View Full Version : объркано ми е
Neopitom3na
05-08-2010, 11:20
ами привет..
да започна по същество. Имам приятел от година и нещо и го обичам да, но от известно време се чувствам объркана. Знам, че неговите чувства са истински, но нз искам нещо да се промени. Чувствам се отегчена. Всичко ми стана еднообразно. Преди се вълнувах, когато ще излизам с него, изпитвах някакви пеперудки, пращахме си готини смс-си, ноо вече няма такива екстри. Кажете ми как да си освежа връзката, защото не искам да го загубя... да си дадем някаква почивка, да направим нещо заедно илии какво? :(
YoUcANNOtiMaGiNe
05-08-2010, 11:28
Пробвайте да разнообразите връзката си . Направи нещо , с което ще го изненадаш , което преди не сте правили . Все ще измислиш как да избегнеш скуката и еднообразието . Нз на колко години сте , но може да излезете на пикник , да направиш любимото ядене и такива работи :-P :grin: :smt011
Започнете активно да се занимавате с нещо, което би било приятно и интересно и за двама ви - латино танци, тенис на корт, парапланеризъм, фотография... говоря за по-сериозни хобита, които ще ви провокират непрестанно да се вълнувате, да коментирате, да обсъждате и да се смеете заедно... :-D Едно излизане сред природата винаги е приятно разнообразие, но ако започнете да го правите всяка седмица - и това бързо ще ви омръзне, защото не е достатъчно динамично и разнообразно :)
Нормално е да изпитваш такива чувства след такъв период от време. :( Кофти, но се случва. Наскоро се улових, че и аз съм така, макар и съвсееееем слабо да почвам да се отегчавам, а с моя сме от 4 месеца заедно .. :( За началото на септември аз съм намислила едноседмична почивка за двама някъде на хижа, вила, еtc ... Предлагам ти го като идея. :)
IndependentGirl
05-08-2010, 15:55
Ако водите полов живт разнообразието в него ще се отрази върху връзката ви.. ;]
.. А ако пък не.. има много други неща, с които можеш да разнообразиш връзката ви, тъй като ти най-добре си познаваш човека и знаеш какво ще му хареса.. просто използвай въображението си.. :]
Дайте си почивка или започнете да ходите на интересни места заедно.Примерно отидете на Витоша(ако си от София),направете си пикник или излет...Отидете на басейн или се запишете заедно на някакъв спорт...Ходете насам-натам из вашия град и извън него...Но му кажи какво чувстваш,защото сама няма да оправиш нещата.
Sladurcho
05-08-2010, 16:17
Ако водите полов живт разнообразието в него ще се отрази върху връзката ви.. ;]
.. А ако пък не.. има много други неща, с които можеш да разнообразиш връзката ви, тъй като ти най-добре си познаваш човека и знаеш какво ще му хареса.. просто използвай въображението си.. :]
SuNsHiNe6
05-08-2010, 16:50
Разбираемо е да ти доскучае в даден момент. 1 година и нещо хич не е малко време, според мен си дайте почивка малко. Както сега идва лятото за 1 месец примерно и двамата заминете на различни почивки и така хем ще си починете, хем може да затвърдиш някои други връзки с роднини или приятели(ако имаш) . После вече си продължете връзката, пък може за направите нещо щуро, необикновенно, стига и на двамата да ви доставя удоволствие.
anonymous708973
05-08-2010, 20:59
Най-накрая истински проблем... Съгласна съм с другите преди мен - Разнообразието му е майката. А последното предложение е супер... Отдалечете се малко за лятото, отидете на различни места.
И ако говориш с него, наблегни на факта, че го обичаш, защото може да си направи грешни изводи. :wink:
valdesbg
05-08-2010, 21:03
А че те пеперудите изчезват.
Да не мсилиш че когато живееш с някого всеки път като го видиш ще подскачаш до небето?
Тая тръпка е само началото на всяка връзка. И е добре преди да е изчезнала(защото това със сиурност се случва) да си създадете нещо, което да я замества.
Защото първоначално когато запалиш огън, той гори бурно и ярко, да обаче в един момент започва д анамалявам. Ако не добавиш нови дървета.. ще угасне.
Имаш храна за размисъл, ти си на ход.
Abigoria
05-08-2010, 21:40
Бях в подобна ситуация, не се получи работата с разнообразието. В един момент ти се изчерпват новостите. Сега съм сама :)
summerlove15
05-11-2010, 08:35
ami moje da pravite int ne6a kakto dr kazvat, no moje i da si dadete nqkolko dena po4ivka i sled tova 6e vidi6 kolko po-vlubeni 6e ste i kolko po-zabavno 6e e prosto, za6oto 6e ste se zzatujili edin za drug 6e si lipsvate i t.n.t
pandelka
05-11-2010, 08:41
Просто недей да сравняваш случващото се в момента с това,което е било преди .. остави нещата да се случват от самосебеси и в един момент ще видиш как ще бъде по-прекрасно отколкото си очаквала. :)