PDA

View Full Version : Трябва ми помощ !!!

momichetobe
05-06-2010, 13:31
Здравейте . Аз съм момиче на 14 години . Миналото лято видях едно момче, което чистеше моя блок... всъщност заместваше баща си..но не са цигани ... просто това е допълнителна работа за повече пари ...Моите родите познават неговите .. Въпроса ми е как да се запозная с това момче ... Смисъл какво да му кажа ... не го познавам .. не знам името му ... Мисля че е една година по голям от мене или две ... Живее в моя град , но учи другаде .. Незнам дали ще ме хареса.. Искам му скайпа ... Защото здрасти как се казваш ми изглежда смешно :( ... МОЛЯ ВИ кажете ми как да се запозная какво да му кажа, за да не изглеждам смешна ... и после да съжалявам :D :oops: :smt022 А и да допълня само през лятото го замества и не го виждам и незнам къде е ... но се надявам това лято пак да дойде :o

SmilezZz
05-06-2010, 13:44
Ми не знам..
Кажи му "Здрасти,искаш ли да ти помогна?"..
Или му казваш "Здрасти..Аз съм ....,отдавна исках да се запознаем и ето,че вече го направих :lol: "..

Чесно да ти кажа - не знам..Не се сещам за нищо..Но предполагам,че след "Здрасти" ще си намерите и обща тема за разговор

welovecandies
05-06-2010, 14:40
заговори го ! дори и да изглеждаш тъпо това няма значение .. :)

SuNsEt
05-06-2010, 15:13
Кажи му ''Извинявай,как се казваш?Стуваш ми се много познат." Просто се престори,че ти прилича на някакъв приятел,но си се припознала.Така се запознай с него,после го питай на колко е...кажи му,че миналата година май си го забелязала,че помага на баща си.Разпитай го за някакви лесни и нормални неща.После на другия ден му кажи здрасти...отдели му 1-2 минутки в разговор и така.Няколко дена,може на 2рия-3тия ден да му поискаш сайпа и му кажи някой ден''Ох много ми е тъпо и нямам с кой да отида еди си къде,искаш ли да дойдеш с мен?" и хоп,имаш вече дори и среща. :)

TheOneAndOnly
05-06-2010, 15:26
:razz: :razz: :razz:
Извинявай, че се изхилих така, но ми стана много смешно, защото повечето от твоите връстнички ходят с момчета на по 24 години... :lol: :lol: :lol: :lol:
Доста си изпуснала..
Така по темата: Ако наистина вашите познават техните, накарай ги да ги поканят на гости у вас и така ще се запознаете

momichetobe
05-06-2010, 15:26
Да, наистина това са добри идеи ... Благодаря ви много :) :---) Но ако има още идеи Пишете... Трябва ми по - голям избор

momichetobe
05-06-2010, 15:28
TheOneAndOnly
защо пък трябва да ходя с толкова големи :( .... аз предпочитам долу горе около моята възраст .... така е много по - добре според мене

burningtear
05-06-2010, 15:31
Хей, как върви работата? Мога да ти помогна... Всъщност, аз съм ........., приятно ми е.
и т.н.

TheOneAndOnly
05-06-2010, 15:31
Не съм казала да тръгваш, просто направих съпоставка м/у теб и тях 8-)

momichetobe
05-06-2010, 15:33
TheOneAndOnly
все пак всеки е различен и всеки мисли различно :)

SuNsEt
05-06-2010, 15:33
TheOneAndOnly
защо пък трябва да ходя с толкова големи :( .... аз предпочитам долу горе около моята възраст .... така е много по - добре според мене Естествено,че така е по-добре.Тя просто не можа да повярва,че още има 14 годишни момичета,които да искат да тръгнат с момчета на тяхната възраст.Знаеш,сега е модерно да си с някой,който е поне 5-6-7 години по-голям от тебе. :-D

Иначе ако чакаш някой да ти даде универсалният съвет за запознанство ще си останеш само с чакането.Просто отиди и се дръж нормално,а ако не стане-има и други момчета.Чакаш ли прекалено дълго накрая нищо няма да стане.

momichetobe
05-06-2010, 15:36
SuNsEt
хубав съвет :) какъв е смисъла 13 - 14 годишни с толкова големи и аз незнам :? да ама сега това момче го няма дано това лято да дойде пак :D

fLame3e
05-06-2010, 16:00
емиииииииии щом ти чисти блока....тръгваш към него и бамм обръщаш кофата иии "оппппаааааааааа..Дай да ти ПомоГна" иии или ще те напсува яко ииилиии ще заживеете happily ever after :D

momichetobe
05-06-2010, 16:39
Още предложения :? :? 8-)

Stellsy
05-06-2010, 16:50
Напави така че все едно си се припознала .. попитай го за името му и така ще се запознаете. Питай го на колко години е .. къде живее. На следващия ден го поздрави.. предложи му да му помогнеш. И така в продължение на 3 4 дни вече ще сте се опознали малко.. може да го извикаш да идете до магазина .. после може да идете на кафе или в парка на разходка. :)

ПС: На мен ми е странно 14-15год. да ходят с 20-25 годишни .. Аз съм на 14(след 5дни ставам на 15) и 3г. разлика ми изглеждат много :shock: пък какво остана за 10г... Много са ми странни тези връзки.

Lucyy
05-06-2010, 17:41
Ами, нали родителите ви се познават.
Питай някой от вашите т'ва момче как се казва и на следващият ден.
"Извинявай, ти не си ли......? Мисля, че нашите се познават.. А да, аз съм...... Приятно ми е."
Или пък, имаше още доста добри идеи, които прочетох по-горе.
Вашите да ги поканят у вас, да се направиш на ударена - че го познаваш, да се сблъскаш с него "без да искаш".
Всички от тези стават ;]

momichetobe
05-06-2010, 18:21
Значи трябва да кажа примерно : Здрасти не се ли познаваме ... Ти не беше ли Петър (примерно ще кажа), който ходи на миналия летен лагер ? И той : Ми припознала си ме Аз : Ааа така ли извинявай ... ми аз съм ... приятно ми е .. и така нататък аха схванах :D ама не сме семейни приятели чак за да се каним .... и мойте родители знаят къде живее и къде учи ама не знаят как се казва :D пък и да му помагамм ъъъ ццц .... незнам дали ще е добра идея .. не мисля че ще иска 8)

onestar
05-06-2010, 21:41
А защо не нещо като... "Нещо против да ти помогна (: " (бе звучи ми сладко, пък и е добро начало).
След това... "Защо не се отбиете до нас довечера? Едва ли нашите ще имат нещо против..." (преди това им казваш за какво иде реч и така)...

Ще се справиш, само тръгни от някъде...

m0o
05-06-2010, 21:50
Напави така че все едно си се припознала .. попитай го за името му и така ще се запознаете. Питай го на колко години е .. къде живее. На следващия ден го поздрави.. предложи му да му помогнеш. И така в продължение на 3 4 дни вече ще сте се опознали малко.. може да го извикаш да идете до магазина .. после може да идете на кафе или в парка на разходка. :)

ПС: На мен ми е странно 14-15год. да ходят с 20-25 годишни .. Аз съм на 14(след 5дни ставам на 15) и 3г. разлика ми изглеждат много :shock: пък какво остана за 10г... Много са ми странни тези връзки.

+1 :)

momichetobe
05-07-2010, 10:36
хмм да страхотни идеи ..... просто се притеснявам да не се изложа или да изглеждам глупава :oops: :shock: :-D

GD95
05-07-2010, 11:28
...

WaterLilly
05-07-2010, 11:51
Като минеш покрай него около три пъти и сте се погледнали, няма да е толкова крийпи да му се усмихнеш за поздрав, че и да му махнеш. След като вече се знаете по физиономии, и аз не мога да измисля какво друго да правиш, освен сама да се приближиш и да се запознаете как си трябва. :D