View Full Version : Прав ли бях?
По време на лятната ваканция 6ти за 7ми клас срещнах едо момиче и се влюбихме един в друг, но тя беше от друг град. И така дойде време за даскало и тя си замина, и така в продължение на цялата учебна година не спирахме да контактуваме било по скайп, по телефон, писма си пращахме. След това лятната ваканция 7ми за 8ми клас тя се върна в моя град, но си имаше друг приятел макар, че още ме обичаше тя се държа с мен като с обикновено момче, аз все още много я обичах и бях съкрушен ( то си е нормално да подържа контакти с други момчета след като ме няма и аз бях сигурен в това, защто и аз имах несериозни връзки с други момичета, защото все пак не сме заедно), но се отърсих от разочарованието. Мина и тази ваканция и тя се върна там от където идва и вчера тя си дойде при баба си и дядо си. Срещнахме се и тя ми призна, че все още ме обича и осъзнава, че е направила грешка, че се е държала така с мен, но в последствие от болката коята тя ми причини аз реших да я накарам да усети това което усетих аз миналата година и се държах с нея грубо не й обръщах внимание и т.н. тя си бе дошла за 3 дни но си замина в същия ден в който дойде заради мен, защото я накарах да страда и да се чувства отблъсната. И сега съжалявам за злобарската си постъпка, по принцип не съм такъв. Все още имам чувства към нея, защото тя ми беше първата истинска любов и се питам правилно ли постъпих защитих ли си честта или съм постъпил като комплексар. Вие как мислите?
П.С: съжалявам, ако съм ви отнел времето да четете това.
IndependentGirl
05-08-2010, 15:27
Не си постъпил правилно..
Amateurrr
05-08-2010, 15:41
Имаше много подходяща поговорка за случая, но не мога да се сетя...
Както и да е. Факт е, че не си постъпил правилно. Постъпила е кофти с теб - ОКЕЙ. Защо трябва да й го връщаш. Нищо не се постига с това по принцип, но... били сте по-малки и толкова Ви е стигал акъла. :)
Пич, прекратявай всякакъв контакт с нея. Пробвай да се извиниш, обесни и нещата, ако не те разбере, следващата :)
YouDontKnowMe
05-08-2010, 15:48
Ами, направил си се на задник. Опитай се да й обясниш , макар че надали ще има добър резултат.
Обади й се и се извини.Обаче да знаеш,че да поддържаш връзка от разстояние се изискват много нерви и постоянност,както и довение.Не е за всеки.Пък и ти нямаш право да й се сърдиш,че си е имала гадже,тъй като нито ти е изневерила(понеже не си с нея) ,нито ше се жениш за нея.Не е твоя работа какво прави в другия град,както и не е нейна какво правиш ти.Съветвам те да не си губиш времето с нея,както и тя с теб.Вие сте тийнейджъри все пак,не сте някви на по 40-50 години дето да се вържете един за друг и да нямате шансове с други хора.Разбирам,че ти е била първата любов,но надали ще е и единствената.Както казах-не си губете времето в стоене пред компютъра и часове говорене по телефона.Не е добре за вас...Просто си останете приятели и се виждайте,когато можете.Намери си гадже от твоя град,а тя нека си намери от нейния.След време ако е писано ще се съберете и ще живеете заедно,но това бъдеще е още далече.За сега просто се наслаждавайте на младите си години,защото някой ден ще разберете,че не можете да върнете времето назад.
DoYouLoveMe
05-08-2010, 15:54
все едно гледам мен и бившия ми.. само че аз преебах нещата.. наистина си направил много голяма грешка, но ако наистина я обичаш и кажи всичко.. макар че не се знае тя как ще реагира след това.. но все пак нищо няма да загубиш :)
crazysweet
05-08-2010, 15:59
Ами, направил си се на задник. Опитай се да й обясниш , макар че надали ще има добър резултат.
+
Отмъщението е... жалка постъпка.
Сам си прави изводите.
Да всички сте прави знам, че постъпих като задник и да извиних й се, но не получих отговор. И за това, че трябва да забравя за случилото се, и, че трябва да гледам напред аз точно това правя все пак не е единствената.
По скайп ли си се извинил??? Ако да, значи си пълен идиот. Обади й се!
vagarious
05-08-2010, 16:59
Супер глупава постъпка. :?
BlueFace
05-08-2010, 17:02
За каква чест си говорим? Ти си постъпил като първия петокласник..Ако имаш възможност отиди в нейният град и и се извини лично ;) Ако не-или по тела ,или и напиши някое романтично писанце ;)
П.П. Никога повече не прави такива глупости!Тя те е накарала да се чувстваш гадно-ок,преглъщаш го и продължаваш.Отмъщението не води до нищо добро,както ти сам усещаш сега ;)
Отмъщението е... жалка постъпка.
Сам си прави изводите.
+ 8)
GregoryHouse
05-08-2010, 17:09
Face to face maybe? Обаждането е толкова тъпо колкото и скайп...
Обадих й се 5 пъти, но не си вдигна телефона. И преди малко пак й звъннах този път вдигна обясних и всичко и прости казами, че и тя съжалява за предишната си постъпка и, че ме разбрала. Иначе вчера след като й звънях и тя не ми вдигаше й пратих СМС с извинението ми.
Face to face maybe? Обаждането е толкова тъпо колкото и скайп...
Така е знам, но нямам възможноста да пропътувам растоянието на което сме един от друг.
pussucetka
05-08-2010, 19:46
Въобще не си постъпил както трябва . .Вземи й се обади и й кажи, че съжаляваш . . опиши й това което ни каза тукк . . :o
sadboy95
05-08-2010, 20:02
Извини се и се помоли тя да ти прости, кажи и, че я обичаш и кажи каквото чувстваш .
Лелеле постъпил си суперрр гадно с момичето....говори с нея докато не е късно.... :)
Не си постъпил правилно..
За да не пускам нова тема ще споделя тук. Става дума за момичето за което съм писал в тази тема, след като тя си замина аз имах връзки с други момичета, но не беше същото както с нея просто я обичах много и след случилото се още я обичам и мисля за нея. Дали това е защото ми беше първата истински силна любов?
TedinCetyYy
05-09-2010, 18:40
не е хубаво това , което си направил , но не можете да продължавате да се виждата така само от ваканция на ваканция .. можеш да и се извиниш , но такива връзки от разтоние не са подходящи и не се задържат дълго . :)
Определено не си постъпил добре с момичето. Важното е, че все пак си и се извинил. Друг пъг не повтаряй тази грешка! :)
Правилно си постъпил. Няма да се извиняваш.
nerazbranoZLO
05-10-2010, 13:55
Лошо е да отмъщаваш (въпреки че аз много обичам :evil: ), в любовен план е най-добре да се прощава.След време можеше да се наложи и тя трябваше да реши дали да ти прости или не...