Влез

View Full Version : Занимание

porshe9118
05-07-2010, 22:18
Хора, пред дилема съм, мога доста добре да рисувам коли и мога да стана дизайнер на коли, обаче искам да стана стънтър(в смисъл тез дет правят номерата на моторите).Даже и мотор си имам и не е някво симсонче.Обаче родителите ми не виждат хляб в това. Те искат да уча за висше след 12-ти клас и да стана дизайнер на автомобили в германия, а аз иксам да си завърша 12-ти клас и да започна активно да се занимавам със стънт и да ходя по стънт състезанията по Европа и САЩ.Дайвайте съвети ПЛС. :( :( :(

nIkEnCeTy_bE
05-07-2010, 22:34
Aми всички родители искат най доброто за децата си. Явно мислят, че в това ще се развиееш. Но ти си знаеш какво искаш. С това ти се занимава, следвай си амбициите. Все пак ти ще учиш, не те. Поговори с тях, кажи им че искаш да се занимаваш с това, все пак като родителите трябва да те разберат.

Nakadah
05-08-2010, 03:24
това с моторите е до X възраст и като станеш 30 и вече си на улицата..

Това за колите, никъв шанс да те земат! Най-добрите дизайнери на коли са от Италия, + че има прекалено много хора което се опитват да се пъхнат в тези среди...

Учи това което искаш да учиш, защото ако слушаш ваще ще съжаляваш много!

titinkaa
05-08-2010, 08:10
Вземи завърши 12-ти клас и после запиши нещо за висше,което да ти харесва,поне ще си уредиш живота после като работиш добра и доходна работа,не се занимавай с тея мотори,всичко е до някое време.

Rounder
05-08-2010, 11:34
То пък ей така,щракваш пръсти и вече ще ходиш по състезания,там са на много високо ниво,не са някакви улични карачи.
Прави каквото искаш след 12 клас,решавай си сам.Но това със стънт нещо не е оферта щото едно че има риск да си счупиш пачата,другото е че докато се научиш ще смениш много мотори,гуми,отделно пари за гориво и като сложиш работите дето ще се счупят става безбожно скъпа инвестиция която едвали ще има и наполвината (на това което си вложил) възвращаемост.Е,от към душевна възвръщаемост (хората който обичат да карат коли/мотори,знаят за какво говоря) няма спор там процента ще е на макс,ама това няма да те храни.Тъй,че премисли хубаво.
8)

porshe9118
05-08-2010, 12:03
наясно съм колко месеци ще стоя по болниците и колко пари ще хвърля по мотора.Също така знам, че нещата не стават с магическа пръчка и ще трябват много много тренировки преди даже и да мога да си помисля, че ще ходя по състезания.Наясно съм с тези работи.Ще си намеря няква работа да имам някви доходи и по-голямата част от тях ще отиват за това занимание.

Rounder
05-08-2010, 12:55
наясно съм колко месеци ще стоя по болниците и колко пари ще хвърля по мотора.Също така знам, че нещата не стават с магическа пръчка и ще трябват много много тренировки преди даже и да мога да си помисля, че ще ходя по състезания.Наясно съм с тези работи.Ще си намеря няква работа да имам някви доходи и по-голямата част от тях ще отиват за това занимание.

Еми щом си надъхан и смяташ,че ще успееш,давай,но вземи решение много внимателно после дане съжеляваш.И крайна сметка дори и да не се занимаваш с това,избери си работа която ще ти харесва,не позволявай някой друг да ти казва какво да правиш с живота си от тук на тъй (дори и родителите ти) защото ти ще я работиш тая работа.
дето имаше една приказка "който харесва работата си,не работи"
Успех.

angel4eto100
05-09-2010, 16:05
То пък ей така,щракваш пръсти и вече ще ходиш по състезания,там са на много високо ниво,не са някакви улични карачи.
Прави каквото искаш след 12 клас,решавай си сам.Но това със стънт нещо не е оферта щото едно че има риск да си счупиш пачата,другото е че докато се научиш ще смениш много мотори,гуми,отделно пари за гориво и като сложиш работите дето ще се счупят става безбожно скъпа инвестиция която едвали ще има и наполвината (на това което си вложил) възвращаемост.Е,от към душевна възвръщаемост (хората който обичат да карат коли/мотори,знаят за какво говоря) няма спор там процента ще е на макс,ама това няма да те храни.Тъй,че премисли хубаво.
8)

1+ В кой сън го видя това че ще отидеш на състезания в Европа и САЩ :D Та да да не ти убиваме мечтите после сам ще го осъзнаеш прав ти път според ме трябва да последваш съвета на родителите си няма да станеш известен но ще вадиш хубави пари и ще си живеш живото без опасност да гушнеш букета :D