View Full Version : Ужас
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 20:28
Неискам съвет искам просто да си излея мъката някъде... Ходих с момче 2 месеца... За 2 месеца изпитах чувства които никога преди не бях изпитвала към друго момче - супер много силни, той също супер много ме обичаше и ми го показваше по всякакви начини, всичко беше перфектно, разбирахме се отлично във всяко едно отношение и сега от 1 месец вече той е в чужбина. До сега се правех на силна, че не ми липсва чак толкова много, но 1 ден преди да тръгне ми подари негова тениска за да ми напомня за него и чак сега реших да я облека... още мирише на него ... чувствам се ужасно, страшно много ми липсва... Чули сме се само 3 пъти откакто е тръгнал, може би започва малко по малко да ме забравя .. а аз едва ли ще мога да го забравя някога ;(
nIkEnCeTy_bE
05-04-2010, 20:30
Времето ще покаже, колко силна е любовта му и дали е такава. Обясни му как се чустваш и искаш да се чувате.
vagarious
05-04-2010, 20:33
Ако ще се връща г/д скоро - ще избуташ и оставащото време, все някак.Много мина, малко остана.Но иначе, да, следващия път, когато говорите, наистина му обесни как се чувстваш, ако не за друго - то поне да ти олекне(малко или много).После ще му мислиш. :(
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 20:38
Е аз разбирам, че поне за сега неможем да се чуваме много често, най-добрите му приятели ми се оплакват, че до сега даже и 1 път не им се е обадил. Проблема ми е, че супер много ми липсва толкова бях свикнала с него и изведнъж просто се махна. Незнам как ще издържа така още 4 месеца :(
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 20:40
познаваме ли се?
Защо ?
vagarious
05-04-2010, 20:41
Е, поне се чувате.Няма и да усетиш тези 4 месеца(ако успееш да си го позволиш). :wink:
^^шегувах се,ма не ми разбра поста
valdesbg
05-04-2010, 20:44
Пак за дивотии се навивате.
И кво на 15-16 и край вече няма да изпитваш чувства, щото Принца е заминал? Бе я се скрий някъде.
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 20:50
Пак за дивотии се навивате.
И кво на 15-16 и край вече няма да изпитваш чувства, щото Принца е заминал? Бе я се скрий някъде.
Не сам казала, че няма да изпитам вече чувства а че за пръв път изпитвам толкова силни чувства към някой и не съм на 15-16 както ти си мислиш, че просто съм се хванала с някое момче, походили сме 1-2 дена и вече край без него немога да живея. На 18 години съм и много добре различавам любов от просто харесване и исках просто да си излея мъката пред хора които не познавам и не ме познават !
nIkEnCeTy_bE
05-04-2010, 20:54
Може да има проблем и да неможе да се обади. Все пак това не е София - Пловдив.. изчакай малко.
KpucmuHa
05-04-2010, 20:56
ок
valdesbg
05-04-2010, 20:57
Е като си голяма, сериозна и разбираща - кво пишеш такива сълзливи постове?
Тряя ли да се прави драма от всяка раздяла?
Иначе тва с мъката не го разбирам. Приятелки нямаш ли си, та форума ти е спасението?
KpucmuHa
05-04-2010, 21:00
^ ти пък кво нападаш момичето, не ти е искало мнението, само споделя, нали за това е форума ...
valdesbg
05-04-2010, 21:03
Крисенце - не се меси. Спора е между нас в случая.
Форума е с друга цел направен. Ако иска да споделя има милиони други места, където може да го направи. И са специално измислени за тази цел.
А сега бъди така добра и подмини постовете ми в тая тема.
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 21:04
valdesbg не е присъщо за мен да седна с някоя приятелка и да започна да й обеснявам колко много ми липсва, колко ми е тъжно, гадно отвратително и т.н. много по-лесно ми е да го кажа пред хора които не ме познават и аз също не познавам (колкото и странно да звучи) както и да е, едва ли ще ме разбереш. Няма смисъл да обеснявам
KpucmuHa
05-04-2010, 21:08
така като ти гледам коментарите, ти май само си търсиш с кого да спориш...
не че ме вълнува особено, ама момичето само си излива мъката, що пък да не е във форума, за толкова глупави теми се изписват на ден ти си седнал точно за тая да спориш...
valdesbg
05-04-2010, 21:12
Авторке - а може би е време да започнеш да споделяш с приятелките ти?
Все пак нали и затова са такива. Няма нищо лошо, срамно, непривично и така нататък.
Крисенце - български разбираш ли? Виждаш че мирно и тихо се разбрахме с авторката.
Кой си търси сега да спори и да се заяжда от нищото а? Нещо по темата казала ли си?
KpucmuHa
05-04-2010, 21:14
че кво да и казвам по темата, тя само споделя и не иска мнения
а и се съмнявам, че иска да чуе точно моето :lol:
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 21:16
Крисенце - не се меси. Спора е между нас в случая.
Прав си... никой не спори !
valdesbg
05-04-2010, 21:19
Като се съмняваш че се иска мнението ти - пренасочи си вниманието към някоя друга тема, в която се иска мнението ти.
Авторке... било каквото било. Приключило е по една или друга причина. Давай напред, с мрънкане..доникъде няма да се стигне. Иначе ако ти трябва помощ - свиркай на ЛС :)
babyjoinmeindeath
05-04-2010, 21:25
Еле кфо мрънкане... Офф до преди малко ми беше супер гадно сега благодарение на теб вече не ми е ... чувствам се малко раздразнена (което е по-добре отколкото да ми е гадно). Мерси за раздразнението, вече мога да си легна спокойна.
valdesbg
05-04-2010, 21:28
Винаги насреща.
Утре да пуснеш тема за сутрешните си неволи. Обещавам да не пиша в нея.
Лека и спокойна :)
все ше се намери некой селянин да наака темите