Влез

View Full Version : Боя за коса...

OregorN
05-05-2010, 18:35
Момичетаа и Момчетаа .. когато бях на 11 годинки си загубих сламено-русата косичка и сега както съм на 15 имам кестенява.. а пък искам да си върна стария цвят - русия :)

На какви пари вървят бойте за коси? , Къде могат да ме боядисат ? , и колко време ще държи боята..

П.С. - Пълен невеж съм в тея работи :) , не осирайте темата :)

Nakadah
05-05-2010, 18:38
Боя: Permanent Ultra Pro 7
Време: ти ще ни кажеш
Как: с четка

alex4et0y
05-05-2010, 18:43
Върви на фризьор иначе рискуваш да си направиш косата оранжева. 8-) . Там ще ти дадът отговор на всички въпроси.

OregorN
05-05-2010, 19:50
искам първо с вас да се съветвам :-D

има ли боя,която да стой.. вечно ?!?!

Gllory
05-05-2010, 20:04
искам първо с вас да се съветвам :-D

има ли боя,която да стой.. вечно ?!?!

:lol: да ..с блондор например :lol: седи вечно ... но корените ти като израснат и изрстват, и израстват и израстват,и ти се постригваш пак ще ти стане черно/кафяво :D освен ако не си пускаш дълга коса и не ходиш половината рус половината черен/кафяв ;дд ...

бтв... много е грозно боядисано момче ..особено в русо :-&

OregorN
05-05-2010, 20:36
е не баш русо де.. искам такова свееетло кавяво и да бие на русо.. разбираш ? :)
благодаря за отговора между другото,но какво е.. блондор ?

alex4et0y
05-05-2010, 20:48
е не баш русо де.. искам такова свееетло кавяво и да бие на русо.. разбираш ? :)

Според мен Болндора е за обезцветяване на косата.Блондора в магазините се продава в комплект с най-силния оксидант, което означава че още с първото мазане ще си изгориш косата.

alex4et0y
05-05-2010, 20:51
А и след, като се измиеш ще си на жълтооранжеви петна, ако искаш да си със светло кестенява коса до тъмно руса си купи нормална тъмноруса боя. Недей с Блондор.

Gllory
05-05-2010, 20:54

Според мен Болндора е за обезцветяване на косата.Блондора в магазините се продава в комплект с най-силния оксидант, което означава че още с първото мазане ще си изгориш косата.

ами ... блондор защото разбрах че иска много светло русо .. пък той косата така или иначе ще я изгори ..но нали е момче.. тяхната расте със секунди :lol: (малко пресилено)

абрееее момченцееееее не се боядисваййй бре .. колко бързо ще ти писнееее да ходиш в месеца по 3 пътииии и вечно да имаш черни корени ..пък и най-вече е спр женско! ..

OregorN
05-05-2010, 21:03
"..но нали е момче.. тяхната расте със секунди" ..лошото ли ми мислиш бе синеока изкусителке :-) :-P

- обяснете за това изгаряне.. как така ще си изгоря косата ?

Gllory
05-05-2010, 21:04
А и след, като се измиеш ще си на жълтооранжеви петна, ако искаш да си със светло кестенява коса до тъмно руса си купи нормална тъмноруса боя. Недей с Блондор.

1 глупост. - зависи кой ще го боядише! няма да има петнаа той да не се боядисва сам... а и след блондора може да се боядише с боя (без боя става някакво кафявоо с малко оранжавоо..)

2 Глупост. - на тъмна коса - тъмна боя, за да стане по-светла ... добра логика :? по-големи глупости не бях чувала! най-добре отиди в някой козметичен магазин и попитай кой точно цвят да вземеш .. а и си купи качествена боя .. като напримеррр Л`Ореал преференс (15лв.) не си спомням номера точно,но мацката на картинката е с мн къса коса ... от няколко боядисвания ще станеш светлокафяво ...

А ти alex4et0y като не си запознат/а не коментирай .. не говори глупости само .....
некомпетентни ама коментират тцтц.

Gllory
05-05-2010, 21:08
"..но нали е момче.. тяхната расте със секунди" ..лошото ли ми мислиш бе синеока изкусителке :-) :-P

- обяснете за това изгаряне.. как така ще си изгоря косата ?

ааааа как ще ти мисля лошотоо :) глупости ;)

изгарянее, изтощаване ... да стане една такава суха като нацъфтяла като я пипаш да е гадна ..някфа такаваа никфа ;дд добро обяснениее 8-) 8-)

alex4et0y
05-05-2010, 21:38
Всеки, който е ходил на фризьор знае, че с Блондор не се постига цвят само се изсветлява косъма, а след това се слага боята, която иска да постигне като цвят. Аз може да не съм компетентна, ама вие още повече.

Gllory
05-05-2010, 21:47
Всеки, който е ходил на фризьор знае, че с Блондор не се постига цвят само се изсветлява косъма, а след това се слага боята, която иска да постигне като цвят. Аз може да не съм компетентна, ама вие още повече.

"след блондора може да се боядише с боя (без боя става някакво кафявоо с малко оранжавоо..)" ... ЧЕТИИ!!! незнам коя е некомпетентнатааа, но във всички случеи не съм аз бее куклооооооо ха-ха

alex4et0y
05-05-2010, 22:06

"след блондора може да се боядише с боя (без боя става някакво кафявоо с малко оранжавоо..)" ... ЧЕТИИ!!! незнам коя е некомпетентнатааа, но във всички случеи не съм аз бее куклооооооо ха-ха

Добре щом си такава професионалистка, защо не каза отначало, за да не се хабим напразно?

Gllory
05-05-2010, 22:38

Добре щом си такава професионалистка, защо не каза отначало, за да не се хабим напразно?

Никъде не съм казвала че съм професионалистка ... но от теб съм по компетентна ;) и не съм казала от началото,защото мн.светло русо се боядисва Само с блондор (от 2 път става) а аз мислех че иска мн светлоо .... тцтцт защо ли и аз се занимавам с теб ... я спри да спамиш повече (и аз) ... пффф