View Full Version : Проблем, свърших бързо.
Много съм притеснен и засрамен от себе си. Днес с приятелката ми за 1 път го 'направихме' и аз се изложих тотално. Не знам дали от превъзбуда, защото не бях правил секс от почти година, или по други причини, но свърших мигновенно след проникването. Добре, че бях с презерватив.
Не знам какво стана, просто не мога да си го обясня. Имах твърда ерекция, всичко си беше нормално, но след като го "вкарах 2-3 пъти" и до там...
Моля ви, кажете ми, че това се е случвало и на други и е нормално при превъзбуда или и аз не знам поради каква причина, защото ще се побъркам от срам. :[ Ако се повтори, не знам какво да правя. :X
после довърши ли си работата? :-D
SmilezZz
05-03-2010, 11:33
Ми предполагам,че е от превъзбудата..Или ако си притеснен,или нещо подобно..
Не мисля,че има нещо срамно в това..Поговори с приятелката си и това е
ти нея довърши ли я ?! смисъл накара ли я да стигне до оргазъм .. па следващия път си вземи повече презервативи и щом свършиш вадиш и слагаш другия и продължаваш ... нормално е да имаш бърза ерекция ако не си правил секс от отдавна в случая 1 година : ) споко :P
па следващия път си вземи повече презервативи и щом свършиш вадиш и слагаш другия и продължаваш
Направих го, но след като свърших, не получих втора ерекция...
А за приятелката ми не се притеснявайте, правя магии с език :) Въпроса е, че се получи мн кофти.
А някакви медикаменти можете ли да препоръчате?
па следващия път си вземи повече презервативи и щом свършиш вадиш и слагаш другия и продължаваш
Направих го, но след като свърших, не получих втора ерекция...
А за приятелката ми не се притеснявайте, правя магии с език :) Въпроса е, че се получи мн кофти.
А някакви медикаменти можете ли да препоръчате?
Да медикаменти .. прави секс по-често
пппппф само топнал чушката в боба....
:? :?
питай в някоя аптека , щот тва не е причтно ;) . На мен лично ако ми се случи пак (да ми свърши толкова бързо) нчма да правя секс с него.. :?
поне правиш секс http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g035.gif
поне правиш секс http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g035.gif
ти пък сякаш не правиш :lol:
TheSunshine01
05-03-2010, 12:55
Бил си притеснен а и от доста време не си го правил .. така че спокойно.
аз съм децтвен и когато видя хубаво момиче jizz-кам гащите
аз съм децтвен и когато видя хубаво момиче jizz-кам гащите
знам :razz: