View Full Version : още една зарязана... ;;д
DqVoLsKoJeLaNiE
05-08-2010, 06:23
Здравейте всички :) Такам...снощи си влизам във фейсбука и к`во да видя: гаджето ми ме премахнало от приятели, не вдига и последния вариант ми остана скайпа. Там той ми обясни, че съм го предала, бил ми разгледал приятелите, имало момчета, които не му били особено приятни и т.н. и накрая ми каза, че не му пука и да не го търся...Много пъти сме се карали, но никога не ми е казвал това, какво да правя и аз не знам.... :o
И те заряза в Интернет? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BlueFace
05-08-2010, 06:25
Хахахахаахахаахахаахахаха ахаха :razz: :razz: :razz:
На колко е приятелят ти?10? ХахахХАХАхахааха
Оставяй го тоя дечко,има още много да расте това момче ;)
В фейсбук имало момчета,които не му били приятни :razz: :razz: :razz: Охх добре ме развесели рано сутринта :razz: :razz:
darkPaladin
05-08-2010, 06:25
Намерил си причина...Ако ти кажа да не ти пука едва ли ще ме послушаш,но вече няма смисъл да се мисли за него
BonbonaBaby
05-08-2010, 06:26
Толкова му е и пукало за теб.. замисли се :?
П
sunshinepp
05-08-2010, 06:27
Много пъти сме се карали, но никога не ми е казвал това, какво да правя и аз не знам.... :o
Да го зарежеш и въобще да не му ходиш по гъза на това бебе . .
nymphadora
05-08-2010, 07:25
:lol: :lol:
Facebook-a бавно ни проваля живота,казвам ви 8-)
Добре че не те е зарязал,защото си на по-високо ниво във farmville :lol:
BlueFace
05-08-2010, 07:30
Хахаха това би било просто върховно.
Цялата тази "интернет" мания ни проваля живота....
nicolepcd
05-08-2010, 07:31
Хахаха, нещо май е настанал сезонът на разделите :razz: :lol: Ама да, жегата и разголените мацки им влияят зле на момчетата 8-) :lol: Зимата пак ще се върне при теб, споко :D
Е, как какво да правиш?! - забравяш, че го е имало. Откъде-накъде той ще определя кои да ти бъдат приятелите?! Ти си самостоятелна личност, дори някой да ти каже, че друг не му е приятен по една или друга причина, това не те задължава да прекъснеш отношенията си с този човек. А пък в твоя случай глупавият ти бивш приятел просто си е търсил повод да прекрати връзката, защото му е било по-удобно на него ти да си виновна - ако е имал някакви проблеми с това с кого контактуваш и е държал на теб, със сигурност първо е щял да се опита да говори по този въпрос с теб.
Не се впечатлявай чак толкова, ако можеш, но и не прави грешката да изтриеш хората, които не харесва и да му се обадиш, молейки го да се върне - дори да се съберете, ще започне за всичко, което на него не му изнася, да те манипулира и ти ще се превърнеш в безгласна буква.
SmilezZz
05-08-2010, 08:12
И те заряза по интернет :razz:
О боже.. :lol:
Оф,най-добре е наистина да не го търсиш,да не му пишеш..да не ходиш зад г**а му..
Накратко:той не заслужава НИКАКВО внимания..Повярвай ми,щом все още се разделя чрез скайп :razz: ..
Facebook проваля много неща,цялото ти лично пространство е на показ на всички.
Не си заслужа да се занимаваш с това момче ,явно има още да пораства 8-)
ScionOfStorm
05-08-2010, 09:36
леле, къде попадате на такива хора?
сериозно?
вместо да говори, да се видите очи в очи и да ти каже каквото има да ти каже те маха във фейсбук?
абе тея хора съвсем изтрещяха :shock:
SummerDream8
05-08-2010, 09:44
точно..как може ?! :? като не може да те погледне в очите и да ти каже всичко..си намира причини :? е браво.. нямам думи :? но наистина,,на колко е момчето?
Kukumqvka
05-08-2010, 10:01
Все бях чувала видове зарязване,ама това .. 8-)
аз съм виновна ей ! :lol: отприщих т'ва зло с мойта тема и сега всички масово се разделят :D спокойно и аз бях зарязана по..телефон хахаххаха
tanch3t093
05-08-2010, 11:01
Ох Боже мой ... Докъде стигна света :shock: За него бих казала само една дума - страхливец! Защото няма смелостта да ти го каже в очите, а действа по лесния начин..
SuperBadSuperFresh
05-08-2010, 11:12
Поне не си се депресирала,хубаво е,че виждаш колко глупава е постъпката му.
Съвет:Забии някой от "неприятните" във Фейсбук 8-)
SummerDream
05-08-2010, 12:17
+1 ..фейсът е лошо нещо ;пп Иначе да не ти пука, щом те е зарязал по такъв начин, значи няма смисъл въобще да си мислиш за него..
lilincituuuu
05-08-2010, 12:19
че и до сифилис води :lol: :lol:
Казал ти е да не го търсиш?
Добър съвет ти е дал... послушай го.
Намерил си причина...Ако ти кажа да не ти пука едва ли ще ме послушаш,но вече няма смисъл да се мисли за него
така е..
Amateurrr
05-08-2010, 14:38
Facebook не Ви е виновен. Никой не Ви кара да оставяте на показ всичко. Има си опциики разни, които са полезни.
По темата: Ами колкото и да се правят на интересни останалите, би могло наистина да му е станало кофти, но пък да те зареже заради това - нелогично, недопустимо.
А нека всички, които осъждат момчето да се поставят на негово място. Нека Вашият/та приятел/ка да добави някой, който ненавиждате, като неин приятел, пък тогава ще Ви питам колко Ви е забавно.
DevilWish
05-08-2010, 15:02
И те заряза по интернет :razz:
О боже.. :lol:
Оф,най-добре е наистина да не го търсиш,да не му пишеш..да не ходиш зад г**а му..
Накратко:той не заслужава НИКАКВО внимания..Повярвай ми,щом все още се разделя чрез скайп :razz: ..
Съгласна съм.
Behemoth
05-08-2010, 15:14
Помня времето, когато беше на мода импулса: "Той ми даде мИнУсЧиИи, садчи : ( , мисля, че иска да се разделим!"
silvana95
05-08-2010, 15:16
И те заряза в Интернет? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
.... заради някви момчета :shock: :shock: :shock:
pussucetka
05-08-2010, 19:57
И аз съм имала проблеми с моят приятел заради фейсбука . . но на такова ниво да чукна на дърво не се е случвало . . Приятелят ти все още е дечко . . :-D Не му обръщай внимание, ако те обича ще се върне и няма да те зарязва за глупости . . ! :?
Само си е търсил причина да те зареже.
Доста плитка обаче. :(
:razz: :razz: :razz:
sadboy95
05-09-2010, 12:29
Повечето момчета/мъже найстина са много тъпи . Зарязват такива момичета поради някакви тъпи причини . Май найстина повечето от нашия пол са свине .
Shady141
05-09-2010, 12:39
извинявай, че ти го казвам ама на гаджето ти му е през оная раута за тебе, щом заради някви елементарни раута се прай на интересен.. :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? по-добре си намери някой, който ще е поне малко по-сериозен ....
justwondering
05-09-2010, 13:07
Търсел си е оправдание да те зареже. И все пак си мисля, че е можел да намери и по-добро :lol:
Прави се, че никога не го е имало. Не му говори, не го търси. Такива бебета не заслужават да ги помниш. :wink:
vesSynkaa
05-09-2010, 13:50
луд :? 8-)
Хахаха, нещо май е настанал сезонът на разделите :razz: :lol: Ама да, жегата и разголените мацки им влияят зле на момчетата 8-) :lol: Зимата пак ще се върне при теб, споко :D
ааааааа не ние се разделихме през април :lol:
и моя беше такъв дечко :?
сега съжалявам, че изобщо се хванах с него ... :-x
гледай си живота и да не ти пука :wink:
Зарязал те е защото във фейсбука някои от твоите приятели не му харесали?? :razz: Мнооооого сте прости!! :razz: :lol: :lol: