View Full Version : копирване или...
freaky966
05-04-2010, 17:28
Има едно момиче(познаваме се ;д), което постоянно ме копирва..
в колкото часа тръгвам за даскало - и тя след мене..
Както се обличам - и тя почти като мен. :-o
Повечето пъти ходи там където ходя и аз.. нз, кфо да прааа? :-s :smt017
StreetFame
05-04-2010, 17:33
нз, кфо да прааа?
Научи се да пишеш.
К'во ти пука бду?
Застреляй я. :lol:
Еми кажи и че се дразниш, ако сте в близки отношения.. пък ако не се прави, че не я забелязваш какво толкова ти дреме :)
SmilezZz
05-04-2010, 17:50
Ми или не й обръщай внимание,или пък й кажи,че така изглежда много жалка..Да си "направи" собствен стил и да се води по него :?
П.С - Спомням си една приятелка също имаше такъв проблем и един ден не успя да се сдържи и викна пред цялото даскало,да не я копира и такива работи :-D
maksimal
05-04-2010, 17:54
Ми или не й обръщай внимание,или пък й кажи,че така изглежда много жалка..Да си "направи" собствен стил и да се води по него :?
П.С - Спомням си една приятелка също имаше такъв проблем и един ден не успя да се сдържи и викна пред цялото даскало,да не я копира и такива работи :-D
nezabelejimata
05-04-2010, 18:59
Застреляй я.
Не не по добре да застреля себе си :) :) :grin: :D :D
nIkEnCeTy_bE
05-04-2010, 19:29
Има кой да оцени естествено. Просто и кажи, че те дразни.
LoupGarrou
05-04-2010, 20:10
Вземи стани пожелание по някой предмет в училище ! И тя ли ще стане ?! :D
Бтв, това винаги ми е било много забавно при момичетата като чуя, че някоя копирала другата тоолкова много. Някак странно е, жалко е, никога не съм го виждал и е повече от абсурдно :lol:
dakata123
05-04-2010, 20:36
Има нещо добро в тази ситуация... стилът ти е добир, щом го харесва 8-) 8-)
alex4et0y
05-04-2010, 21:26
Застреляй я.
И като се самозастреля 8-) онази ще я изимитира и тя ще се застреля. Не давайте такива съвети накрая форума ще е виновен. :lol:
Terorist
05-05-2010, 06:12
Мноо яко, "копирва" те като излиза по същото време като теб :D , култово.
А сигурна ли си, че ти не я "копирваш"
nezabelejimata
05-05-2010, 08:53
Застреляй я.
И като се самозастреля 8-) онази ще я изимитира и тя ще се застреля. Не давайте такива съвети накрая форума ще е виновен. :lol:
Еее да верно все ние сме виновни :D :D :D
кажи: "радвам се че съм ти идол" ; "много ми е гот кат имам тей фенове като тебе" ; "радвам се че служа за примр" или нещо от този род .. гаранция че ще и стане неудобно :D :D ако е от по досетливите може и да спре ;] да стискаме палци да е такава :lol: ако не вдене вземи я уфраскай :o :wink: айде успехи
iiordanova
05-05-2010, 12:36
Тегли и една майна .. 8-)
Кажи и го фейс ту фейс. ;д Или просто започни да и се подиграваш , че няма собствен стил , а те имитира. И другите около теб , ако и се подиграват .. може би ще престане.
Наистина знам го от личен опит .. ужасно гадно е!
elito0o0o0
05-05-2010, 13:49
Ти толкова ли нямаш глава на раменете си,че да не знаеш какво да направиш?! :? Боже мой! Ама моля ви се! Спрете вече да правите глупави теми и да задавате малоумни въпроси. Пък и имаше такава тема съвсем наскоро направена. :?
Elenichkaa
05-05-2010, 14:07
само не мога да разбера к'во му е лошото?!?!?!...... :D :D
alex4et0y
05-05-2010, 14:17
Ти толкова ли нямаш глава на раменете си,че да не знаеш какво да направиш?! :? Боже мой! Ама моля ви се! Спрете вече да правите глупави теми и да задавате малоумни въпроси. Пък и имаше такава тема съвсем наскоро направена. :?
Нищо чудно, ако нарочно я е направила, за да и казват колко е уникална и колко много я имитират. 8-) В моя град му викаме една офцъ тръгнала д'ге и айдее цялото стадо след нея. :lol:
elito0o0o0
05-05-2010, 14:45
Нищо чудно, ако нарочно я е направила, за да и казват колко е уникална и колко много я имитират. 8-) В моя град му викаме една офцъ тръгнала д'ге и айдее цялото стадо след нея. :lol: Мда бе човек. Писна ми от няк`ви комплексарки тука. :?
Unendlich
05-05-2010, 19:39
От Велико Търново ли си ? Или поне от този край.. там също чух такива 'форми' на глаголи и изказвания :shock:
vanesa0pld
05-05-2010, 19:50
НЕ Я Е СРАМ ДА ТЕ КОПИРВА!! :-x
:D
LoupGarrou
05-05-2010, 20:00
От Велико Търново ли си ? Или поне от този край.. там също чух такива 'форми' на глаголи и изказвания :shock:
Е, на мен пък ми е много смешно като някой каже 'двойкар/ка', защото в нашия край казваме 'двойкаджия/двойкаджийка', ама 8-) ...
Unendlich
05-06-2010, 22:52
Е, на мен пък ми е много смешно като някой каже 'двойкар/ка', защото в нашия край казваме 'двойкаджия/двойкаджийка', ама 8-) ...
При нас и 2-те се използват, ама по-често срещано е това, което е и при вас. :D
SummerParty
05-07-2010, 10:19
Какво те? КопирВа ли? Уоу.
И от къде разбра, че те копирВа? Всеки има право да си прави каквото иска и да се облича както си иска. Ти не си измислила този стил на обличане, че да казваш на някого как да се облича. А и когато й е удобно тогава ще излиза за училище. Примрял е някой теб да копирВа.
ПП: На никого не препоръчвам да копирВа правописа ти!
danibebi
05-07-2010, 13:37
И от къде разбра, че те копирВа? Всеки има право да си прави каквото иска и да се облича както си иска. Ти не си измислила този стил на обличане, че да казваш на някого как да се облича. А и когато й е удобно тогава ще излиза за училище. Примрял е някой теб да копирВа.
ПП: На никого не препоръчвам да копирВа правописа ти!
:lol: :lol:
Мда.Пише се копира 8-)
ПП: Игнорирай я,ако не сте близки.А ако сте по-близки и кажи това което мислиш в очите.Пък и може да не те копира,а просто да харесва това което и ти харесваш. 8-)
elito0o0o0
05-07-2010, 15:04
ПП: На никого не препоръчвам да копирВа правописа ти! :lol: :lol: :razz: :razz: +++ :razz: :razz:
Luscious_Heart
05-07-2010, 16:41
Тъпа си, а тя е още по-тъпа, че те "копира".
Ае ще ви имам и самочувствието тъпи дечица! Все някой ви копира... Уникалните ми те! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
modesty69
05-08-2010, 14:41
лол просто и кажи да не го прави... :-o
modesty69
05-08-2010, 14:44
... пък ако откаже изяж някои червеи и да видиме дали и тя ще го изяде :D :D
modesty69
05-08-2010, 14:47
Ае ще ви имам и самочувствието тъпи дечица! Все някой ви копира... Уникалните ми те! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:smt023 :smt023 :smt023
elito0o0o0
05-08-2010, 14:57
:smt023 :smt023 :smt023 :)
Ами то до 1 степен е неприятно ,но радвай се ..
Харесваш и :)
CryToDie
05-09-2010, 10:52
Има нещо добро в тази ситуация... стилът ти е добър, щом го харесва 8-) 8-)