уважения aNkLegIrL :) този израз "всяка може да осере момчето,но не всяка може да бъде чиста....." ме зарадва много!!

Desi_90
05-04-2010, 09:31
Който го е страх от мечки да не ходи в гората.А в този форум продължава традицията всеки да гледа и се присмива на другия ,а не да гледа себе си!

Callisto
05-04-2010, 15:03

И какво като съм се е наакала ,да не си се наакала ти.Като се наакаш тоагва се хвали из темите.Аман от кифли и кифленски изказвания! :D :D

Спокойно не им обръщай внимание някой ден и те ще се наакат...нали знаеш всичко се връща! :D
Преди анален секс е хубаво най-малкото да се отиде до тоалетна, ако не ви се прави клизма. Още по-хубаво е да си я направите де. :D Не е болка за умиране, даже е полезно, но не трябва да се прави много често. максимум 1 на седмица. Като ще правите анален секс задължително презервативчето и желателно лубрикант, че да не го боли момичето. Презерватив казвам, не понеже може дасе забременее, а понеже там е пълно с бактерии и шансовете за заразяване са огромни и почти 100% сигурни. Смятам, че всяко себеуважаващо се момиче с отлична хигиена ще си направи клизма.

acer666
05-04-2010, 23:40
Ква клизма бе?! :lol: Бой в говната! Знаеш ли ква смазка е... хем мазничко хем лепкаво... и ти го забелва повече...мммммм :grin:

codi
05-04-2010, 23:44
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka

Slynchiicee
05-05-2010, 06:16

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там ! Заради мизерници като теб има много погнусени от аналния секс,как може едно черво дето е пълно с лайна да не го измиеш и да искаш да е чисто и да не мирише,или някой не ги бърка да се клепят с лайна и да мирише на кенеф след секс,важно е да ръгат.Всяка уважаваща себе си и партньора си жена трябва да си направи хубава клизма преди анален.Даже гейоввето го правят.

Съгласна :( .. когато си направиш клизма .. после на колкото и неопитен да попаднеш поне няма да са един тон лайна :lol: :lol: :lol: пак сигурно ще има .. но няма да е както когато не си направиш клизма ! Отзад не съм давала и няма и да дам :) :-P :lol:

kremen4eto
05-05-2010, 07:51

Съгласна :( .. когато си направиш клизма .. после на колкото и неопитен да попаднеш поне няма да са един тон лайна :lol: :lol: :lol: пак сигурно ще има .. но няма да е както когато не си направиш клизма ! Отзад не съм давала и няма и да дам :) :-P :lol:

И как тогава знаеш като не си правила? Доколкото разбрах, каза, че с клизма има по - малко лайна. Значи при всички варианти има според теб, така ли? Хората защо правят анален тогава бе? :D Приятно им е да се мажат с ако ли?

Sofff
05-05-2010, 08:14
Няма нужда да си правиш клизма ... зависи колко е внимателен партньора ти ... и колко опитен . бе как може да не е задължително-партньора ли ще е виновен като си го извади и на върха му има лайно??????? Не е до внимание или невнимание а до физиологически особености и е меко казано нехигиенично и лекомислено да не си направиш.....
Добре много пресилвате нещата ... ако пробвате ще разберете, че случаите с наакването са само ако го вади рязко за тва казвам, че зависи колко опит има момчето ... ако е някой некадърен и го извади рязко ... разбира се, че ще има изцепка ...

AttentionWhore
05-05-2010, 11:33
Ануса ти е създаден за други нужди :? Всичко свързано с него ме отвръщава и не знам просто как правите анален секс ?! :?

Team
05-05-2010, 12:51
Зимаш градинсия маркуч и го пъхаш...сещаш се в кратера :razz: :razz:

nqmatakuvpotrebitel
05-05-2010, 14:53
Божеее май тука повечето хора не са пробвали анален секс и си пишат каквото им падне аз искам да ти кажа ОТ ОПИТ! , че не е задължителна клизмата. Просто отиваш преди това по голяма нужда и се измиваш добре това е. Но ако все пак искаш да си направиш не е нужно да си купуваш нищо от аптеката както са писали някой или да ходиш при специалист :D :lol: :lol: :lol: просто ако имаш тубичка от боя за коса напални я с хладка вода и си изтискай в дупето бавно и после веднага ще ти се ходи по голяма и ще се изчизтиш напълно! Успех. :) :) :) :)

Team
05-05-2010, 18:32
Ква клизма бе?! :lol: Бой в говната! Знаеш ли ква смазка е... хем мазничко хем лепкаво... и ти го забелва повече...мммммм :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Slynchiicee
05-05-2010, 19:32

И как тогава знаеш като не си правила? Доколкото разбрах, каза, че с клизма има по - малко лайна. Значи при всички варианти има според теб, така ли? Хората защо правят анален тогава бе? :D Приятно им е да се мажат с ако ли?

що трябва да съм го прайла за да знам бе може да съм чела имам очи! И казах сигурно .. ако знаех с точност нямаше да пиша сигурно и ако си нямаш друга работа намери си .. а не съди по тва кво съм прайла и кво не . тва си е лично мой проблем ! Приятен ден !

kremen4eto
05-05-2010, 19:35

що трябва да съм го прайла за да знам бе може да съм чела имам очи! И казах сигурно .. ако знаех с точност нямаше да пиша сигурно и ако си нямаш друга работа намери си .. а не съди по тва кво съм прайла и кво не . тва си е лично мой проблем ! Приятен ден !

Абе през оная работа ми е к'во е праил някой непознат. Просто питам как даваш толкова компетентно мнение без да си го изпитвала лично. Не бъди тънкообидна :)

Slynchiicee
05-05-2010, 19:41

Абе през оная работа ми е к'во е праил някой непознат. Просто питам как даваш толкова компетентно мнение без да си го изпитвала лично. Не бъди тънкообидна :)

всеки си има мнение.. такива работи чух че може и да не го изпитам да не пиша никога ли ..
и не съм тънкоубидна :-P

ozzy
05-05-2010, 20:13

Както сам КАЗА ТОВА Е ЧЕРВО ТОВА Е ГЪЗ НЯМА НАЧИН ДА МИРИШЕ НА АПТЕКА СЛЕД СЕКС ДОРИ И КАТО СИ НАПРАВИ КЛИЗНМА.. знаеш ли как да го направиш няма да имаш проблеми .. аз спирам да пиша по темата мисля че няма смисъл : )

ImmortalTechnique
05-05-2010, 21:01
Ама мърло, като не си го правила, кво даваш акъл ма?? Те клецам в селската тояга, разбиеш ли 8-) Чувала била и чела била.. То тъй ако ставаше.. Пък и преди всяко анално чукане, ако я карам мойта да си прави клизма, то ше е егати процедурата, ще ми пуска сигурно на годината един път отзад.
Спонтанно му е майката - събуждаме се прегърнати, бам една плюнка на гъза, малко с пръст пообработя мускула, па го нахуля. Ама то се иска чалъм, не е само да блъскаш като джелатин :lol:
И тряа ви кажа, че практикувам анален от няколко години и то редовно, и си блъскам бая сербез (след като се поотпусне разбира се) и досега единствените инциденти са били малко кафяво по главата на куpа и това се е случвало само няколко пъти за години наред редовно гъзно йебaнйе.

Тъй че, не знам кво си представяте вие - че едва ли не кални фонтани и парчета говна ще почнат да фърчат като от машина за пуканки :lol: :lol: :lol:

По мое мнение преимуществото на клизмата е единствено, че можеш да правиш винаги ass to mouth.

А и накрая да спомена - това за рязкото вадене също не е вярно, щото аз винаги го вадя рязко като свършвам отвънка и нищо не се е случвало.

Но предполагам, че зависи и какво е яло момичето. Тя мойта е вегетарианка, тя сери колкото едно пиленце, не мой са мери с мойте пацули примерно, дето някой път не щат да минат през гърлото на кенефа даге :lol:, но виж, ако е някоя с напращяла дупара да маа шкембе с чесън, боза с айрян и картофи и торта за десерт, може и да се разкаля повече терена :lol:

KASAPA
05-05-2010, 21:27
Slynchiicee,твоята работа като на онова куче дето с гледане касапин станало!!Мухахаха.Знайш ко,и ся си мислиш и четеш и вече подсъзнателно не си девствена в гъзa,нали?!

ozzy
05-06-2010, 00:29
Slynchiicee,твоята работа като на онова куче дето с гледане касапин станало!!Мухахаха.Знайш ко,и ся си мислиш и четеш и вече подсъзнателно не си девствена в гъзa,нали?!

Мери си приказките !

kremen4eto
05-06-2010, 07:36
Ама мърло, като не си го правила, кво даваш акъл ма?? Те клецам в селската тояга, разбиеш ли 8-) Чувала била и чела била.. То тъй ако ставаше.. Пък и преди всяко анално чукане, ако я карам мойта да си прави клизма, то ше е егати процедурата, ще ми пуска сигурно на годината един път отзад.
Спонтанно му е майката - събуждаме се прегърнати, бам една плюнка на гъза, малко с пръст пообработя мускула, па го нахуля. Ама то се иска чалъм, не е само да блъскаш като джелатин :lol:
И тряа ви кажа, че практикувам анален от няколко години и то редовно, и си блъскам бая сербез (след като се поотпусне разбира се) и досега единствените инциденти са били малко кафяво по главата на куpа и това се е случвало само няколко пъти за години наред редовно гъзно йебaнйе.

Тъй че, не знам кво си представяте вие - че едва ли не кални фонтани и парчета говна ще почнат да фърчат като от машина за пуканки :lol: :lol: :lol:

По мое мнение преимуществото на клизмата е единствено, че можеш да правиш винаги ass to mouth.

А и накрая да спомена - това за рязкото вадене също не е вярно, щото аз винаги го вадя рязко като свършвам отвънка и нищо не се е случвало.

Но предполагам, че зависи и какво е яло момичето. Тя мойта е вегетарианка, тя сери колкото едно пиленце, не мой са мери с мойте пацули примерно, дето някой път не щат да минат през гърлото на кенефа даге :lol:, но виж, ако е някоя с напращяла дупара да маа шкембе с чесън, боза с айрян и картофи и торта за десерт, може и да се разкаля повече терена :lol:

+++

А такааа :D

pebals
05-06-2010, 08:37
е не .. :D :D :D :D :D :D

Team
05-06-2010, 09:22

Мери си приказките ! Женски бой,женски бой, женски бой :-D :-D

Slynchiicee
05-06-2010, 17:54

Ако не бях .. нямаше да казвам че съм :)

П.с. за твое сведение съм си девствена : ))) така че ай земи млъкни и стига с тоя топ офик

Heihachi
05-13-2010, 08:37
Ето Които Си Прави Клизма Знае Как Се Прави :D

aNkLegIrL
05-13-2010, 08:48
Ето Които Си Прави Клизма Знае Как Се Прави :D естествено ,че знам и си правя,ти ако някога правиш секс и момичето те осере както alexandra93 тогава ще те видя дали ще ти е приятно.Правя си плизма когато ще правя анален и не се срамувам от това.Щях да се срамувам ако серех по на момчетата пишките .Ама ти си бързака дето свършва рано ,така че анален няма да правиш,че докато го мушнеш и си свършил.ахаха.И в българския не е като в немския-всяка дума с главна буква Калинчо

Heihachi
05-13-2010, 09:03
е идваи ве ама 1-во си направи клизма да неме осереш :D

aNkLegIrL
05-13-2010, 09:05
Къде и кога ,аз ще дойда ,ама ти си мишок и ще гледаш скрит зад ъгъла и няма да се появиш,пък и да дойдеш-той срама ще си е за теб ,бързако.Ти не си калин -ти си джо бързия :D :D

Heihachi
05-13-2010, 09:08
Кога И Каде Викаш :D
Еми На Тфоито Обичаино Място На Патя Или Ф Кола Ф Храст Кадето Секи Пат Се ПРаскаш Ф Задника Каде Ти Е По Романтично Ти Кажи :-D

aNkLegIrL
05-13-2010, 09:10
Кога И Каде Викаш :D
Еми На Тфоито Обичаино Място На Патя Или Ф Кола Ф Храст Кадето Секи Пат Се ПРаскаш Ф Задника Каде Ти Е По Романтично Ти Кажи :-D Темата е : "Как се прави клизма?" и аз моля админите да вземат отношение към такива ботове,дето само спамят темите.....

Heihachi
05-13-2010, 09:14
Хах Дано Ас Да Сам Бота А Не Курвата С Клизма Ф Газъ

uBuTo
05-13-2010, 16:45
С маркуч в г*за!.. :lol: За какво ти е клизма? Просто мини през тоалетната преди секс и няма да имаш проблеми! :)

Z0mBay0
05-13-2010, 23:29

Човече, зарадва ме на макс :lol:

П.П: Това ass to mouth му се вика "лайнян синджир" ;) :razz:

dPa3HuTeJl
05-14-2010, 01:49

Човече, зарадва ме на макс :lol:

П.П: Това ass to mouth му се вика "лайнян синджир" ;) :razz: +1 тОо ме разби ! :lol: :lol:
ПТ- всичко което каза пича е вярно ! :razz: :razz:

tigre91
06-26-2010, 13:12

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!да и ще продължават да се насират щото тука някой спомена че не било задължително да се прави клизма :D

LaCritic
06-26-2010, 13:30
Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала ....... Стига бе човек разцепи ме отсякъде :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LaCritic
06-26-2010, 13:34

За този случей до колкото помня момчето е било виновно.
На мен лично също ми се случи веднъж, но това беше, понеже гаджето ми беше неопитен в тази област и си го искара прекалено рязко, а както вече казаха по-горе там се образува вакум и като си го искара по-рязко всичко от вътре се издърпва. Там имаме 2 мускула. Единия го контролираме, а другия не. Този, който контролираме по време на анален секс се отпуска и нямаме контрол над него. Такова нещо като перфектна клизма няма. Колкото и да промиваш винаги си остава нещо и , ако случиш на по-неопитно момче може да стане гаф. С две думи, изсирай се преди секс! :lol:

BiGBaDWolF
06-26-2010, 14:33
Със 5 цолов маркуч :D

hahavteen
06-26-2010, 14:39
До тук с глупостите.