View Full Version : Кога се дават бележните на 12-те класове?
кОга се дават бележните на 12-те кл. на испращането или юни месец с диплумите.... :)
а днес не сме на даскало и няма как да разбера,питах няколко 4овека и всеки казва различно
-някои казват че след като си вземеш матурите
-други,че ги дават заедно с диплумите
и че ги дават на испращанетооо
elito0o0o0
05-03-2010, 11:24
:-D :-D Ти от гората ли си?
мии питам защото не знам :) за предните години знам кога са ни ги давали,за 12 кл.незнам,затова питам! 8)
SmilezZz
05-03-2010, 11:35
Ми предполагам,че ще ги дадат заедно с дипломите,но не знам..
П.С - Ти сериозно 12 клас ли си ? ..че като те гледам как пишеш ?
Защо не седнеш и да научиш най-важните правила при правописа,че ви наближават изпитите и ти едва ли с такъв правопис ще го вземеш :?
Не се притеснявай, няма да си вземеш матурата по БЕЛ.
KpucmuHa
05-03-2010, 12:37
Не се притеснявай, няма да си вземеш матурата по БЕЛ. :razz:
elito0o0o0
05-03-2010, 15:52
Не се притеснявай, няма да си вземеш матурата по БЕЛ. :razz:Трагично е! Не е смешно :? :? :? :(
Това да си в 12 клас и да не можеш да пишеш на родния си език е срамота! Не знам как така се стига до 12 клас :? ... Пък и толкова ли не може да пита някой учител. Пълна трагедия.. x.x >.<
sasheto0o
05-03-2010, 19:12
Не се притеснявай, няма да си вземеш матурата по БЕЛ. :razz:Трагично е! Не е смешно :? :? :? :(
Това да си в 12 клас и да не можеш да пишеш на родния си език е срамота! Не знам как така се стига до 12 клас :? ... Пък и толкова ли не може да пита някой учител. Пълна трагедия.. x.x >.<
+1 :-o .. Може и да проспуснеш диплУмирането :D
darkPaladin
05-03-2010, 20:25
+1 :-o .. Може и да проспуснеш диплУмирането :D
Напротив ще си вземе матурата,че ще го и приемат,за жалост...
Бележниците се дават на изпращането,за дипломите ще е друг ден.
Само ако успееш за вземеш матурата,иначе няма да ходиш да си взимаш диплома.