Влез

View Full Version : С какво съм заслужил такова отношение от модератор?

darkPaladin
05-08-2010, 07:49
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=325247&start=90

Това е въпросната тема в коята си изказвам мнението и навлизаме в спор по даден въпрос.Но бивам нагрубен от модератор.
Цитирам

Пахахахахахахаахахахааха,
Аз съм потресен от фрапиращата ти неграмотност и простота. Просто повече не пиши в тази тема, ами отиди да ръсиш "мъдрост" и да се излагаш другаде. ;)

Поисках да се разберем на лично,но въпросната личност продължи с високомерието си

От: Raybeez
До: darkPaladin
Пуснато на: Съб Май 08, 2010 10:42 am
Заглавие: Re: здр :) Отговорете с цитат на съобщението
darkPaladin написа:
Искам да ми се извиниш за грубото си държание,говоря за момента където ме нарече глупав!

Не смятам да го направя Smile Laughing
------------------------------------------------------------------

Имам един въпрос:Ако бях казал аз така на модератора,какво щеше да ми се случи?

darkPaladin
05-08-2010, 07:58
Заслужил си го с това, че имаш елементарно мнение по въпроса и седя зад твърдението си, че си глупав и неграмотен. :lol:

ПП. След като си решил да изнасяш на показ личните съобщения, то и аз ще го направя. :lol:

Не искам да правим циркове,просто едно извинявай на лична ми е достатъчно,а относно това за какъв ме мислиш можеше просто да го спестиш и да ме обориш с аргументи,защото съм глупак и не знам какво пиша,но ти реши да ме обиждаш.

darkPaladin
05-08-2010, 08:10
Няма да се извиня за мнението си, а даже се убеждавам все повече, че съм бил прав... ;)

Кой си ти,че да ме обиждаш?За какъв се мислиш?

SmilezZz
05-08-2010, 08:19
И какъв е смисъла на тази тема ?
Това,че модедатора ти е отговорил ? :-o

Все пак всеки има право на мнение..И ти,и модедаторите,и всички останали потребители..Изобщо не трябваше да "вдигате конфликти",заради това,но....

someonerandom
05-08-2010, 08:28
Мразя тези глупави конфликти между модератори и потребители,обаче в случая наистина ситуацията не ми хареса.Преди минути четох въпросната тема(Без да знам за конфликта) и това което видях(може нещо да ми е убягнало,ако е така се извинявам)беше:
Паладинът започна с леко безсмислен и изтъркан коментар(като за темата)
Рейбийз му отвърна леко остро(нормално)
Посдърпаха се
Но тук идва проблема
Човекът се опита да вземе участие по темата и да изкаже мнение,а Рейбииз със всеки свой отговор му обясняваше колко е тъп,как да не пише и му се смееше в лицето.
Нарочно не се обръщам към никого,не искам да взимам страна
А тук вече взимам:Reybeez,без да искам да ти се нахвърлям,той не те обиди(поне не толкова директно),защо просто не му се извиниш и да се приключи?И защо заключи темата за правата на животните?Това тук е спор между вас двамата,не виждам какво бщо има с онази тема.Ако греша,моля,поправи ме.
Без лоши чувства :)

someonerandom
05-08-2010, 08:44
След като е пуснал тази тема(23 минути след това,ако трябва да бъдем точни) той се извинява за спама в гореспоменатата и обещава,че няма да се повтори.За мен той си е осъзнал грешката,извинил се е и иска да приключи.Това е последният му коментар,преди темата да бъде заключена.Сега обаче моли и за твоето извинение.За всичките изредени причини,поради които не искаш да му се извиниш,той се извини и обеща,че няма да се повтори.Аз на твое място бих му се извинил и толкова.
Айде спирам,че още малко и ще ме назначат за адвокат...

someonerandom
05-08-2010, 08:56
И не виждам смисъл от това разни други хора да се намесват и да адвокатстват или да ми казват да се извинявам... :)
Затова и се усетих и казах,че приключвам.Хайде оправяйте се и със здраве :)

amk933
05-08-2010, 09:09
Нищо лично, ама мястото на тоя спор не е тук. Какво целиш с публикуването на ЛС в дадена тема? Най-малкото е неетично. Да не говорим, че не ми е ясно какво очакваш от останалите потребители? Да го линчуват ли? Не, че има за какво.

Ако ти пукаше толкова много, а тази тема не беше поредният израз на липса на внимание, щеше да го пуснеш на ЛС на админ. А не да занимаваш половината форум с междуличностен спор... :? Това най не го обичам.

darkPaladin
05-08-2010, 09:12
Всъщност настоява за моето извинение доста от преди това, но няма да го дам, защото не искам да се извинявам и няма за какво да се извинявам.

Да не сме в някаква детска градина или нещо подобно? Ще се извинявам, когато преценя, че има причина за това, а не на всеки пухльо, който е решил да се прави на умен, а после се е оказало, че е глупак. Аз си стоя зад мнението... ;)

И не виждам смисъл от това разни други хора да се намесват и да адвокатстват или да ми казват да се извинявам... :)
Не искам да вземат мерки срещу теб,искам да се разберем като големи хора.Аз си изказвам мнението,колко е смислено е друг въпрос,но имам право да го кажа.А ти не би трябвало да реагираш така има си хиляди начини да ми кажеш,че греша.Защо избра този?

Можеше да ми се извиниш на лична нямаше да се стигне до тук.

machoka
05-09-2010, 05:56
^^

Не, не е необходимо всеки да си има втори ник нейм. Модераторът си е най-обикновен потребител, който има право по всяко време да си изкаже личното мнение колко е впечатлен от величието на друг потребител, или колко е потресен от неграмотността му. Ако изкажеш похвала или комплимент може, но критика не може? Не е ли малко двулично, също като да я изкажеш, но с друг ник..
Който се засяга от изказаната критика, или от малко по-тежкия формат на това изказване, да не ходи да се бута с батковците.

darkPaladin
05-09-2010, 08:23
^^

Не, не е необходимо всеки да си има втори ник нейм. Модераторът си е най-обикновен потребител, който има право по всяко време да си изкаже личното мнение колко е впечатлен от величието на друг потребител, или колко е потресен от неграмотността му. Ако изкажеш похвала или комплимент може, но критика не може? Не е ли малко двулично, също като да я изкажеш, но с друг ник..
Който се засяга от изказаната критика, или от малко по-тежкия формат на това изказване, да не ходи да се бута с батковците.

Значи ако те нарека глупак няма да се обидиш,това ли искаш да кажеш?Защото точно така става.И ако някой ми даде някакво наказание за подобно нещо,ще му покажа тази тема.
Ако е така заключвай темата!
Явно няма си получа извинението,какво да се прави простащината в България взема връх.Дано съм последния пуснал таква тема,което ме съмнява.

machoka
05-09-2010, 08:37
Току що получи бан, заради изискването на това от модератор, с ясна аргументация.. случи се, преди да прочета този ти пост, но така и така само да ти кажа, че няма нищо общо с тая тема - да няма объркване после.

Регистрирай си нов ник, пиши нормално с него, не се заяждай с хората и ако всичко е наред, след 2 седмици ще ми пишеш да ти махна бана от този ник.

Всичко добро.