View Full Version : Какво да работя през лятото ?
nelinaraqiwanowa
05-08-2010, 12:00
Здравейте! Аз съм от София , на 15 , момиче. Спешно ми трябва да работя нещо през лятото.Семейството ми има спешна нужда от пари , независимо колко са те , малко или много пак ще са от полза. Помогнете ми с предложения какво мога да работя ; хх и моля без обидни коментари :)[/b]
де а знам ..
сервитьорка май може,ако родителите ти подпишат там нещо .. така съм чувала :-o Разпитай :)
changess
05-08-2010, 13:36
На 15 не можеш, легално.
SmilezZz
05-08-2010, 13:41
раздаване на брошурки/флаери/плакати..Продаване на гривнички,герданчето,сладо лед край морето..Сервитьорка някъде..
Но нямаш голям избор..
gia_sena_mono
05-08-2010, 15:42
Доста хора с опит и образование имат спешна нужда от пари и си търсят работа. Трудно е на тези времена, но не е навъзможно.
Просто исках да кажа, че във форума едва ли би намерила работа,а по-скоро само идеи каква може да е тя.
Успех! :)
gerityySUN
05-08-2010, 16:53
Незнам..в кафе като сервитьорка..Ако живееш по крайбрежието може в Несебър или Сл.бряг в някой хотел.Братовчедка ми е на 17 и я взеха въпреки че е непълнолетна.
ПП - май темата не е за този раздел
SlaDk0b0nb0nChe
05-08-2010, 17:05
Гледай някое бебе, мии чаши в някое кафене илии чисти пода в някои по-голям магазин и подреждай стоката... незнам. Дано да съм ти помогнала. Успех! :)
footballgirl
05-08-2010, 17:31
можеш да правиш секс за пари ........ : 8-)
можеш да правиш секс за пари ........ : 8-)
Знаеш ли не си много ориганална( ако си момиче де)! Момичето иска помощ, а ти се даржиш като овца, която на всичкото отгоре се опитва да бъде оригинална!Какво ви става бе хора дръжте се устите затворени като нямате какво да кажете по темата ! :-x
До авторката положението ти не е много добро, защото до 16 не можеш да работиш законно, дори с разрешение от родител.Хубавото е, че в България почти никой не спазва законите! Почвай и влизай в магазините/кафетата и питаи, провери в нета и ако разбираш от компютри може да правиш саитове и др такива подобни.
Споко ще намериш нещо и не обръщай внимание на идиотски коментари !Късмет.
titinkaa
05-08-2010, 20:19
Раздавай брошурки по центъра насам натам,колкото повече раздадеш толкова повече ти плащат,или нещо друго,не знам нямам си на идея.Ако имаш познат с негов бизнес попитай може и да ти намери нещо при него. :) Успех!
Luscious_Heart
05-08-2010, 20:24
Гледай малки деца, стани сервитьорка или мий съдове някъде. Брошурки също... Абе повечето ти казаха. Успех.
Molzinka
05-09-2010, 07:28
Според мен най-добре е да раздаваш такива брошурки, флайери някакви. В смисъл, че не е много трудно, а и не е гадна работата, а за парите нз колко ще спечелиш, но поне няма да ти е трудно впредвид, че не си много голяма :)
kotenceto_f90
05-10-2010, 13:41
И аз искам лятото да работя за 1 месец някъде ако може във Варна иначе съм от Русе на 17 год а през Юли наваршвам 18 :)
само нещо с брошури и рекламни материали
shakira96
05-10-2010, 14:35
само нещо с брошури и рекламни материали
на 16 може легално
на 15 някакви брошури може да раздаваш :-o
MelisaxGlamour
05-10-2010, 17:42
На някои места става и по морето като сервитьорка.
YouMakeMeSmile
05-10-2010, 18:03
оф..цял ден обикалям и си търся работа, от всякъде ме отрезаха........ :o