Влез

View Full Version : КАК да понъпалнеем

pomo6tplz
05-05-2010, 10:20
скоро време гледах доста хора често се запитват как може да поонъпалнеят,све пак никои неиска да го боли дупето като седне на стола.тук ще сложа примерно меню което работи :)

примерна закуска:2 вафли ЧУДО със банан и кола
за снакс:чипс
обяд:два бургера за десерт парче торта гараж
следобенна закуска:ядки
закуската е богата на протеини и фибри от плодове а обяда от нужните за вас въглехидрати за енергия

малко преди лягане яжте от примерните рецепти по доло:
пица бургер със каима сирене и бекон картинка стъпка по стъпка: http://www.geekologie.com/2009/03/01/pizza%20burger%202.jpg

продукти:2 пици,кило каима,2 лука,250грама бекон,500г кашкавал по избор

пиготвяне:смесете каимата като за кяфтета(яица и т.н) изпържете бекона после го одбавете отгоре на каимата със сиренето,сложете въф фурната и печете доакто междувремено направите пиците.

когато всичко е готово просто сложете бургера междо двете пици
богато е на протеини ако сложите кетчъп и маюнеза и на витамини ще е богато.БОН АПЕТИ
за десерт филии със фъстъчено масло или крем карамел или сладолед или шоколадово суфле със заливка от шоколад и пълнеж от шоколад

за един месец със малко късмет ще наддадете с 4-5килограма

zoreto
05-05-2010, 10:27
Аз като гледам освен някой да стане лоена топка друго не виждам. Това ми се струва прекалено ядена на мазни и наполезни неща.ако се занимава човек със спорт и се храни качествено също ще качи килограми и няма да е отпуснат

pomo6tplz
05-05-2010, 10:32
Аз като гледам освен някой да стане лоена топка друго не виждам. Това ми се струва прекалено ядена на мазни и наполезни неща.ако се занимава човек със спорт и се храни качествено също ще качи килограми и няма да е отпуснат

диетата не е за хора в добър вид тя е за слаби хора като детето от аватара ти за 1-2 месеца ще се очовечи
или пък за хора спортуващи и нуждаещи се от много енергия и протеини.

няма чак толкоз мазнини ако искате може да си купете пушен готов бекон за вечерята така нищо няма да се пърже.всичко ще е месо и сирене=калции и протеини!!!!!!!!

DarkKisss
05-05-2010, 10:32
pylni gluposti ..

zoreto
05-05-2010, 10:34

диетата не е за хора в добър вид тя е за слаби хора като детето от аватара ти за 1-2 месеца ще се очовечи

няма чак толкоз мазнини ако искате може да си купете пушен готов бекон за вечерята така нищо няма да се пърже.всичко ще е месо и сирене=калции и протеини!!!!!!!!

на Аватара ми не е дете,тоест здрава е ,но професията ги изисква

Team
05-05-2010, 10:36
Сички питата как да отслабнат ти па как да наплнееш :D

Infinity
05-05-2010, 10:46
Как я измисли тая глупост не знам ?!! :shock: :-o :lol:
Ако мислех , като тебе досега... не знам на нищо да не приличам !!

titinkaa
05-05-2010, 10:58
примерна закуска:2 вафли ЧУДО със банан и кола
за снакс:чипс
обяд:два бургера за десерт парче торта гараж
следобенна закуска:ядки

К'во е т'ва меню бе,то не ще надебелееш ами ии чак ще се търкаляш,щом като искаш да даваш мнения за надебеляване по-добре да е нещо по здравословно и с правилно напълняване,а не така със супер вредни и калорични храни.
ПО-късно ще ти напиша меню как да се напълнява здраволсовно и не изведнъж.

MaLty
05-05-2010, 12:39
Айде айде,аз ям двойно повече от тфа и съм 44 кг .. със много мъки се опитвам да надебелея и от зимата съм качила само 2 кг ..
за хора,които не им се лепи си е перфектно..не е много здравословно ама съчетано със спорт,за да изгаря ненужните и вредни вещества си е екстра 8-)

December
05-05-2010, 14:38
Олеле :razz:
След темата "1кг за 1ден" с невероятният начин на приготвяне на чай от ягода,не мислех, че можеш да измислиш и по-голяма простотия :lol:
С нетърпение очаквам следващата ти тема,за да се посмея малко :lol:

DarkKisss
05-05-2010, 16:25
ама това негово/нейно дело ли е било? 8-)

FlowerPower
05-05-2010, 16:47
Абе хора, авторът на темата се ебава 8-) а някой му се връзват :D
В колата има много протеини, да, да, има си, и се расте от нея даже!

Ive7o0
05-05-2010, 18:39
олеле тъпча се като прасе с чипсове, вафлички, дюнери и всякакви пр0стотйки и съм мн0го слабичка :( .. и нем0га да недебелея :? .. не се тъпчи няма ефект ( п0не при мен) =;

Neopitom3na
05-05-2010, 18:44
това са пълни глупости... за да напълнееш малко, а не да станеш лоена топка трябва да се яде качествена храна

psych0
05-06-2010, 07:04
:lol: :lol: :lol: