View Full Version : Падане на боята
aLLeyes0nME
05-06-2010, 11:21
Помогнете моля ви :( Преди 3 месеца се боядисах черна и съм се боядисвала около 3-4 пъти , но вече не искам да съм черна. Чувала съм за домашни маски или за обезцветяване и след това да се боядиса кестеняво, но от това ще ми изгори много косата. Също така чух за някакъв шампоан някой знае ли за него ? Давайте съвети моля ви :(
mimsssssss
05-06-2010, 12:04
мий се с оцет и хума, редувай ги, след това плакни със шампоан като обикновенно миене, за две седмици ти гарантирам пада цялата боя :)
SilverRain
05-06-2010, 16:11
това няма как да стане
billytalent
05-06-2010, 16:15
От личен опит ти казвам,маската с газ,също така и с мляко маските много отмиват боята,аз се боядисвам от 5 години синьо-черна и за 2 месеца са такива маски,почти си махнах боята и преди да стана розова в главата ми трябваше само 1 обезцветяване 8-)
aLLeyes0nME
05-06-2010, 16:37
Да .. на мен фризьорката ми, ми каза да си правя на първо време маска с маз и газ, а след това да отида при нея, за да ми оправи цвета, но аз не искам с изсветляване, защото много изгаря косата. Чувала съм за някакъв препарат от който пада боята, някой друг чувал ли е за него и знае ли как се казва :) :-)
aLLeyes0nME
05-06-2010, 16:38
мий се с оцет и хума, редувай ги, след това плакни със шампоан като обикновенно миене, за две седмици ти гарантирам пада цялата боя :)
а ти пробвала ли си го това :)
billytalent
05-06-2010, 16:41
Да .. на мен фризьорката ми, ми каза да си правя на първо време маска с маз и газ, а след това да отида при нея, за да ми оправи цвета, но аз не искам с изсветляване, защото много изгаря косата. Чувала съм за някакъв препарат от който пада боята, някой друг чувал ли е за него и знае ли как се казва :) :-)
Ако я правиш най-добре замести маста с Бадемово масло,по-добре е,а и тази мас едва се отмива[/i]
aLLeyes0nME
05-06-2010, 18:06
Ако я правиш най-добре замести маста с Бадемово масло,по-добре е,а и тази мас едва се отмива
Благодаря за съвета :)
Има такива теми. Купуваш си римувър ( лосион за падане на боята ), до 18 лв е, мажеш се и ти пада боята. Не гори косата, защото е без амоняк. Иначе съм пробвала хиляди домашни маски и не пада нищо, поне при мен. Само римувърът ми помогна, но още се боря с черното. Не е лесна работа, никак :)
aLLeyes0nME
05-06-2010, 22:29
Извинете ме не съм видяла :oops: ... Sintya ти колко време си се боядисвала? :)