View Full Version : Литература .. ; (
XxStupidMuffinxX
05-03-2010, 17:06
Здравейте ..
Имам много трудна задача по литература и не бих отказала малко помощ .. = D
Трябва да съставя тест с въпроси от Радини вълнения частта за Представлението ..
Който има време ..
Не бих отказала малко помощ .. :-)
LoupGarrou
05-03-2010, 17:42
Отваряш книжката, четеш частта и правиш въпросите : ) ! Много трудно ...
Отваряж книжката, четеш частта и правиш въпросите : ) ! Много трудно ...
+1 .. Може да зададеш въпрос от типа "Как се подготвят ученичките", "Какво чувства Рада" и така нататък .. успех :-)
Strawberryy
05-03-2010, 18:25
В кой клас си??
Няма да е зле да си го прочетеш преди това и да създадеш въпроси. Това не е толкова трудно-само трябва да го прочетеш. :)
Успех!! :)
nIkEnCeTy_bE
05-03-2010, 18:29
Прочети си текста, момиче. Толкова е интересен, незнам в какво се затрудняваш толкова. Пък и след текста нямате ли някой анализ или въпроси и задачи, да се упътиш. Пък и колко въпроса трябва да ти е теста? Толкова въпроси може да измислиш, само трябва да прочетеш хубаво текста и да го схванеш.
XxStupidMuffinxX
05-03-2010, 19:23
Прочети си текста, момиче. Толкова е интересен, незнам в какво се затрудняваш толкова. Пък и след текста нямате ли някой анализ или въпроси и задачи, да се упътиш. Пък и колко въпроса трябва да ти е теста? Толкова въпроси може да измислиш, само трябва да прочетеш хубаво текста и да го схванеш.
30 въпроса .. :?
вече съм на 17тия .. : )
nIkEnCeTy_bE
05-03-2010, 19:28
Еми по-лесното е, че имаш да правиш и на една глава само. Поне така разбрах. Може да се акцентираш в/у нея, защото ако беше на целия разказ - вярвай ми тогава щеше още повече да се вайкаш. Щом имаш 30 въпроса, значи трябва да задаваш въпроси към важните подтеми.
danibebi
05-03-2010, 19:29
Здравейте ..
Имам много трудна задача по литература и не бих отказала малко помощ .. = D
Трябва да съставя тест с въпроси от Радини вълнения частта за Представлението ..
Който има време ..
Не бих отказала малко помощ .. :-)
за мен това не е труден въпрос,може би защото разбирам от литература :) ами задай следните въпроси:
как реагира публиката когато излиза бойчо огнянов?
как се подготвят учениците?
защо учениците не разбират въпросите,когато ги задава киряк стефчов?
как се чувства рада?
и много други мога да измисля,че и отговори да дам 8-) хайдее успехх :-)
LoupGarrou
05-03-2010, 19:29
30 въпроса .. :?
вече съм на 17тия .. : )
Браво : ) ! Ето, че можеш, успех и с другите : ))) !
KpucmuHa
05-03-2010, 19:46
мм 'Под игото' <33