View Full Version : Странен Проблем ... моля за съвет .
stenly91
05-03-2010, 15:59
Здравейте .... С приятелката ми практикуваме прекъснат полов акт от близо година без усложнения .... Но преди няколко дни ми се случи нещо страшно ( поне аз го наричам така )
По време на акт ... карахме я по бавно и след време леко взе да ми спада ....
Реших да сменя поза за да се стимулирам ... и открих че съм еякулирал малко и се беше стекло по члена ... а оргазма ми беше далече още
направо побелях ... взехме хапче всичко нормално .. НО
Сега са ме обзели мисли дали не е ставало преди ... и дали няма да се случи пак без да се усетя .... и да стане беля ...
На какво може да се дължи това ... Моля за помощ
ужас мн кофти така.... ами нз какво мога да ти кажа . Освен причтеяката ти да отиде на гинеголог ,да я прегледа лекар и да и предпише противозачатъчни. Така ще ви е спокойно и на двама ви :)
дано нищо няма!! :)
AttentionWhore
05-03-2010, 16:23
Ползвайте контрацептиви!
като за начало ползваите некфи предпазни средства. Ако не па правете дечурлига и ги продаваите на черния пазар доста ценна стока са. :lol: :lol:
stenly91
05-03-2010, 18:51
Хах ужасни сте .... :D :D :D
Еми това че ще внимаваме .. било то с предпазни мерки или не си е ясно ....
Въпроса ми е на какво се дължи това .. и как така не се усетих
Това ме притеснява :shock:
И на мен ми е чудно... как няма да разбереш... да не си спал бе?
stenly91
05-03-2010, 19:11
ХАХ ... Не съм . . . Затова съм толкова притеснен .... Спирал съм се в последния момент ..... бил съм много възбуден и при 2 - 3 вкарване изтръпна и усетих че ще излезе малко ...
Ама този път беше обратното ... не ми беше много хубаво и стана беля .. Кофти ситуация
Здравейте .... С приятелката ми практикуваме прекъснат полов акт от близо година без усложнения .... Но преди няколко дни ми се случи нещо страшно ( поне аз го наричам така )
По време на акт ... карахме я по бавно и след време леко взе да ми спада ....
Реших да сменя поза за да се стимулирам ... и открих че съм еякулирал малко и се беше стекло по члена ... а оргазма ми беше далече още
направо побелях ... взехме хапче всичко нормално .. НО
Сега са ме обзели мисли дали не е ставало преди ... и дали няма да се случи пак без да се усетя .... и да стане беля ...
На какво може да се дължи това ... Моля за помощ
Нормално, кво очакваш? Това може да се случи всеки път. Да ти е за урок. И си купи презервативи следващия път, че ще пишеш теми след 2 месеца: "Оле, забременя"!
nepoznatttt
05-03-2010, 20:15
ХАХ ... Не съм . . . Затова съм толкова притеснен .... Спирал съм се в последния момент ..... бил съм много възбуден и при 2 - 3 вкарване изтръпна и усетих че ще излезе малко ...
Ама този път беше обратното ... не ми беше много хубаво и стана беля .. Кофти ситуация
замислял ли си се 4е мое да е от нея ? няма как да свьр6и6 без оргазьм
замислял ли си се 4е мое да е от нея ? няма как да свьр6и6 без оргазьм
да си чувал за предеякулационна течност нешо ала бала и че в нея също има минимално количество сперматозоиди способни да си изпълнят мисията
darkPaladin
05-03-2010, 20:20
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=334084
stenly91
05-03-2010, 21:04
това за урока е доста вярно ,... пробвали сме с гумички .. Но странното е че на нея не й харесва ,.. за мен е ясно НО
Аз съм на теоремата на нея да й хубаво пък аз съм лесен ....
Гледам да внимавам .. не повтарям повече от 1 път А у ... ама след това изпълнение яко се замислих :? :?
Чесно казано ви благодаря че ме нареждате Яко .... трябваше някой да ми го втълпи в главата ама ......
Ще положа усилия да залича този навик ,,,,, а за това защо е станало така неискам и да знам вече ...ще го приема за знак ...
SpOrTs_GiRl
05-03-2010, 21:21
Нещо за презервативи да си чувал? Или само кефа си гледаш..
И на мен ми е чудно... как няма да разбереш... да не си спал бе?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: да определено това е проблема :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: