Влез

View Full Version : Писнало ми е вече :@

Team
05-08-2010, 10:29
Родителите ми са толкова задръстени че вече нема накаде :smt086 :smt086 :smt086 :smt086 Живея в едно селце и имаме апартамент в градъ но неми дават да ходя да седя тама ;( карат ме да седя в това запустяло село :@ в селото ни има 300 човеко от които близо 200 са над 55 г. единстените под 20 сме аз и още 1 момче. имам приятелка в градъ и немога да я виждам секи ден щото родителите ми да идиоти!! А уш те ни мислят най-доброто. Те постоянно се карат и си го искарват на мене. Дори сега се скарахме и ми спреха джобните. И какво сега немога да изляза с приятелката щото нямам пари дори немам пари да си платя явтобуса :@ :@ :@ ебати шибания живот мамкаму :@ писанло ми е вече!!

nIkEnCeTy_bE
05-08-2010, 10:33
Добре, успокой се. Седни поговори с тях. В селото ли учиш? Предполагам - не. Кажи им, че не си щастлива така, че искаш поне да се виждаш с твойта приятелка. Те не осъзнават ли как те затварят така..

Team
05-08-2010, 10:38
На тях вобще не им пука затова!! Баща ми работе като началник на едно предприятели и зимаше по 700 лв заплата и се отказа от работата си за да дойде на село и да гледа 10 декара земя от които вади по 500 лв ГОДИШНО!! Хиляди пъти сам говорил с тях затова а баща ми вика " мен не ме интересува ти си дете и ще слушаш нас!! ние сме решили да седиме тука и ти ще седиш с нес" :@ аз сам на 17 бе деба майкаму а се даржат с мен като с 5 годишен :@ най много ме ядосва това че сега няма да мога да видя приятелката ми :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@::@:@:@@:@

Sisito941
05-08-2010, 10:56
Ами и нашите се държат така..От малък град съм,но въпреки това не ме пускат навън до 8 часа дори и през лятото и дори и пред блока да съм..освен ако не съм с родителите ми..На 16 съм-според майка ми на тази възраст нямам нужда от гадже-за нея всяко момче ще ми направи нещо и ще съжалявам след това..не пия,не пуша..напоследък даже по-хубави оценки изкарвам..помагам вкъщи колкото мога-резултат от всичкото старание няма..Подиграват ми се за най-малката грешка,която направя,дали за това,че си имам гадже или съм разпиляла нещо вкъщи....родителите ми са ме наричали:боклук,курва,пача ра..и какво ли още не.. :( На 16 години съм..искам малко свобода и аз..родителит еми се бъркат във всичко-лично пространство нямам..винаги брат ми е по-добрия,по-послушния..абе пускала съм доста теми за проблемите ми с родителите ми...мога да ти дам линкове да ги прочетеш..не си единствен..спазвала съм съвети на съфорумници..ефект няма..при мене лек няма..ако нашите си мисля,че ще ме контролират до 30 годишна възраст-няма да стане..имам приятелки,които са също като мен-проблеми с родители-те даже се съобразяват с родителите си и нямат гаджета заради това,че родителите им ще се карат..НЕ СИ ЕДИНСТВЕН..

Пак си излях душата..за не знам си кой път в този форум.. :(

sladkish_14
05-08-2010, 11:02
Oффф, само ти да беше така добре. Толкова искам да се махна от тях, че думи нямам да опиша.. Ще траеш. То друг начин няма, повярвай ми. Това с говоренето за нищо не става, ти си им говориш те, те мисля за дете..

Sisito941
05-08-2010, 11:05
Oффф, само ти да беше така добре. Толкова искам да се махна от тях, че думи нямам да опиша.. Ще траеш. То друг начин няма, повярвай ми. Това с говоренето за нищо не става, ти си им говориш те, те мисля за дете..

И аз колкото и да се опитвам да говоря-смисъл няма..Затова търпя и чакам да стана на 18 може би за да се махна..къде ще отида-имам време да мисля..ама то не се търпи.. :-o

пп:Авторе,ако искаш все пак да ти изровя мои теми,в които съм писала за родителите си-кажи..с удоволствие ще ти дам да прочетеш моите проблеми и да видиш съветите,които са ми давали.. :P

nIkEnCeTy_bE
05-08-2010, 11:05
Тогава ще изчакаш да завършиш и да се махнеш. Друг начин не виждам. Щом не става с говорене.

Team
05-08-2010, 11:08
Абе аз живея на село и не ми дават да съм навън след 9(на 17 съм бе:@ ) най много мее яд че немога да се виждам с най-прекрасното и Сладко момиче насвета ;( знам че няма да ме зареже но ще и е доста кофти ;( искам само да сам с нея нш повече

nIkEnCeTy_bE
05-08-2010, 11:09
Добре, обясни им , че имаш сериозна връзка, че искаш поне да се виждам с нея, поне да те пускат, за да видиш нея.

Team
05-08-2010, 11:21
НЕстава с говорене :? Пробвал съм много пъти.Аз като тръгна да им казвам нещу винаги викат млъквай идиот глупак малоумник ти си дете нш неразбираш и само ме обиждат

nIkEnCeTy_bE
05-08-2010, 11:43
Ми тогава излизай без да разберат. :?

Team
05-08-2010, 11:47
каде да изляза като са ми спрели парите :( :(

sladkish_14
05-08-2010, 11:54
Е, усети ли колко си зависим от ваще ?
Нямат ти цент доверие моето момче. Във форумите наблюдавам, че всички се правите на Дева Мария, кротки, добри ама тяхните нищо не им дават. Карат им се, дрън - дрън и това без никаква причина ?! Да, бе да ! Поне като имате проблеми казвайте къде е корена му. А не вече последиците от него. Вземи повече помагай на вашите, докажи им [!] , че може да ти се има доверие и ще се оправят нещата. И не разбрах последно в града където е приятелката ти ли учиш ?

Team
05-08-2010, 12:00
Живея в едно селце близо до едно мъничко градче.уча в селцето а приятелката ми е от градъ. аз исакм да ида да живея в градъ за да съм с нея но наще не ми дават.

Spike
05-08-2010, 12:07
:razz:

Goddess
05-08-2010, 12:50
градЪ викаш. :-o

Добре, тя не може ли да идва при теб ? Колко пари ти е автобуса - отиване и връщане ? Не можеш ли да поискаш от някой..

ronzss
05-08-2010, 13:00
Опитай се да поговориш с тях. Обясни им, че вече си голям! Докажи им, че могат да ти имат доверие. Избягвай скандалите, опитвай се да им помагаш в къщи. Имай търпение и всичко ще си дойде на мястото. :)

Team
05-08-2010, 18:06
Просо те трябва да разберат че несъм на 5. Трябва да ми имат малко доверие но те го нямат

Goddess
05-08-2010, 21:05
Просо те трябва да разберат че несъм на 5. Трябва да ми имат малко доверие но те го нямат

А защо ? От какво е следствие липсата им на доверие към теб ?

danibebi
05-08-2010, 22:11
Докажи им по някакъв начин,че могат да ти имат доверие,щом с говорене не става.Или излизай без да знаят. :?

nana26
05-08-2010, 23:15
приятел, много ти е сложно положението ... явно ти си добро момче с много кофти и изнервени родители, дето света им е крив (предположение)
ясно че с говорене няма да стане работата .... моя съвет е да изчакаш да мине учебната година и си хващай партакешите за града, нали имате апартамент - няма кво да ги питаш (един вид бягаш от вкъщи) ... искай заем от някой приятел или вземи от майка си ... ти си момче и е много лесно да си хванеш някаква работа (да помагаш в някой гараж, сервитьор, раздавай листенца,в някой магазин, мий прозорци, хвани се стоител ... и т.н. ) ако наистина е толкова нетърпимо направи така ... но ако можеш да поизчакаш до пълнолетие ще е малко по добре, защото с тоя начин рискуваш на есен да те изритат от вкъщи ... поприказвай с приятелката си за положението ти и тя ще те разбере, може и някоя идея да хвърли, не знам ... опитай за всеки случай един последен път да поговориш с родителите си и им кажи какво би направил ако работата продължи в същия дух, ако и тоя път се направят на чукнати тегли им едни майни (с извинение) и си хващай багажа

аз бих направила точно така ако бях на теб... имаш право и да не приемаш съвета ми де, изборът е твой ;) успех! :)

dimi93
05-09-2010, 08:39
Живея в едно селце близо до едно мъничко градче.уча в селцето а приятелката ми е от градъ. аз исакм да ида да живея в градъ за да съм с нея но наще не ми дават.

Бе то си личи, че си от мъничко селце, но не си личи че учиш чесно казано!
По темата: Знам какво е родителите ти да те задушават и да не те оставят намира. Да не ти дават право на избор на глас и т.н. Аз съм в подобно положение но съм от Варна. Нямам търпание да завърша 12 клас и да замина за София!

angel4eto100
05-09-2010, 15:59
Има много изходи първо беше споменал за рботата на баща ти и моят баща работеше като началник и получаваше към 1000-1200 и си живяхме спокойно не се притеснявахме за нищо но когато почнахме собствения бизнес дойдоха проблемите това се случи преди година две сега отново не ни е толкова притеснено защото баща ми напусна онази работа заради тъпата си шефка която го е обвинявала за всичко и сега без него фирмата буквално е пред фалит.
Започни да учиш и се научи да пишеш това е най-важното за да не останеш в това село а да се преместиш в града кадето да си живееш живото но можеби за това е твърде късно защото си на 17
Трето гледай до края на годината да несе спречкваш с родителите ти помагай им и им спечели доверието
Кажи им за приятелката ти кажи им че я обичаш и имаш нужда да я виждаш също така обясни на нея ситуацията но с по-малко подробности ако те е срам и най-вече бъди търпелив защото няма всичко да стане от раз

sti4i
05-09-2010, 16:09
Ами и нашите се държат така..От малък град съм,но въпреки това не ме пускат навън до 8 часа дори и през лятото и дори и пред блока да съм..освен ако не съм с родителите ми..На 16 съм-според майка ми на тази възраст нямам нужда от гадже-за нея всяко момче ще ми направи нещо и ще съжалявам след това..не пия,не пуша..напоследък даже по-хубави оценки изкарвам..помагам вкъщи колкото мога-резултат от всичкото старание няма..Подиграват ми се за най-малката грешка,която направя,дали за това,че си имам гадже или съм разпиляла нещо вкъщи....родителите ми са ме наричали:боклук,к***а,пачавр а..и какво ли още не.. :( На 16 години съм..искам малко свобода и аз..родителит еми се бъркат във всичко-лично пространство нямам..винаги брат ми е по-добрия,по-послушния..абе пускала съм доста теми за проблемите ми с родителите ми...мога да ти дам линкове да ги прочетеш..не си единствен..спазвала съм съвети на съфорумници..ефект няма..при мене лек няма..ако нашите си мисля,че ще ме контролират до 30 годишна възраст-няма да стане..имам приятелки,които са също като мен-проблеми с родители-те даже се съобразяват с родителите си и нямат гаджета заради това,че родителите им ще се карат..НЕ СИ ЕДИНСТВЕН..

Пак си излях душата..за не знам си кой път в този форум.. :( пич кажи ми че се ебаваш плс тва не е нормално аз съм на 14 и ме бускат на дискотека навън седа до 00,00 тва си е чисто насилие за мен не е нормално ти като почнеш да живееш самостоятелно няма дя знаеш нищо каде е сиг и не може и да пиеш опитай се да и обесниш как се чустваш и те рано или късно няма да могат да те котролират все пак кат станеш на 18 не могат да ти кажат нищо ако имаш село избягай там за седмица за разбепат че трябва да се променат

WaterLilly
05-09-2010, 16:30
пич кажи ми че се ебаваш плс тва не е нормално аз съм на 14 и ме бускат на дискотека навън седа до 00,00 тва си е чисто насилие за мен не е нормално ти като почнеш да живееш самостоятелно няма дя знаеш нищо каде е сиг и не може и да пиеш опитай се да и обесниш как се чустваш и те рано или късно няма да могат да те котролират все пак кат станеш на 18 не могат да ти кажат нищо ако имаш село избягай там за седмица за разбепат че трябва да се променат
Нека видим правилно ли съм разбрала, казваш й да опита да им обясни как се чувства (след като тя каза, че е писала 300 теми, спазва всички съвети и няма резултат), за да й разрешат да излиза по дискотеки до 12 и да може да пие...? WTF? Заблудил си се, че като стане на 18 нищо не могат да й кажат, докато живее в тяхната къща, ще играе по техните правила.

Sisito941
05-09-2010, 16:50
пич кажи ми че се ебаваш плс тва не е нормално аз съм на 14 и ме бускат на дискотека навън седа до 00,00 тва си е чисто насилие за мен не е нормално ти като почнеш да живееш самостоятелно няма дя знаеш нищо каде е сиг и не може и да пиеш опитай се да и обесниш как се чустваш и те рано или късно няма да могат да те котролират все пак кат станеш на 18 не могат да ти кажат нищо ако имаш село избягай там за седмица за разбепат че трябва да се променат
Нека видим правилно ли съм разбрала, казваш й да опита да им обясни как се чувства (след като тя каза, че е писала 300 теми, спазва всички съвети и няма резултат), за да й разрешат да излиза по дискотеки до 12 и да може да пие...? WTF? Заблудил си се, че като стане на 18 нищо не могат да й кажат, докато живее в тяхната къща, ще играе по техните правила.

Аз на дискотеки не ходя..пиенето само като съм вкъщи-баща ми ми дава една чаша бира..не искам повече понеже не ми е нещо любимо алкохола..

Sisito941
05-09-2010, 16:50
ПП:Момиче съм.. :)

roshlichka
05-22-2010, 15:06
а аз съм на 15 и живея на село.. зимата мога да седя навън до 9 а лятото до 12.. аз от 2-3 клас лятото седя навън до 12 и не е проблемм :-D

Tempest
05-22-2010, 22:23
авторе, казваш си проблема, предлагат ти да поговориш - казваш, че не може, предлагат ти да излизаш без тяхно знание, казваш, че не може...

и дори сеа да ти кажа "говори с ваще" или "излез без да ги питаш" ти пак ше кажеш, че не може... еми като не може нищо да направиш, ше търпиш... слушай ги, събирай си парички, завършваш 12 клас и офейкваш нанякъде...

ssupergirl
05-23-2010, 09:01
Добре, обясни им , че имаш сериозна връзка, че искаш поне да се виждам с нея, поне да те пускат, за да видиш нея.

Да .

MissChocolate
05-23-2010, 11:34
Потърпи още една година и ще си на 18 /не,че ти личи,нооо.. ФАКТ! / 8-)

Или.. просто си намери някаква работа, от която да изкарваш малко пари.. близо е до акъла.