PDA

View Full Version : Орален секс.



BIN
05-02-2010, 20:03
Здравейте! Имам следните проблеми. Ходя с приятелката си над 2 години и много се обичаме, на 19 сме.
Проблем 1 : Тя все още се срамува от тялото си, макар че е наистина страхотна, и от това да се разголи там долу( за гърдите няма проблем).
Проблем 2 : Обожавам френската любов, но тя изглежда, че не я обича много. Нито ми прави (можеби веднъж-дваж месечно), нито ме допуска аз да й правя(отново заради срам). Като мъж, аз копнея за това. Естествено искам и да свърша, но тя не иска.
Също така абсолютно всеки път когато пожелае да ми прави френска любов (100%, без изключение) тя ме кара да измия пениса си, което го прави наситен с вода и не толкова чувствителен.
Веднъж съм свършвал в устата й, но това беше още в началото на връзката ни. Причината да не иска да го прави, според нея, е, че спермата ми е солена, а когато е в по-големи количества наподобява "слуз с вкус на гипс". Моля ви, момчета и момичета! Ако сте преживели нещо подобно или знаете нещо, за по-горе написаното, моля споделете! Благодаря ви!

TheThinker
05-02-2010, 20:32
Ша ти прай френска с презерватив, бе! Щом и е толко зор за спермата... :grin:

MochaOnMyLips
05-02-2010, 20:41
Всъщност не чак толкова много момичета гълтат. Ако не й е приятно, не я карай! Наистина това с презерватива е опция - нали за това са измислени презервативите с различни вкусове/аромати?

BIN
05-03-2010, 10:11
Не я карам естествено, но искам да попитам момчетата, не би ли ви било неприятно ако понякога стоите на "сухо", а когато стане въпрос за френска любов да ви карат да се миете? Относно презервативите с вкусове, мисля, че съм й го предлагал, но не помня да се е съгласявала, а и колкото да имат вкус, предполагам, че все ще имат лубрикант, който не мисля, че ще е приятен. И моля ви, бих искал да прочета някой друг коментар, да видя мнението ви. Благодаря!

tisho21
05-03-2010, 10:20
Идете на психолог.

Sa6eks
05-03-2010, 10:24
Пробвай 2-3 дена преди да извършите ''акта'' да се изпразниш и да направиш нещо като ''бананова диета'' да ядеш на ден по 10-15 банана. Така спермата вкус и аромат на банан :)

hahavteen
05-03-2010, 10:29
А къде е проблема да се измиеш, да се подшушиш и после да почнете да се натискате и галите? Пениса ти ще е изсъхнал докато почнете с оралните ласки. Може да си вземете и душ заедно защото е възможно тя да се притеснява от вкуса и миризмата си там долу. Старай се да й казваш колко е вкусна или колко приятно мирише. Така ще се отпусне и ще ти повярва че наистина ти е приятно. Можеш да й предложиш да ползвате лубрикант с някакъв приятен вкус (силно препоръчвам белия на Дурекс с вкус на череша) и да обещаеш да не й свършваш в устата. Може би проблема не е толкова във вкуса а в отношението ти. Може би я хващаш за главата докато го прави или й говориш неща които не са й приятно или пък просто има чувството че не го прави добре.. Знам ли... Говори с нея. Не може всичко да е от срам.

BIN
05-03-2010, 10:37
В никакъв случай не я хващам или нещо, с което да съм груб с нея. Няма проблем да се измия, просто тя винаги иска да го прави веднага след като съм се измил. Помня веднъж, измих се, тя не го први (тя ме накара да се измия, винаги тя го прави), след 30-40 минути се почувства възбудена, но ме накара да се измия пак, защото вече не съм свеж, когато се върнах възбудата й беше минала и просто си легнахме. Почувствах се меко казано неприятно и нежелан. Относто до нея, тя има отлична хигиена, никога не ме е било гнус да я любя оранлно, но тя се срамува и не иска да я гледам там. Често го правя завит през глава (колкото и рядко да го правя).

tisho21
05-03-2010, 10:54
С риск да стана банален и да ми теглиш една - ПСИХОЛОГ. Това момиче има сбъркани разбирания за секса и го възприема като нещо нередно. И това не се оправя нито с лубриканти, нито с миене, нито с приказки...така ще си кретате вечно.

Callisto
05-03-2010, 11:20
Хаха като се запознах с гаджето ми неговото мото беше "анти шпакла фор лайф", а сега си живее м/у краката ми и не ще да излиза. :D Вчера тръгвам да си ходя към къщата на майка ми да я видя, че не се бяхме виждали от седмица и едва си тръгнах. Гаджето само ме лиже и ми разправя колко бил възбуден и не ме пуска. :D
Ако искаш да ти прави нещо, каквото и да било трябва да я предразположиш. Ако имате възможност като нас да оставате вечер заедно покани я на вечеря у вас на свещи, червена покривка, без друга светлина, лека храна. Вземете си вана заедно отново на червени ароматни свещи, приятна музика, ласки. Определено ще се отпусне и ще се чувства по-свободна да прави подобни неща. Аз ако не съм в настроение и гаджето дръзне да ми поиска свирка ще му отсека главата :D , но ако ме предразположи, ако е мил и си я заслужи нямам нищо против и цял ден да му правя и да му угаждам. Сега за гълтането не я тормози. Наистина каквото ядеш на такова и има вкус сперамат ти. Моя много обича шкембе чорба и от това вкуса е потресаващо отвратителен, но аз си имам трикче: Понеже той много обича ананас със сладко-кисел сос всяка вечер му го сервирам да си хапне и след това нямам нищо против да ми свъършва в устата, понеже вкуса е много по-хубав, даже го харесвам. :)
П.С. Никога не насилвай гаджето си да прави нещо. Недей да мрънкаш, че не ти прави свирки, недей да и викаш "искам, искам", понеже по този начин ще се затвори в себе си и ще се заинати и всички тези неща, които ти искаш ще и станат омразни.

AttentionWhore
05-03-2010, 11:29
А къде е проблема да се измиеш, да се подшушиш и после да почнете да се натискате и галите? Пениса ти ще е изсъхнал докато почнете с оралните ласки. Може да си вземете и душ заедно защото е възможно тя да се притеснява от вкуса и миризмата си там долу. Старай се да й казваш колко е вкусна или колко приятно мирише. Така ще се отпусне и ще ти повярва че наистина ти е приятно. Можеш да й предложиш да ползвате лубрикант с някакъв приятен вкус (силно препоръчвам белия на Дурекс с вкус на череша) и да обещаеш да не й свършваш в устата. Може би проблема не е толкова във вкуса а в отношението ти. Може би я хващаш за главата докато го прави или й говориш неща които не са й приятно или пък просто има чувството че не го прави добре.. Знам ли... Говори с нея. Не може всичко да е от срам. + \:D/

BIN
05-03-2010, 11:30
Благодаря! Доста изчерпателно. Не я карам нищо насила. За това и си оставам на сухо, а тя се сърди като й кажа, че съм се пипал. Все пак си остава проблема със срамежливостта. Тя не ме допуска аз да я задоволя. Относно къпането - къпали сме се не веднъж, само 2 или 3 пъти сме правили секс. А за предразполагането, често вечеряме заедно и почти всяка вечер спим заедно. А и за нея секс се прави само вечер, ако нещо я бутна или й се нахвърля ме бута с една от следните реплики "не искам да се потя сега, ще излизам ; ще ми развалиш прическата ; ще ми измачкаш дрехите..." и други такива.

hahavteen
05-03-2010, 12:07
Ох това наистина е много гадно :( . А тя матурбира ли? Докарвал ли си я до оргазъм? Според мен романтичната атмосфера няма да й допадне а ще се почувства притисната все едно се опитваш да я накараш да правите секс и все едно е задължена сега да го направи защото ти си се постарал и си окрасил всичко и бла бла. Аз ако имам проблеми в секса с любимия и той ми направи такава изненада сигурно ще ми стане кофти. Мисля че проблема е друг а не просто гнус или срам. Смятам че е добре да я хванеш и да говорите на дълго и на широко за всичко. От какво я е срам? Страх я е че не изглежда добре там долу и ако я видиш ще се отвратиш? Не й харесва миризмата или вкуса ти? Лубрикант/интимен гел ще оправи ли проблема? Иска ли да й даваш насоки когато ти прави орална любов или предпочита тя да определя темпото? Иска ли да й казваш че го прави добре или предпочита да не коментираш? Има ли нещо определено в тялото й което да не иска да видиш/гледаш и за това предпочита да го правите на тъмно? Има ли сексуални фантазии и с какво са свързани те? Родителите й говорили ли са й за секс и какво е тяхното мнение?
Ей такива неща я питай и се опитай да я накараш да говори защото "Срам ме е." не е оправдание след като имате връзка от толкова време. Кажи й че те кара да се чувстваш отхвърлен и нежелан и че те натъжава факта че все още ти няма доверие. Важно е да знае как се чувстваш.

rakiQ
05-03-2010, 12:14
:razz: то па тва ми е любимото

BIN
05-03-2010, 12:17
Споделял съм с нея. Можеби не всичко, но съм споделял. За оралния секс - просто го прави, пита ме дали така е добре и да й кажа, ако нещо не ми харесва. Мисля, че не се харесва как изглежда там долу и че няма приятна миризма. Аз съм й казвал, че ми е приятно да я задоволявам и не мирише гадно. Няколко пъти е свършвала от орален секс и знам, че й е хубаво, но напоследък нещо не иска, не знам защо(напоследък - 3-4 месеца). А иначе ми е споделяла, че не иска да й виждам ануса. Тя е около 1.60 висока, 45-48 килограма, изглежда много добре, стегната е и аз харесвам тялото й.

rakiQ
05-03-2010, 12:18
аз говорех за свирките :D :D :D :D обожавам ги... :D

tisho21
05-03-2010, 12:58
аз говорех за свирките :D :D :D :D обожавам ги... :D

Ти си завършен дебил.

hahavteen
05-03-2010, 13:54
Споделял съм с нея. Можеби не всичко, но съм споделял. За оралния секс - просто го прави, пита ме дали така е добре и да й кажа, ако нещо не ми харесва. Мисля, че не се харесва как изглежда там долу и че няма приятна миризма. Аз съм й казвал, че ми е приятно да я задоволявам и не мирише гадно. Няколко пъти е свършвала от орален секс и знам, че й е хубаво, но напоследък нещо не иска, не знам защо(напоследък - 3-4 месеца). А иначе ми е споделяла, че не иска да й виждам ануса. Тя е около 1.60 висока, 45-48 килограма, изглежда много добре, стегната е и аз харесвам тялото й.

Е добре де над 2 години сте заедно не може да не си споделял всичко с нея и само да предполагаш нея какво я притеснява. Според мен и двамата (но най-вече тя) подценявате значението на секса в една връзка. Казвам ти друг изход освен да седнеш и да говориш с нея СЕРИОЗНО няма. Обясни й как се чувстваш и я помоли да ти каже какво точно не й харесва и как може да подобрите нещата. Не й се карай, не я притискай и не я обвинявай че не прави някои неща но й изясни че не си съгласен с това да продължава да те кара да се чувстваш нежелан особено след като не ти е казала ЗАЩО се държи така. Ако каже че се чувства унизена да ти прави свирки й предложи ти да легнеш а тя да е отгоре. Така няма да има усещането че я контролираш и унижаваш. Ако каже че миризмата/вкуса не й харесва кажи че ще използаш интимен гел/лубрикант с вкус. Като каже че не иска да й гледаш ануса кажи че ще си държиш очите затворени и няма да я гледаш (и го спазвай поне в началото!). Като знаеш че се притеснява от миризмата си й казвай винаги колко приятно мирише и колко е вкусна. Дори спирай за малко за да й го кажеш! Решение винаги има и компримис винаги може да се направи стига и двамата да го искат. Просто наистина говорете за всичко.

BIN
05-03-2010, 14:02
Благодаря много! Много изчерпателни отговори ми даде, ще реша какво да правя.

ilko0214
05-03-2010, 14:31
Пробвай 2-3 дена преди да извършите ''акта'' да се изпразниш и да направиш нещо като ''бананова диета'' да ядеш на ден по 10-15 банана. Така спермата вкус и аромат на банан :)Ти се ебаваш :lol: , а й от 10 - 15 банана на ден може да му стане нещо :?

Sa6eks
05-03-2010, 14:37
Не се ебавам човек ! Наистина е така !
Няма да му стане нещо от 10-ина банана..

rakiQ
05-04-2010, 10:58
аз говорех за свирките :D :D :D :D обожавам ги... :D

Ти си завършен дебил.
и кво лошо има в тва? 8-)

tisho21
05-04-2010, 11:03
Оу абсолютно нищо - колкото повече кретени, толкова по-добре за нормалните хора :D

rakiQ
05-04-2010, 11:04
или го можеш или не

godframedme
05-04-2010, 11:07
[quote]Причината да не иска да го прави, според нея, е, че спермата ми е солена, а когато е в по-големи количества наподобява "слуз с вкус на гипс".[quote]
Суровоядската вегетариаска диета е най-препоръчителна за качествена сперма и против неприятната миризма. А иначе как така знае какъв вкус има гипса?

Gr0zDan0v
05-04-2010, 11:13
Идете на психолог.най добре ти отиди..

AttentionWhore
05-04-2010, 11:37
slun4ice Даде много изчерпателни и смислени коментари, които със сигурност ще ти помогнат! Евала за Слънцето и успех на теб! :)