Влез

View Full Version : Я предложетее ... ;пп

MinimalisTka
05-05-2010, 18:04
незнам дали темата е за този раздел сору ако не е ! мм и така .. утре ще ходим на поход аз моя приятелка приятелят ми нейният приятел и други приятели .. и така кажете каква прическа да си направя как да се облека с нещо по спортно ли ? искам да изглеждам някак си сладка и красиваа ;п благодаря предварителноо на тези които ще ми помогнат :-)

ии моля без излишни коментари .. !! искам съвети знам, че има гоогле и търсачка и др. ;)

mkio
05-05-2010, 18:20
Някое бяло спортно екипче, потниче в някой нежен цвят като бледорозово... има хиляди варианти :) А за прическата, може би ако я вържеш на небрежна опашка (и ако имаш бритон го изправиш и пригладиш настрани) ще изглежда небрежно-сладко секси :D Всеки си има вкус и различен гардероб, избери си това, което ще ти е удобно и ще се вписва сред компанията, в която ще бъдеш :)

titinkaa
05-05-2010, 18:21
Щом ще ходите на поход,тогава си облечи спортен екип със някоя сладка блузка,направи си косата някак си вързана според мен,ако ти отива де,и си изправи чокито с пресата и бретона,ще стои мн сладко,сложи малко спирала и молив и ще си супер. :) ПРиятен поход и дано си изкарате добре! :) :-)

POLLINA
05-05-2010, 18:21
пхаха как да си облечена за поход,ако искаш с рокля и с токчета тръгни...
с анцуг и маратонки или дънки и тениска
прическа .. ми вързана най добре

Nakadah
05-05-2010, 18:23
0 номер

MinimalisTka
05-05-2010, 19:04
мсс :-)

slynchoo
05-05-2010, 20:13
пхаха как да си облечена за поход,ако искаш с рокля и с токчета тръгни...
с анцуг и маратонки или дънки и тениска
прическа .. ми вързана най добре

съгласна.

sian4eto
05-05-2010, 20:29
спортно облекло анцуг някакво сладка блуза косата я вържи на опшака

britzy
05-06-2010, 06:38
хахх на поход да изглеждаш сладко :? :razz: :razz: :razz:

аз бих си навлякла суитшърт и дънки,маратонки ес7,без грим и некъф кок измислен. :lol:

SmilezZz
05-06-2010, 09:27
- Ми някакъв спортен екип,щом е за поход..Аз бих предпочела синьо или розово,но зависи какви дрехи имаш..
- за прическа..Дай повече инфо за косата ти.. (Колко е дълга ? Къдрава,права или чуплива ? Дали имаш бретон или не ?)
Но просто си я завърши..

bloodyred
05-06-2010, 10:01
Мойта коса е средна дължина и обикновено си слагам една шнолка .. Обаче оставям няколко кичурчета коса да не са хванати, смисъл .. Абе, дано ме разбра .. 8-) Според мен е по-добър вариант от вързана на опашка, а пък и стои по-добре .. ноо доста зависи каква е косата ти, де :)
Иначе за облеклото е излишно да питаш - анцунг, екипче нещо ала-бала .. 8-)

MaLty
05-06-2010, 10:26
Ми анцук,с някфо потниче,де а знам ..
косата пусната или вързана :-o

iiordanova
05-06-2010, 10:44
За поход трябва да си облечена удобно.
Най-добре е спортен екип - бял потник би стоял добре с някой клин / долнище на анцунг.
За косата - можеш на опашка с пуснат бритон , с шнолка да си я хванеш , може бритона нагоре и с опашка .. и т.н.