Влез

View Full Version : Интересен случай !!!

sexualist
05-03-2010, 09:45
Здравейте на всички, моля за малко помощ. Значи случая е следния: Като правим секс с мойта приятелка и тя ме хване за дясното ухо (а тя винаги много обича да го прави,да ме хваща за ушите) и оная работа веднага ми спада на момента. Всякъде другаде да ме хваща - няма проблем. Но стисне ли ми дясното ухо и край. Не знам какво да правя чесно, казвал съм и 1000 пъти да не го прави, но тва си е навик. Дали има някаква връзка между ушите и пениса на човек за да става така?!? :?

Passi0n
05-03-2010, 09:56
т'ва на аватара ти ли си :oops: :razz: :razz:

и сигурно ухото е свързано с пениса ти
като тя го дръпне, то става по голямо, а оная ти работа се смалява

BIN
05-03-2010, 10:28
Според китайска древна наука има връзка. В ухото, което е близо до мозъка, има много нерви, които масажирани, влияят на определена част от тялото. Според това, което съм чел, зоната на половите органи се намира в долната част на ухото (възглавничката), там ли те е пипнала? Ако е там, предполагам, че при някой хора просто тези зони са по-чувствителни. При мен няма такива ефекти.

Ax3
05-03-2010, 10:34
Според китайска древна наука има връзка. В ухото, което е близо до мозъка, има много нерви, които масажирани, влияят на определена част от тялото. Според това, което съм чел, зоната на половите органи се намира в долната част на ухото (възглавничката), там ли те е пипнала? Ако е там, предполагам, че при някой хора просто тези зони са по-чувствителни. При мен няма такива ефекти.

Нещо като акопунктура? :) Има логика, но няма какво да се притесняваш..

AttentionWhore
05-03-2010, 11:32
Според китайска древна наука има връзка. В ухото, което е близо до мозъка, има много нерви, които масажирани, влияят на определена част от тялото. Според това, което съм чел, зоната на половите органи се намира в долната част на ухото (възглавничката), там ли те е пипнала? Ако е там, предполагам, че при някой хора просто тези зони са по-чувствителни. При мен няма такива ефекти. \:D/

ozzy
05-03-2010, 11:39
еби я с ушанки и решаваш проблема :D

ForzaFelipe
05-03-2010, 11:58
е** я с ушанки и решаваш проблема :D

:D :D :D aбе попринцип уж е обрарното,ушите са G точка при мъжете,тъй съм чел де :-D

rakiQ
05-03-2010, 12:03
е** я с ушанки и решаваш проблема :D :razz: :razz: :razz:

t0d1t0
05-03-2010, 12:53
случва се някакво нейно действие да те издразни или да ти стане тъпо

TheSunshine01
05-03-2010, 13:24
Да 100% има връзка между ушите и пениса .. :razz: Може би т'ва просто не ти харесва .. незнам.

tisho21
05-03-2010, 13:30
Непросветени хора като автора на горното мнение по-добре да вземат да се образоват, вместо да се правят на много интересни :) Да, има връзка, даже ако се загледаш в ушната мида тя има формата на ембрион. На всяка част от ухото съответства част от тялото или орган. Съответно като въздействаш върху опредлеената точка все едно въздействаш върху органа. Това не се отнася само до ушите. В ирисите също се съдържа информация за цялото ни тяло. Също така определени точки от ходилата отговарят на определени вътрешни органи. Скоро ходих на масаж и масажистката докато ми масажираше ходилата ми обясняваше коя точка кой орган е.

banan4ireloaded
05-03-2010, 13:32
т'ва на аватара ти ли си :oops: :razz: :razz:

и сигурно ухото е свързано с пениса ти
като тя го дръпне, то става по голямо, а оная ти работа се смалява

а тва на твоя аватар ти ли си :-P :oops:

niktik
05-03-2010, 13:39
Бившия ми приятел пък,полудяваше от кеф точно в тази област. :-D Стигаше му леко да го захапя и беше готов в началото ми беше странно,обаче после знаех как да си взема каквото искам,когато поискам 8-)

Явно всеки си е с различни усещания :oops:

KumchoValcho
05-03-2010, 13:50
Да 100% има връзка между ушите и пениса .. :razz: Може би т'ва просто не ти харесва .. незнам. Зле си

Непросветени хора като автора на горното мнение по-добре да вземат да се образоват, вместо да се правят на много интересни :) Да, има връзка, даже ако се загледаш в ушната мида тя има формата на ембрион. На всяка част от ухото съответства част от тялото или орган. Съответно като въздействаш върху опредлеената точка все едно въздействаш върху органа. Това не се отнася само до ушите. В ирисите също се съдържа информация за цялото ни тяло. Също така определени точки от ходилата отговарят на определени вътрешни органи. Скоро ходих на масаж и масажистката докато ми масажираше ходилата ми обясняваше коя точка кой орган е.
:)