View Full Version : гърдите растат ли след секс?
fucklowe3
05-07-2010, 21:55
здравейте , :)
съжалявам ако пак пускам тази тема,ноо въпросът ми е доста важен...така мисля де.. :) ГЪРДИТЕ РАСТАТ ЛИ СЛЕД СЕКС ? всички ми казват след секс спира растежа нам си ко... моляви някой да ми каже... навсякаде търсих но нищо не намерих... някой да каже :)
на 14 съм плс кажете ;) :) :) :)
BiGBaDWolF
05-07-2010, 21:57
Щом не си намерила никаде за кфо се притесняваш...
MakeMeLaugh
05-07-2010, 21:58
Разбира се, че ги спира, кой не го знае това.
Ако сега си на 14 и си го направила, жалко за теб, цици само на картинки ще гледаш.. :(
Сега кажи на всичките си приятелки за това, че да не се повредят и те. :)
:Р
alexcheto0
05-07-2010, 22:03
Оооо пълни глупости бе! :D
YouDontKnowMe
05-07-2010, 22:05
MakeMeLaugh ти го каза. То фолк певиците за т'ва са надарени, 'щото хич не правят секс :D Остани девица като тях ^^
винаги и са набъбнали по време и след секс,ебахти якото
fucklowe3
05-07-2010, 22:20
Ако сега си на 14 и си го направила, жалко за теб, цици само на картинки ще гледаш.. :(
не съм го праила ;) просто исках да знам ... исках да го чуя от човек който го е правил да речем на 14/15 и след тфа са продължили да растът...
+1 ;-)
LambOfGod
05-08-2010, 01:51
Ако правиш секс може да направиш спонтанен аборт на аминос ципата скурионис, която се намира срещу черния дроб малко под диафрагмата и диагунално на яйчниците, а спермата на момчето се напоява с ацетон и има шанс спермата му да стане на бензин и да му окапе пенисът.. Довери ми се, обясниха ми го в училище и една гинеколожка също.. Затъпявам..
Ако правиш секс може да направиш спонтанен аборт на аминос ципата скурионис, която се намира срещу черния дроб малко под диафрагмата и диагунално на яйчниците, а спермата на момчето се напоява с ацетон и има шанс спермата му да стане на бензин и да му окапе пенисът.. Довери ми се, обясниха ми го в училище и една гинеколожка също.. Затъпявам..
Не съм сляп приятелю :D
На авторката как можа да и хрумне толко тъпа тема... от къв зор щи' растат циците или па ще спрат да растат ако праиш секс ... ми няма..
ама че тъпи хора има
cvetinka94
05-12-2010, 09:16
защо не се опитате да правите наистина важни теми в този форум,а само го запълвате с безмислени работи. :?
BigFakeSmile
05-12-2010, 09:55
спират, колкото и цигарите са здравословни :)
wladk0yyy
05-12-2010, 10:18
:-D :-D :-D :-D
BlueFace
05-12-2010, 12:17
На 14 си учи уроците!Сексът след 2-3 годинки ;)
walcheto
05-12-2010, 12:24
:lol: :lol: :lol: божее.... кво общо има растежа на гърдите с секса :? :? :? .... е то тогава трябва вс да сме с ебати гърдите ... :? :? :?
Аха... за жалост порасват. Нищо, че съм момче, но и при мен пораснаха женски напоялници... не прави секс, ако си момче, наистина е ужасно ;(
walcheto
05-12-2010, 12:44
Аха... за жалост порасват. Нищо, че съм момче, но и при мен пораснаха женски напоялници... не прави секс, ако си момче, наистина е ужасно ;(
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BlueFace
05-12-2010, 12:49
След секс растат мустаци.Пожелавам ви приятно съвокупление ;) 8-)
ReachlessGirl
05-12-2010, 13:01
и след повечко да почне пак ще са й малко .. :lol: :lol:
walcheto
05-12-2010, 13:05
и след повечко да почне пак ще са й малко .. :lol: :lol:
+ i az mislq taka :-D :-D
АХХАХАХАХА
tainstvenomomi4e
05-12-2010, 13:39
:( Модератора е написал че секса спира растежа ама това на сериозно ли е защото имам приятелка от моя клас която се отвори с морков :-D и сега не са и кой знае колко голем :( Вярно ли е или не ?
CupcakeMonster
05-12-2010, 14:02
СпрЕли деца 8-)
Mr_Crowley
05-12-2010, 14:23
Растат та пушек се вдига!
Haker4ity
05-12-2010, 15:41
MakeMeLaugh ти го каза. То фолк певиците за т'ва са надарени, 'щото хич не правят секс :D Остани девица като тях ^^
много вярно :D
SadBoy93
05-12-2010, 19:55
Сексът и растежът на гърдите нямат нищо общо.
BlueFace
05-12-2010, 20:03
:( Модератора е написал че секса спира растежа ама това на сериозно ли е защото имам приятелка от моя клас която се отвори с морков :-D и сега не са и кой знае колко голем :( Вярно ли е или не ?
Ти бъди по-модерна и се отвори с патладжан или чушка ;)
А може и да си направиш едно кьополу като си тръгнала.Ето ти рецепта:
2 кг червени чушки
1 кг зелени чушки
2 кг паталаджани
4 кг домати (консервни) или 2 буркана доматено пюре
1/2 кг моркови
250 мл олио
Набутваш ли го всичко тва в оная ти работа и като го изкараш кьополуто е готово ;) Бон апети :)
тряа да има и вградена мелачка,че да стане по-хомогенно :razz:
BlueFace
05-12-2010, 20:10
тряа да има и вградена мелачка,че да стане по-хомогенно :razz:
Криза е , няма пари за такива екстри ... :(
TranceMusic
05-12-2010, 20:12
!! /topic
MochaOnMyLips
05-13-2010, 07:16
И точно кое ще ги накара да спрат / да започнат да растат повече? Айде помисли малко!
Как може на 14 да правите секс бе...тъжно ми е...циците ти още не са се развили като хората(да не говорим за други органи) секс искаш да правиш...това не е шега работа.Не,че нещо просто на 14 не можеш да усетиш истинското удоволстиве от секса и да му се насладиш ;] в крайна сметка всеки си решава кога да го направи,но просто си е прекалено рано на 13,14г. та тогава все още сте деца...
tanch3t093
05-13-2010, 12:31
защо не се опитате да правите наистина важни теми в този форум,а само го запълвате с безмислени работи. :?
TykaSePisheNick
05-13-2010, 13:28
То тва ше е от мъжките хормони в спермата, които нахлуват в женската 8-)
Ма спокойно ма жена! Няма да останеш без цици! :lol:
SisinkaS
05-13-2010, 19:57
Да.Спират да растът, даже започват и да се смаляват, мойте вече са на изчезване ама кво да правя немога да откажа секса :lol: :lol: :lol: :lol:
Onaqdesidetomigimesi
05-13-2010, 20:10
здравейте , :)
съжалявам ако пак пускам тази тема,ноо въпросът ми е доста важен...така мисля де.. :) ГЪРДИТЕ РАСТАТ ЛИ СЛЕД СЕКС ? всички ми казват след секс спира растежа нам си ко... моляви някой да ми каже... навсякаде търсих но нищо не намерих... някой да каже :)
на 14 съм плс кажете ;) :) :) :)
Ако момака си изпразва тубичката в тебе цицките ти стават по големи щото се палнят с сладко кисел сос :)
извод: ако искате големи цици поглащаите солидно количество сперма това е рецептата на Астериксм :grin:
ОМГ хора вие добре ли сте?
Как ще правите секс сега когато се разбра че гърдите ще ви останат малки просто нямам идея ужас просто и аз няма да правя секс може да вземе ми спадне оная работа
BlueFace
05-13-2010, 21:27
Да,инжектират ти ударна доза тестостерон и ставаш като Чубака,но с цици 8-)
Onaqdesidetomigimesi
05-14-2010, 05:46
Демек женско Ууки(расата на Чубака) :razz:
Onaqdesidetomigimesi
05-14-2010, 05:47
Демек женско Ууки(расата на Чубака) :razz:
а аз пък знам ,че повреме на секс, ако момчето ти мачка гъдите (редовно) има шанс да се увелечат малко ... =)
darkSpiri7
05-14-2010, 11:09
Мдаа, вярно е... А пък спермата е полезна за кожата на лицето... Абе к'ви са тия простотии?!:smt021 Ходи да играеш с кукли и да си учиш уроците. Имаш цял живот да мислиш за гърди и секс.. :smt018
ladykeisy
05-14-2010, 11:17
Спират да растат и вместо тях задника ти започва да става все по-голям....