View Full Version : Боя за коса...
Момче съм,искам да си боядисам косата в естествения ми цвят - русото :oops: ии имам въпросче към момичетата (те повече му разбират) и към момчетата де.. да не се обидят :Р
Как вървят цените на бойте ( русо0о ) ?
Къде могат да ме боядисат? и Колко време ще държи боята.. и има ли ВЕЧНИ бой ??!?!
П.С. - Не усирайте темата.. :)
Forest_girl
05-05-2010, 17:45
:D :D :D
Момче съм,искам да си боядисам косата в естествения ми цвят - русото :oops:
нещо не ми стана ясно..
рус си, но искаш да се боядисаш пак в рус цвят?
естествения ми цвят е рус но вмомента съм с кестенява коса :)
п.с - Не осирайте темата :)
естествения ми цвят е рус но вмомента съм с кестенява коса :)
п.с - Не осирайте темата :)
след като вече си се боядисвал... кое не е ти е ясно?
цените ли? отиваш в магазина и ги виждаш! тадааам!
къде могат да те боядисат? миналия път къде те боядисаха? има едни места.. как бяха.. салони/ателиета. там ще решат проблемите ти с/у съответната сума.
нее.. естествения ми цвят е русото.. такъв бях до 10 годишен .. сега съм на 15 и цвета от самосебе си се промени на кестеняв.. разбираш ли ? иначе нямаше да пускам изобщо тема :)
отивам в козметика и бла бла бла
reoffender
05-05-2010, 18:11
пич, зле си.
ще приличаш на нагоден циганин.
Canis_Dirus
05-05-2010, 18:13
вечно бой! :grin:
нее.. естествения ми цвят е русото.. такъв бях до 10 годишен .. сега съм на 15 и цвета от самосебе си се промени на кестеняв.. разбираш ли ? иначе нямаше да пускам изобщо тема :)
отивам в козметика и бла бла бла
цвета ти се е променил от самосебе си -> естествения ти цвят НЕ е рус, а кестеняв... русото е било преход.
то и аз като бебе не съм имал грам коса, сега да се минавам с бръснача всеки ден ли?
shadow4e
05-05-2010, 19:38
Грешен раздел
зачи търся си зелена боя някой знае ли къде в софия продават питах навсякаде и няма а съм виждала момичета с зелени кичури искам и аз