Влез

View Full Version : Упражнения...

marichela
05-05-2010, 17:24
Може да прозвучи глупаво, но аз да питам. :D Знаете ли някакви упражнения за стягане само на бедрата, защото са ми казвали някои, но те развиват и прасците, а на мен не ми харесва момиче с големи прасци. :?

Luscious_Heart
05-05-2010, 17:50
Зле...
Темата на ДаркКис - спортно хранителен режим за стегнато женско тяло.
А и за големи прасци тряаа мноооо да се потрудиш.. Не стаа с 1 ден. :D :D :lol:

sian4eto
05-05-2010, 20:33
Зле...
Темата на ДаркКис - спортно хранителен режим за стегнато женско тяло.
А и за големи прасци тряаа мноооо да се потрудиш.. Не стаа с 1 ден. :D :D :lol:

++

Neopitom3na
05-06-2010, 10:53
карай колело

ledenakrasota
05-06-2010, 11:47
Не може да имаш хубави бедра без да работиш за всяка една част от седалището надолу.

Упражнения за бедра:
- Застанете на колене и длани, вдигнете единия крак леко сгънат в коляното максимално нагоре, направете 10 повторения, след което направете същото упражнение с другия крак.

- Застанете изправени, направете широка крачка напред и приклекнете така, че коляното да е сгънато на 90 градуса. После се върнете в изходна позиция и повторете упражнението с другия крак. Направете - 8-10 повторение.

- Легнете на една страна, като използвате за упора лакътя, изправете краката, вдигнете единия максимално нагоре изправен, направете 10 повторения. Повторете упражнението с другия крак.

Упражнения за корем:
- Легнете по гръб, сгънете краката в коляното на 90 градуса и ги вдигнете. Отпускайте единия крак надолу, след това го връщайте в изходна позиция, през това време другия стои на изходна позиция; повторете упражнението и с другия крак, направете по 12 повторения.

- Легнете по гръб, изправете ръце напред успоредно на тялото, сгънете леко краката в колената и се свивайте в тази поза, подобно на коремна преса, направете 12 повторения.

Упражнения за бюста:
- Застанете на колене и длани, скръстете глезените, сгъвайте и отпускайте лактите като движите цялото тяло. Направете 12 повторения.

- Съберете дланите на височината на носа, ръцете трябва да са под прав ъгъл. Пляскайте с ръце без да разтваряте пръстите и без да променяте положението на ръцете. Правете упражнението без сутиен. Повторете 12 пъти.

Упражнения за ръце:
- Вземете някаква тежест - гири или две шишета от половин литър пълни с вода. Изправете ръцете до тялото, свивайте ги в лакътя и ги отпускайте. Повторете упражнението 12 пъти.

- Изпънете ръцете до тялото, изправете едната ръка с тежестта нагоре, след което я сгънете в лакътя зад главата, направете 12 повторения, повторете упражнението и с другата ръка.

- Изпънете ръцете до тялото и опънете назад колкото можете, дръжте ги изправени. Повторете упражнението 12 пъти.

Всеки ден ги прави + пиене на много вода и добро хранене.