Влез

View Full Version : Годподин или Госпожа

CherryS
05-02-2010, 18:39
Кои преподават по-добре?
С кои се забавлявате повече?
Кои ви разбират по-добре?
В на кого часовете прекарвате по-хубаво.?
Това са само част от въпросите. :)
Очаквам дълги и смислени коментари :oops:

mrtn
05-02-2010, 18:48
Абе зависи от предмета по който преподават, щото аз си имам една теория. Учителите без значение дали е мъж или жена по химия и физика са някви злобари и мога да си го обясня.Но по принцип по ми е яко при часове с господина.

nIkEnCeTy_bE
05-02-2010, 19:13
1вия въпрос - За мен госпожите преподават по-добре, но си зависи и от предмета. Сега при тоя педофил по математика - какво да разбереш. "Колко мръсна фигура е трапеца" ли? Иначе има някой големи шматки.. завей поляна..

2ви въпрос - Забавлявам се с господина разбира се, с класната по Биология, по простата причина, че са толкова бавни. 8-)

3ти въпрос - Ами госпожите за мен поне ще те разберат по-добре, но не всички разбира се. Поне да имахме добра класна, на която може да разчитаме за отсъствия, за лагери, абе за всичко..

4ти въпрос - Ами има предмети, при които мълчим, по простата причина да не сме изпитани, а и за да научим нещо. Но все пак, каквато си го направим, такова ще ни е. Понякога се смеем, говорим си, пускаме шеги ала бала и бързо и весело минават часовете.

Но все пак най вече си зависи от предмета. По физика и мойта не е цвете за мирисане, но хванеш ли и цаката... Абе по важните предмети са някви такива де да знам и аз, още немога да им свикна на преподаването или на "остроумието".

someonerandom
05-03-2010, 11:33
Нее не зависи от предмета.По биология примерно моята предишната беше ужасна,а сегашната е супер добра,не обича да пише лоши оценки(и не ги пише,не като някои само да повтаря колко и е неприятно 8-) ) и т.н.По български пък предишната ми беше доста консервтивна,строга,добра по характер и я харесвах,но нищо весело или засмяно нямаше в нея.А сегашната постоянно ни повтаря "Животът е прекрасен" супер засмяна,нищо лошо не казва за никого.По физика и по химия пък изобщо не са злобарки-нормални госпожи,по-скоро весели,отколкото лоши.Класната ми(по ИИ) също е супер добра женица,разбира ни,помага ни,а предишната ми госпожа по същия предмет беше кошмарът на училището.Абе зависи си от човека
А колкото до това кои преподават по-добре-нямам особено мнение,защото по сериозен предмет съм имал само един господин и той беше супер добър,шегувахме се по цял час и винаги предаваше уроците по забавен наичн.

raliichkaa
05-03-2010, 11:37
зависи от човека ама господиновците са по яки май .. повече се ебавам с тях .. :)

SmilezZz
05-03-2010, 11:42
Кои преподават по-добре?
Зависи и от предмета и от това какъв е учителят..
Например:преди по математика ни беше един господин и си беше супер печен човек..Преподаваше много добре..Като сега сме с госпожа и не ми харесва начина й на преподаване
И с двата "вида"
Госпожите,ест..
И в часовете на двата "вида"
Еми не са много смислено,но..

KpucmuHa
05-03-2010, 12:43
с господина по история става голям смях, можем по цял час друго да не правим, а само да слушаме неговите глупости или той нашите :D
господина по философия и той е шемет, то по - скоро защото предмета му е такъв и понякога пуска умни майтапи :D
учителките...моите специално не са нищо особено, г-жата по АЕ от време на време става забавна като ни обяснява колко сме смотани и г-жата по география като е в добро настроение е забавна 8-)
другите са скучни 8-)
^ това е за моите даскали, иначе съм на мнение, че всичко си е до човека, няма значение какъв пол е, на колко години е или по какво преподава :)

hrisana
05-03-2010, 13:27
Кои преподават по-добре?

1. зависи , с господина по физе стават много яки лафове , с госпо-дина по ДТИ не ми се говори там просто човека полудява той си е и старичък
има госпожи с които ни е много готино :D , но при тях е на моменти зависимо от настроението им

2. Мисля , че учителките

3. По АЕ , физическо оо то във всички стават голями майтапи само не по биология и по математика там просто не гъкаме

Зависи най-много ото човека и дали предмета му е важен или не чак толкова :-P :-P

8-)

sunshinepp
05-03-2010, 13:39
Зависи и от предмета, и от учителя ;)

Strawberryy
05-03-2010, 17:48
Зависи от предмета. Ама май при класната и господина по анг. е най весело,, защото умеят да съчетаят полезното с приятното :-D .И часовете са винаги и забавни и полезни,, което не всеки учител може да го постигне!~

uBuTo
05-11-2010, 11:57
И двата вида може да са много яки или торби с л**на :D

uBuTo
05-11-2010, 11:58
И двата вида може да са много яки или торби с л**на :D

DaemonBoy
05-11-2010, 12:01
Зависи от самия предмет. Имал съм печени учителки и учители.