View Full Version : Как да му се... извиня хаха
Converse333
05-07-2010, 16:00
Значи всичко започна онази вечер. Има нещо между мен и едно момче, но не ходим... просто сме си добри приятели, които се натискат. :lol: Но уж се разбрахме, че вече няма нищо между нас. Както и да е, той сега е на село и си пишем по скайп или си говорим по телефона. Но преди това близо 2 сед не се бяхме чували, ако се видим вечер само си махваме и това е. И аз една вечер се бях ядосала и му изтрих номера. И онази вечер му казах, че съм му изтрила номера, той ми се разсърди, аз също се изнервих и се скарахме. Вчера нямаше никаква реакция нито от негова, нито от моя страна. Днес му писах, той се държеше нормално (т.е. не ми се сърдеше). И ми каза да си включа камерата, а аз не можех, понеже не бях сама в стаята. Отказах му, той настояваше. Попитах го защо иска толкова много да ме види и той каза, че просто така искал. :-o И сега не ми пише, не си вдига телефона...
Дайте идея как да му се извиня... (без да му пускам камерата 8-) )
BonbonaBaby
05-07-2010, 16:02
С извинение.. ТИ СИ ЕДНА ПИКЛА ! Сеш'се ??
Няма за какво да му се извиняваш...
KpucmuHa
05-07-2010, 16:05
Няма за какво да му се извиняваш...
ще му мине
Converse333
05-07-2010, 16:05
:lol: :lol: И защо да съм такава?
mArMaLaDkA
05-07-2010, 16:06
пусни му. :-o
абе, вие да не сте на 5?
pussucetka
05-07-2010, 16:11
Според няма за какво да се извинявашш . . :? Кажи му само, че си му изтрила номера, защото си се ядосала за нещо . . А това със камерата е детинско от негова страна .. не си искала и толкова . . басии :shock: 8-)
BonbonaBaby
05-07-2010, 16:15
Ми държиш се детски... Препрочети това,което си написала и сама ще си кажеш,че това сапълни детинщини и изобщо не може да се нарече проблем ! :?
pussucetka
05-07-2010, 16:18
Ми държиш се детски... Препрочети това,което си написала и сама ще си кажеш,че това сапълни детинщини и изобщо не може да се нарече проблем ! :?
Дори и да ти се струва детинско, не можеш ли поне нещо по смислено да й кажеш от това да я обиждаш без да я познаваш . . ? :)
Converse333
05-07-2010, 16:22
Според мен неговото държание е детинско, whatever... Можеше и без обиди. :)
Констатацията, че някой се държи детински, откога се счита за обида?!
Ти нямаш за какво да се извиняваш, а той е по-голямо дете от теб и не е лошо да му препоръчаш да порастне, ако иска да имате някакви, каквито и да било, взаимоотношения. Пък после ще питаме момчетата в някоя съседна тема защо повечето момичета на нашата възраст си „падали по батковци“... :?
BonbonaBaby
05-07-2010, 16:25
Ами извинявай ако нещо.Според мен като цяло не си заслужава изобщо да му се извиняваш.. просто няма за какво..
Моя съвет е: Трай си,той сам ще те потърси :)
О леле майко :D
Converse333
05-07-2010, 17:12
Мерси на всички за отговорите. :)
BlueFace
05-07-2010, 18:12
Един секс за сдобряване ще реши всиките ти проблеми 8-)
Сега сериозно: И на мен нещата ми се виждат супер детински....Най-разумното решение ще е да го питаш защо се държи така, да си поговорите ,да решите проблема и след това да се понатискате малко ;) Хайде Успех ;)
Оф,и аз много се дразня,като ме карат да си пускам камерата! 8-)
ехооооооооооо ДЕТСКАТА ГРАДИНА!! 8-[ :grin:
така де..той няма абсл никаква причина да ти се сърди!! остави го..тамм да мине малко/много време и той сам ще дойде..ама да ти кажа ако сте си само "секс" приятелчета може и да си намери друга,заместителка която да му пуска повече :D :-D тогава изгаряш 8-)
DqVoLsKoJeLaNiE
05-08-2010, 06:34
Няма за какво да му се извиняваш...Недей!! От личен опит ти казвам, че колкото повече показваш, че не ти пука за сърденето някой мъж/момче, толкова повече ходи по теб, защото си един вид предизвикателство.Преди и аз си мислех "Ама той е наивен" и т.н. простотии и ето докъде се докарах с вечните извинения...той ми рови из фейсбука и фучи наляво-надясно каква съм предателка и т.н. Покажи му, че и ти си имаш характер.Не му се извинявай за нищо,кажи му само"Ако мислиш, че си реагерал прекалено остро, ми имаш телефона, скайпа или квото и да е там чудо на техниката..." :)
dead_princess
05-08-2010, 08:25
Пусни му...камерата си 8) 8-)
sladkish_14
05-08-2010, 08:30
Офф детски гъзове.. На по колко сте ?! Закакво ти се сърди ? И ти закакво си се юрнала да се извиняваш ? Да си гледа пътя, като поиска пак да се понатискате ще ти се обади, спокойно. А и ти, като те гледам без проблем ще му отговориш. То е пълно навсякъде с такива, вече..