View Full Version : Щастливаа история и малко проблеми
glezanka123
05-04-2010, 15:57
по едно време бях пуснала тема как съм хлатнала по едно момче и,че той не ми обръща вниманиее,но ето,че нещата се преобърнахаа сега хоидме и сме много щастливи,ноо има едно момиче най-добрата ми приателка знам,че го харесваа,но тя не си признава 8) 8) 8)
Офф нз какво да правя помогнете мии плс плс :-P :-P :-P
mArMaLaDkA
05-04-2010, 16:00
избоди й очите, отрежи й ръцете!
и имаше един филм навремето - "Елена в кутия", гледай го, току-виж си взела още някоя идея.
Поговори с нея и ако наистина го харесва и кажи, че сте щастливи заедно и да не ви се меси в работите.
glezanka123
05-04-2010, 16:06
и имаше един филм навремето - "Елена в кутия", гледай го, току-виж си взела още някоя идея.
и тя се казва еленаа :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D
mArMaLaDkA
05-04-2010, 16:06
:oops: май да отида да пусна едно тото. 8-)
Добре де...
Нали не е правила опити да ти го отмъкне? Нали не си признава, че го харесва? Тоест... по никакъв начин не пречи на връзката ви.
Къде е проблема тогава?
valdesbg
05-04-2010, 20:04
Чудите се къде да се почешете.. за пореден път.
sladur4etyYy
05-04-2010, 20:04
и тя се казва еленаа :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D
8-) 8-)
тя навърта ли се покрай гаджето ти?
vagarious
05-04-2010, 20:18
Чудите се къде да се почешете.. за пореден път.
Кратко..точно и пределно ясно .. :? :?
IzpatkalPisatel92
05-04-2010, 20:31
Бих те посъветвал да си вземеш мистър пропър и да се допиташ до него за добри идеи! Освободи духа от бутилкатаааааа ..... :grin:
BoBa4eWeR
05-04-2010, 20:37
направи и атентат.. ако искаш аз мога да съм извършителят взимам йефтино :o
поговори с нея най-напред пък после му мисли.. :)
Elenichkaa
05-05-2010, 17:39
мнооогооо занимарително и занимателно!
та..по темата-явно вече си я попитала(все пак твърдиш,че отрича),явно се опитва да си изуми тея мисли от главицата,а ти само слагаш сол в раната....не си играй с огъня!
Take_That
05-06-2010, 18:48
Абе я се радвай на приятеля си и не се притеснявай за нещо, което не трябва. Ако нещо стане (имам предвид приятелакта нещо му се сваля) тогава пак пусни тема, пък ще го мислим.... 8-)
DevilWish
05-06-2010, 18:50
Не се карай с приятелка за момче. Но също и се пази ,може да е от тези ,където правят всичко възможно да ти го отнемат ;)
BlueFace
05-06-2010, 18:54
Естествено,че няма да ти каже.Явно ти е истинска приятелка ,а точно така постъпват истинските приятели,жертват се един за друг :)
Според мен не трябва да водиш разговор с приятелката ти по тази тема ;) Остави нещата така.Ако се опита да ти го открадне,значи не ти е никаква приятелка ,но ако пренебрегне себе си ,за да си щастлива ти знай ,че имаш една много добра приятелка ;)
Естествено,че няма да ти каже.Явно ти е истинска приятелка ,а точно така постъпват истинските приятели,жертват се един за друг :)
Според мен не трябва да водиш разговор с приятелката ти по тази тема ;) Остави нещата така.Ако се опита да ти го открадне,значи не ти е никаква приятелка ,но ако пренебрегне себе си ,за да си щастлива ти знай ,че имаш една много добра приятелка ;)
++ Това е!
амиии убий яя :D избоди и очите откъсни и ръцете иии и скъсай краката :-D изкуби и косата.... :razz: