View Full Version : Бащаа ми е ужасен! Имам рожден ден бее подяволитее :@
sunshinepp
05-08-2010, 06:23
Имам Рожден Ден, а той продължаваа да се държи гадно . .
Не си говорихме месец и половин тази сутрин отидох да се извиня за нещата, които съм направила и понеже няма да си празнувам рождения ден и вероятно ще дойдат някои от роднините ми да ме поздравят, реших да поканя и гаджето си (ходим от 8 месеца и баща ми знае)
Попитах майка ми и тя каза, че няма проблем, но да попитам баща ми попитах го . . и той каза, че не е съгласен :-x :shock:
Помолих му се да се съгласи защото имам рожден ден, а той каза че не може . . а аз вече го поканих! :-# Не го понасям .. защоооо точно днескаа.. :-x трябва да бъде ужасен отново! . . :-x
Първо се оплакваш от мама, а после от Тати. Я сега кажи какво точно си направила... че нещата нещо не се връзват...
sunshinepp
05-08-2010, 06:32
Първо се оплакваш от мама, а после от Тати. Я сега кажи какво точно си направила... че нещата нещо не се връзват...
Аз бях писала тема .. Майка ми казва, че баща ми ми се сърди заради оценките ми, а аз втория срок нямам оценка по-ниска от 4 .. може и по-добре, но бях и много зле . . а откъде тръгна всичко с него .. еми направи ми проблем ,че съм се прибрала 10 минути по-късно и трябвало някой да отиде да му купи семки от магазина и аз не се сдържах и му повиших тон . . от тогава вече се държи гадно с менее и също казват, че съм имала отвратително държание към тях, което се изразява в това, че когато смятам че не са прави не си мълча! . . :-#
Имам близка приятелка с подобни проблеми като твоите,но нейните родители са разведени и е още по-гадно. Та мисълта ми беше,че по нейните разкази мога да си представя как се чувстваш и какво е положението,но идея си нямам какъв съвет да ти дам!
В крайна сметка ти си се извинила,оценките ти хич не са лоши.... Единственото,за което се сещам е да говориш с майка ти по въпроса,тя от своя страна да го обсъди с баща ти и по някакъв начин да го хмм размекне. Моето мнение е,че не ти дава да поканиш гаджето от чист инат.
nicolepcd
05-08-2010, 07:39
Честит рожден ден, първо :) Почакай да минат няколко часа, помоли майка ти да поговори с него :-o Моя тати също някой път уж не дава нещо, не дава и в последния момент ХОП и ми дава :) Ако пък не ти даде - нищо не можеш да направиш. Предполагам приятелят ти знае за проблемите ти у дома и няма да се разсърди, ако му кажеш, че поканата се отменя. Но аз все си мисля, че баща ти ще склони :-o
sunshinepp
05-08-2010, 07:54
nicolepcd мерсии ..
Емии.. като цяло ми провали деня да някаква степен, но ще видим какво ще стане.. има време, аз просто побеснях като каза НЕ!. . Иии не знаех какво да направя .. :(
titinkaa
05-08-2010, 08:05
Честит рожден ден.. :-)
Сдържай си нервите малко и не се ядосвай за всичко,защото ги дразниш и затова и те се държат така с теб,тва ти е наказанието от страна на баща ти заради отношението ти към тях,ако не се държиш така съм сигурна,че и те няма да ти правят проблеми.Успех! :)
SmilezZz
05-08-2010, 08:30
Първо - Честит Рожден ден и от мен..
Да се жива,здрава и всичко НАЙ-НАЙ в живота..
Втора - по темата
Ми не знам какво да правиш,но не ми се вярва баща ти точно днес да не ти разреши..Но все пак говори с майка си,обясни й,че вече си поканил приятеля си - и я помоли да говори с баща ти..
Успех !!! :-)
nIkEnCeTy_bE
05-08-2010, 10:12
ЧРД :-)
По темата: Каквото и да стане приятелят ти предполагам, че ще те разбере. Ако не ти дадат, излез с него. Ама като ти четох старата тема, сега не мисля че ще те и пусне поне да излезеш да се видиш с него. Според мен изчакай малко, сдържай се, не се карайте, и седнете с майка ти на масата и поговори с него, нека и майка ти да помогне да го накарате.
sladkish_14
05-08-2010, 11:49
Честит Рожден Ден :))
И ти си си виновна, не обвинявай баща си. От къде на къде след като знаеш, че сте скарани с баща си и евентуално той няма да позволи, каниш приятеля си. Трябваше да се извиниш няколко дена по - рано и тогава да попиташ за приятеля си. Да почакаш и като чуеш заключителния отговор на баща си евентуално да го поканиш или не. Още от коментарите ти усещам, че се 'дърпаш' постоянно с тях. Така няма да изясните проблемите, като им се отваряш и се правиш на голяма какичка със собствено мнение и решения. Както сама виждаш едно е да кажеш, че ще направиш нещо на своя глава /да поканищ приятеля си/, друго е това да стане реалност. Още си зависима от тях, контролирай се и се дръж с уважение. Като малка като си ревнела за мляко баща ти е тичал, нали ? Сега, като му се ядат семки на човека ще ходиш и ще купуваш без много да се ерчиш.