View Full Version : С пръсти ?
Здравейте , искам да ви попитам с пръст мога ли да се отворя и ако мога - по какво се познава , че съм се отворила
П.п : Питам от любопитство :D
SkendY_F
05-08-2010, 12:27
А що не питаш някой модератод дали може да ти заключи темата-ебавка?
Или да прочетеш правилата...просто ей така от любопитство ;)
Най-добре става с цяла ръчичка, ей така - за по-сигурно. ;)
wladk0yyy
05-08-2010, 12:39
Ей така да попитам от любопитство :?
Абе вие на шматки ли се прайте бе.
Оффф , не съм направила темата , за да се ебавате с мене .... Пффф :x :x :x :-o :o :?
wladk0yyy
05-08-2010, 12:40
Ти не си направила темата да се ебаваме с теб а си я направила да се ебаваш с нас :o :o :o :o
Не , просто ми стана интересно , ама вие успяхте да ми съсипете настроението :x :x :x :shock: :? :? :? :?
rammstein123
05-08-2010, 13:27
Доста дълъг пръст трябва да имаш. || Би трябвало да тече кръв. Доволна?
SmilezZz
05-08-2010, 13:44
Доста трудно ще се отвориш с пръст,но и без това си е мнного тъпо и безсмислено..Например,кога о някой те попита кой ти беше първия,ти ще отговориш:
- "Ми Никой..Аз самата :razz: "
SkendY_F
05-08-2010, 13:52
Как не се научихте...ОТВОРЕНА СИ СЛЕД ПЪРВИЯ ПОЛОВ АКТ!Ако ще и танк да си завреш пак си девствена!
robertdowney
05-08-2010, 14:21
Доста трудно ще се отвориш с пръст,но и без това си е мнного тъпо и безсмислено..Например,кога о някой те попита кой ти беше първия,ти ще отговориш:
Не, не ще каже Господин "Пръста ми". ПО темата – темата е ебавка!!!
SmilezZz
05-08-2010, 14:27
Не, не ще каже Господин "Пръста ми". ПО темата – темата е ебавка!!! :lol: :razz:
ти да не си консерва бре :shock:
Behemoth
05-08-2010, 15:21
Абе нямате ли си друга работа, освен да си врете зеленчуци, пръсти и канцеларски материали на всевъзможни места?
anonymous628030
05-08-2010, 16:12
Абе ти да не си чукча ?! То, че темата е ебафка - да, но да питаш как ще разбереш дали си отворена вече е мега глупаво. А пък това се прави с човек на който имаш доверие не с пръсти, ръце, вибратори и т.н. !
Че тя на себе си няма ли доверие бе :lol: Както и да е.. Авторке, изчакай момче да си свърши работата не бързай с пръста. Относно господина с танка, ем отворена е като си скъса ципата (от англ.Perforate) Така че, при първия истински полов акт тя ще е.. Хмм... перфорирана.
Да,можеш.Познава се по това,че след като си се отворила,проникването е по-лесно.
elito0o0o0
05-08-2010, 16:37
Абе нямате ли си друга работа, освен да си врете зеленчуци, пръсти и канцеларски материали на всевъзможни места?Ех.. +100
whitediamond
05-08-2010, 18:49
ти да не си консерва бре :shock: :lol:
май тва ти стига.. а и е пълно с такива теми.........
Shady141
05-08-2010, 20:34
ебавкъЪъ :? :? :?
playboyche
05-08-2010, 20:35
Оффф , не съм направила темата , за да се ебавате с мене .... Пффф :x :x :x :-o :o :?
кфо предавах чалъми на колко си ??? 7-9-10 ??? колко ?? щом незнаеш че при разкъсването на хименът тръгва КРЪВ кфо си тръгнала да се ОТВАРЯШ (егати израза тфа го казва момиче) ти надали имаш повече от 11 год 101% а като се ОТВОРИШ - ШУРВА КРЪВ .... при някой по мако пру други повече .... а при трети николко
playboyche
05-08-2010, 20:36
всъщност хименът не е никак навътре няколко санта така че не им трябва дълъг пръст
Съществуват има няма 100ина теми по тоя въпрос...