View Full Version : напраавих грешка . . не трябваше
martinkata
05-05-2010, 19:42
Имах паролата на скайпа на мойто момче от доста време, но до сега не си бях позволила да влезна.. просто нямах нужда! Имам му доверие, но преди 2-3 дни се изпокарахме и той се държеше лошо и студено.. сега е извън София и .. реших да влезна да погледна.. един бърз поглед..
Още с влизането му писа някакво момиче, след което излезна хронология с нея.. в която почти на всеки 2ри- 3ти ред имаше целувки, прегръдки . .
Той я попита дали си е намерила гадже, после стана въпрос за мене .. и той й каза, че сме скарани и , че съм го дразнела и много съм му се отваряла.. и напоследък много сме се карали и спорели и тн . . и пак целувки и пак прегръдки, той я молеше да му праща ощее снимки и така .. а пък тя с удоволствие пращаше по много ..
Сега хем ми е гузно, че съм влизала, хем че е говорил такива неща.. а точно 5 мин преди да прочета това той ми каза, че ме обича . . и не знам вече :-# кво да мисля и кво да направя..
Да му кажа ли .. че съм влизала или не..
liim0nka
05-05-2010, 19:52
Не е редно това, което си направила..но не мисля, че трябва да му казваш.Запази го в тайна, защото предполагам, ще изгубиш доверието му.
alex4et0y
05-05-2010, 19:53
И аз преди влизах в скайп на моя приятел(бивш). И виждах такива неща. Съответно не му казах, но направих друго. Казах му, че си пиша с разни момчета "виртуална свалка" и той ми каза, че прави същото и двамата се разбрахме да си разменим паролите. 8-) Ако искаш направи и ти така, но ако момчето няма чувство за хумор - забрави. :wink:
BlueFace
05-05-2010, 19:55
Скайп СЪКССС.
Виж,явно връзката ви не отива на добре.Май общувате прекалено много по този скайп.
Ако искаш връзката ви , или каквото е останало от нея , да се гради на лъжи -не му казвай.
Но ако му кажеш мога да ти гарантирам ,че той (понеже съм сигурен,че е от този противен тип момчета,които не познасям) ще почне да ти държи сметка защо си влизала,ще се скарате и ще скъсате.
Реално погледнато връзката ви няма бъдеще и е най-добре да му кажеш ,да се разберете и да се приключат нещата ;)
cherinka
05-05-2010, 20:02
Връзката си е много добре.
единствената му грешка е, че споделя за двама ви на непознат човек.
Макар че на всеки му се е случвало.
И аз съм се скарвала с моя приятел и съм пишела на хора в скайп колко ме е издразнил и колко тъпо ми е и как не искам да го виждам, но това е моментно състояние.
А относно и-нет целувките и прегръдките - радвай се, че не ги раздава на живо.
Шибаният скайп е една монотонна история, винаги ще прехвърчат и-нет емотиконки из него. :D :lol:
martinkata
05-05-2010, 20:07
Връзката си е много добре.
единствената му грешка е, че споделя за двама ви на непознат човек.
Макар че на всеки му се е случвало.
И аз съм се скарвала с моя приятел и съм пишела на хора в скайп колко ме е издразнил и колко тъпо ми е и как не искам да го виждам, но това е моментно състояние.
А относно и-нет целувките и прегръдките - радвай се, че не ги раздава на живо.
Шибаният скайп е една монотонна история, винаги ще прехвърчат и-нет емотиконки из него. :D :lol:
А това, че съм влизала без той да знае.. ще го загубя . . :(
martinkata
05-05-2010, 21:03
ощеее мненияя?? :( :( :( :-#
По-добре не му казвай, че си му влизала в скайпа, защото така ще реши, че не може да ти има доверие и ще се скарате.
Колкото до прегръдките и целувките - ами, не мисля, че са нещо много сериозно, и аз съм пращала, докато ходех с бившия ми и снимки съм си разменяла, но никога не съм взимала тези неща насериозно. 8-) Е, той като разбра доста ми мрънка, ама и той не беше цвете за мирисане. Спокойно, случват се такива работи.
Мнението ми?
Ами моето мнение е, че той е боклук.
1-во, до колкото разбрах "те обича". Момиче, когато някой те обича, няма да има нужда от друга, та ако ще и по скайпа да е. Въпреки, че наистина skype sucks!
2-ро, не е било редно, да му влизаш в скайпа, а сега връската ви ще пропадне. Първо, защото тебе ще те гризе съвестта, за дето криеш от него, че си му влизала в скайна. Второ, защото няма да му имаш никакво доверие. Трето - кажеш ли му, КРАЙ, защото и той вече няма да ти вярва.
Според мен, при всички случаи връзката ви е обречена, освен ако не си много добра лъжкиня разбира се. Но ако го обичаш, няма да го лъжеш. Аз поне не правя така. ;]
playhard1
05-06-2010, 06:59
Мнението ми?
1-во, до колкото разбрах "те обича". Момиче, когато някой те обича, няма да има нужда от друга, та ако ще и по скайпа да е. Въпреки, че наистина skype sucks!
Така е, ако те обича, няма да има нужда да поглежда друга. Повечето до тук казаха, че виртуалните целувки не значели нищо. Не съм съгласен с тях.. Дори да е виртуално, не мисля, че е редно да пращаш целувки и прегръдки на друг/а..
Elenichkaa
05-06-2010, 07:08
човека просто е отпуснал напрежението....
поне тва момиче от вашия град ли е?ако е може да има и още..ако не е няма смис да се затормозяваш...
LovelyGirl
05-06-2010, 08:08
Аа, той щял да изгуби доверието си в нея, защото тя му е влизала в скайпа?!.. А нейното доверие? Това, че са се скарали, не означава, че веднага трябва да си го излива пред друга, да и праща целувки и прегръдки и да иска тя да му праща снимки и т.н.. Вместо да се опитва да оправи нещата с приятелката си, той се занимава с някаква там и си прави кефа, нали.
поговори с него..може да ти обесни,защо и е искал снимки и защо е пращал целувки и прегрътки..по-добре се изяснете отколкото да се чудиш какво става
LovEsIckk
05-06-2010, 08:42
бе за сега според мен,не му казвай, че си влизала.
ако имате проблеми за напред - тогава можеш да повдигнеш въпроса..
И т'ва с паролите е много гадно.. приятеля ми имаше моята и скайпа ми беше нон стоп пуснат у тях , дори когато сме заедно.Един нормален разговор не можех да водя с приятелки , дори като се скарам с него,защото той зяпаше всичко.. Принуди ме да си направя 2ри скайп който умело криех от него,когато идваше у дома.. :lol:
TheOneAndOnly
05-06-2010, 15:43
И т'ва с паролите е много гадно.. приятеля ми имаше моята и скайпа ми беше нон стоп пуснат у тях , дори когато сме заедно.Един нормален разговор не можех да водя с приятелки , дори като се скарам с него,защото той зяпаше всичко.. Принуди ме да си направя 2ри скайп който умело криех от него,когато идваше у дома.. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Take_That
05-06-2010, 18:21
Не му казвай. Имай си едно на ум.
BlueFace
05-06-2010, 18:32
И какво като не му каже"?Да не би нещата да си останат както преди?
За мен цялата история е много детинска...Пича има гадже,те общуват по СКАЙП ,той зарибява друго момиче по СКАЙП .....Явно вече такава модата :lol:
Както вече казах тя трябвада му признае ,той ще и вдигне СКАЙП скандал 8-) :lol: и висчко ще приключи :lol:
DoomShadow
05-06-2010, 18:41
Имах паролата на скайпа на мойто момче от доста време, но до сега не си бях позволила да влезна.. просто нямах нужда! Имам му доверие, но преди 2-3 дни се изпокарахме и той се държеше лошо и студено.. сега е извън София и .. реших да влезна да погледна.. един бърз поглед..
Още с влизането му писа някакво момиче, след което излезна хронология с нея.. в която почти на всеки 2ри- 3ти ред имаше целувки, прегръдки . .
Той я попита дали си е намерила гадже, после стана въпрос за мене .. и той й каза, че сме скарани и , че съм го дразнела и много съм му се отваряла.. и напоследък много сме се карали и спорели и тн . . и пак целувки и пак прегръдки, той я молеше да му праща ощее снимки и така .. а пък тя с удоволствие пращаше по много ..
Сега хем ми е гузно, че съм влизала, хем че е говорил такива неща.. а точно 5 мин преди да прочета това той ми каза, че ме обича . . и не знам вече :-# кво да мисля и кво да направя..
Да му кажа ли .. че съм влизала или не..
Извинявай че ти го казвам, но щом флиртува с други дали те обича истински както ти го казва? Думите не се казват, а се доказват. Странно ми е, уж че те обича, а флирта с други момичета говори друго. Аз никога не бих причинил това на човека до себе си. Само си помисли за това, защото мога да усетя че ти го обичаш много и то истински
DevilWish
05-06-2010, 18:49
Мнението ми?
2-ро, не е било редно, да му влизаш в скайпа, а сега връската ви ще пропадне. Първо, защото тебе ще те гризе съвестта, за дето криеш от него, че си му влизала в скайна. Второ, защото няма да му имаш никакво доверие. Трето - кажеш ли му, КРАЙ, защото и той вече няма да ти вярва.
Според мен, при всички случаи връзката ви е обречена, освен ако не си много добра лъжкиня разбира се. Но ако го обичаш, няма да го лъжеш. Аз поне не правя така. ;]
+1
nicolepcd
05-06-2010, 18:53
Хаха, гузно ти е, ма мисля, че няма защо 8-) 8-) Щом имаш паролата му, предполагам той ти я е дал, а щом ти я е дал, значи няма против да гледаш, т.е. не трябва да ти е гузно 8-)
И аз и другарчето ми си имаме паролите (то мойте пароли сички ги имат, де ;д;д) и аз като съм му влизала в сайтовете, в които си общува с приятели и т.н. и съм виждала мнооого странни разговори с момичета и като се чухме веднага си го попитах и той ми обясни и звучеше правдоподобно. Всичко се връзва 8-) На кратко съм си въобразила много грешни нещица ;д Ако поговориш с него и кажеш какво те притеснява, ще ти е по-добре. А така, хем ще ти е гузно, хем ще се чудиш ква е тая и т.н. :) И не му викай, не му вдигай скандали, бъди позитивна д;
Take_That
05-06-2010, 19:08
И какво като не му каже"?Да не би нещата да си останат както преди?
За мен цялата история е много детинска...Пича има гадже,те общуват по СКАЙП ,той зарибява друго момиче по СКАЙП .....Явно вече такава модата :lol:
Както вече казах тя трябвада му признае ,той ще и вдигне СКАЙП скандал 8-) :lol: и висчко ще приключи :lol:
Може би тя не иска всичко да приключва.....
BlueFace
05-06-2010, 19:22
Но не вярвам да иска да живее в една лъжа ,защото точно това крепи "връзката" им.Пича очевидно не му пука за нея ,какъв е смисъла тя да продължава и да се самозалъгва в името връзката им да продължи ? Дори и да не му каже и да си останат заедно тя няма да е щастлива ,защото ще знае истината.Само ще си изгуби времето с него.
П.П. Както казах за мен тази история е много детинска ....
valdesbg
05-06-2010, 19:36
Ахахахаха :razz:
Е като не искаш да разбираш че приятеля ти не ти е верен, що бъркаш в лична кореспонденция?
Сама си се набутала у шамарите.
Скайп = зло, още ли не го знаете? Ся варианите ти са два - да си траеш да се терзаеш и вкрайна сметка да си развалиш иначе хубавата връзка, или да му кажеш, да се скарате и пак да си развалите връзката.
Него не го разглеждам, щото.. скайпа си е скайп. Показател е че на живо господинчото нищо прави.
Не се обвинявай, че си му влизала в скайп. Не си направила нещо грешно.. Поговори си хубаво с него!!
Ако той я харесва и флиртува с нея зад гърба ти,по-добре го зарежи.Не му казвай,че си влизала в скайпа му ами,че заслужаваш някой по-добър,който няма да ти изневерява зад гърба ти.По-добре да му затвориш устата и да се държиш на ниво,от колкото той да те зареже заради нея и после ти да страдаш,всъщност без причина.
:-) аммии зарязвайй го!!!!! такъв кретен не те заслужава!!
kremen4eto
05-07-2010, 06:38
бе защо нямам такива проблеми. И да разбере отнякъде какво съм казала никога няма да се учуди, нарани и т.н. .... Оставал е недоволен, че споделям доста нащи лични неща с приятелки, но му обяснявам, че са си ми приятелки и е нормално да споделям. Пък и той също ходи да говори за мен и е нормално. Ако трябва да крия нещо (пък дори и дребно, като skype) ще се чувствам доста гузно. Или ме приема такава каквато съм (споделяща :D ) или си заминава.
По темата:Аз подкрепям едно мнение, казано по-горе - че при вички случаи, връзката ви е обречена. Той те лъже(дори и в skype) постъпва нечестно. Верно, че целувките могат да са безобидни, но е можел да ти каже (аз си пращам целувки и прегръдки с няколко приятели и съм му казала на моя). Ти пък си му ровила в личните неща. Ако му кажеш ще ти се ядоса (но не е сигурно дали ще скъсате). Ако не му кажеш, ще го излъжеш. Ако ти харесва да има лъжи между вас, не му казвай. Можеш да го подтикнеш сам да ти каже, с намеци нек'ви ли нещо такова :)
здрасти :) гази история ми е добре позната.бихте посъветвала:да не му казваш,а ако го обичаш истински,просто се опитай отново да го спечелих.бъди по-мила,страстна,не се карай с него.да се караш с момчетата.това най го мразят.според мен е хубаво малко да го държиш в напрежение,ама да му дигаш грандиозни скандали за глупости. :? покажи му,че ти си по-добра от нея.знаеш как.успех!!!!!!!!
здрасти :) тази история ми е добре позната.бихте посъветвала:да не му казваш, ако го обичаш истински,просто се опитай отново да го спечелих.бъди по-мила,страстна,не се карай с него.да се караш с момчетата.това най го мразят.според мен е хубаво малко да го държиш в напрежение,ама да му дигаш грандиозни скандали за глупости. :? покажи му,че ти си по-добра от нея.знаеш как.успех!!!!!!!!
TheBeliever
05-07-2010, 08:43
Имаше едно лафче преди време точно за такива ситуации. Нещо от сорта на "Да не се гониме, че ще вземем да се хванеме". Или с две думи там където се ровичкаш все ще изскочи нещо. Дали си заслужава да се ядосваш заради някакви скайп емотиконки - според мен не. За това, че е споделил за скандал между вас - какво лошо има? Всеки има нуждата да сподели за проблемите си и едва ли е от особено голямо значение с кого споделя.
И аз съм в такава ситуация в момента. Смея да твърдя, че обстоятелствата в моя случай са доста по-утежняващи, но въпреки това с един искрен разговор всичко се изясни.
Моят съвет е да не му казваш, че си влизала в скайпа му, а само че си разбрала за някакви негови разговори с дадено момиче и го помоли да ти каже дали има нещо между тях. Той естествено ще отрече, но предполагам си познаваш момчето и би усетила кога те лъже в очите. След този разговор вече би трябвало сама да можеш да си прецениш накъде отива връзката ви и има ли въобще причина да се ядосваш.
moon_flower
05-07-2010, 08:59
И ти ревеш и си мислиш,че си виновна задето си го направила това?!
Ма ти луда ли си?!Наистина не е хубаво така да нахлуваш в личното пространство и да,щеше да ти е много гузно ако не беше открила нищо,но в случая направо се радвай,че си постъпила така..явно просто не е искрен с теб,недей да бъдеш толкова наивна..