PDA

View Full Version : Има ли вероятност приятелката да е бременна

titancho
05-03-2010, 05:14
Здравейте на всички,можеби име такава тема,но не е същата и не ми помогна,а ето и причината поради която пиша:значи преди две седмици правихме секс и проблема е че бях малко начерпан ама слабо и го направехме тогава без презарватив,та направехмего и не сам свършвал в нея "съзнателно" имам предвид че не усетих апък мохе да се каже че имам "бая" опит и практика,та снощи на 2,05,2010 ми пише по СКУПЕ че трябвало да и доиде на 26,04 а то не е дошло,направиласи тест но незнам кога точно ,ама показал чене е бременна.Проблема аз знам как се решава с едни от онези хапченца но проблема е че тя е епилиптичка и пие някви хапчета и неможе да пие никви други и само с аборт можело.Когато го правехме тя каза че всеки момент го очаква да и доиде и се чудя от това да е станало нещо,че направо сега ми е едно гадно щото аз на 99 процента сигорен в мен и си мисля да не е била с друго момче. Ми тва е ако някои минал по този път или подобен да пиши а малко инфо аз сам на 20год а тя е на 19 извинявамсе че пиша малко несвързано но за първи път ми се случва да стане белята и да неможе с хапченце апък от скоро съм с нея има няма месец

Metal
05-03-2010, 05:25
Ти си на 20 пък пишеш, като второкласник.

Винаги има шанс тя да е бременна!
Понякога се случва да и дойде по - късно.
Да си направи пак тест, ако е отрицателен - радвайте се, ако е положителен - явно може само със аборт, освен ако не иска да задържи бебето.

titancho
05-03-2010, 05:43
Ми писането не е проблем :д няма как да се задаржи докторите не позволяват заради болеста докато не и мине и аз знам че обикновенно закъснява ама чак толкова