Влез

View Full Version : Моля ви за помощ ;(

kumky
05-08-2010, 15:42
Здравейте.
Предврително се извинявам ако вече има такава тема :) .
Значи аз съм на 14 години,висока съм 164 и тежа 45 кг.
Всички ми казват,че съм ''кльощава'' и аз самата не се чувствам добре в тялото си :( ,което е голям проблем. Моля ви да ми кажете някаква диета или нещо което да ми помогне да кача поне 5 кг :) .
Благодаря предварително :)

Molzinka
05-08-2010, 15:47
Еми ддз яж повечко. Боже от какво се оплаквате :? Хората се опитват да отслабнат, а ти да надебелееш. Еми яж повече!

boomboom
05-08-2010, 15:58
Ами поразрови се из нета за някакви по-специални диети за качване на килограми, а ако не стане най-добре помоли родителите ти да те заведат на диетолог.

HexGirl
05-08-2010, 16:00
тренирай нещо :)
ще качиш а и ще ти се яде повечко

kumky
05-08-2010, 16:13
Забравих да спомена,че не закусвам.
След училище си взимам чипс и в повечето случаи това ми е за цял ден.

Converse333
05-08-2010, 16:18
Аз съм 168 и съм 50 кг и съм сравнително слаба. Може би трябва малко да понапълнееш, яж повече, 1 чипс за цял ден... За Бога, как живееш? :shock: 8-)

boomboom
05-08-2010, 16:21

Ами казах ти - специална диета. С ядене на боклуци няма да стане. Не си мисли, че ще ти помогне junk food-a.

Molzinka
05-08-2010, 16:27

ТОГАВА КАК ПОДЯВОЛИТЕ СЕ НАДЯВАШ ДА НАДЕБЕЛЕЕШ?? :shock:

diksi
05-08-2010, 16:32
Значи предпочиташ да си дебелана на която да и отстъпват цяло сепаре в дискотеките... :shock: Момичее не се излагай, слабей на воля, ама ако почнеш да повръщаш и да си играеш с храната вече потърси някаква помощ. Всичко е наред иначе, те защо се водиш по акъла на трътлите дето ти казват, че си хърбава?

marichela
05-08-2010, 16:38
Аз съм 165 см висока и тежа 46 кг, а се чувствам дебела и не мога да си се представя 50 кг, ти... :D Според мен си си идеална така, но то зависи и от структурата на тялото.Щом не се чувстваш добре започни да ядеш по три пъти на ден минимум и то пълноценни храни, не някакви солети от стола..Гледай и да разнообразяваш. :)

ani942942
05-08-2010, 16:39
Значи предпочиташ да си дебелана на която да и отстъпват цяло сепаре в дискотеките... :shock: Момичее не се излагай, слабей на воля, ама ако почнеш да повръщаш и да си играеш с храната вече потърси някаква помощ. Всичко е наред иначе, те защо се водиш по акъла на трътлите дето ти казват, че си хърбава?

Не знаех, че да си 50 кг ще си ,, дебелана" :? :? :shock:

Budika
05-08-2010, 16:45
Поднорменото тегло принципно е много по-голям проблем от наднорменото ;) По-добре булимия,отколкото анорексия :D
По темата-яж по три пъти на ден,закуската принципно е най-важното ядене и трябва да е най-обилна,стреми се към по-здравословни храни,не боклуци като чипса.И да,може да поспортуваш,мускулна маса в границите на нормалното е доста хуабво нещо,пък и ще понатежиш.
Аз съм 1.65 с 50 кила и пак повечето хора ми казват,че съм много слаба,но при мен метаболизма е невероятно бърз и затова не дебеля,а се тъпча като свиня :D А може и на диетолог да отидеш ако не те мързи.

liim0nka
05-08-2010, 17:23
Аз съм 165 см висока и тежа 46 кг, а се чувствам дебела и не мога да си се представя 50 кг, ти... :D Според мен си си идеална така, но то зависи и от структурата на тялото.Щом не се чувстваш добре започни да ядеш по три пъти на ден минимум и то пълноценни храни, не някакви солети от стола..Гледай и да разнообразяваш. :)
Като казваш "дебела се чувствам" изобщо тълкуваш ли си думата правилно :? ..явно не си виждала наистина дебели хора, за да твърдиш, че ти си такава.

diksi
05-08-2010, 19:53
Не 50 кила не е дебел човек, аз самата съм някъде там( 1.75) идеята ми беше, че момичето трябва да си цени тялото, защото друго няма да получи. Колкото повече се опитваме да се променим толкова по - зле става. Авторке, сериозно ако толкова искаш да качиш килограми: Никога не закусвай, яж ОГРОМНИ порции сам 2 пъти на ден, за да си огладняла. Яж много бързо, за да може да погълнеш много храна, пий на поразия газирано, махни водата от менюто си. Не забравяй да вмъкваш тортички, пастички, толумбички за междухраненията и е желателно да замениш плодовете с Мак Доналдс. Ако все пак още се чудиш какво да правиш се консултирай с диетолот, но първо с ПСИХОЛОГ.

ani942942
05-08-2010, 21:21
Не 50 кила не е дебел човек, аз самата съм някъде там( 1.75) идеята ми беше, че момичето трябва да си цени тялото, защото друго няма да получи. Колкото повече се опитваме да се променим толкова по - зле става. Авторке, сериозно ако толкова искаш да качиш килограми: Никога не закусвай, яж ОГРОМНИ порции сам 2 пъти на ден, за да си огладняла. Яж много бързо, за да може да погълнеш много храна, пий на поразия газирано, махни водата от менюто си. Не забравяй да вмъкваш тортички, пастички, толумбички за междухраненията и е желателно да замениш плодовете с Мак Доналдс. Ако все пак още се чудиш какво да правиш се консултирай с диетолот, но първо с ПСИХОЛОГ.

Tova e tolkova NEzdravoslovno !!!!!!!!!!!!! :?

Molzinka
05-09-2010, 07:36

:lol: :lol:

changess
05-09-2010, 07:43
Не 50 кила не е дебел човек, аз самата съм някъде там( 1.75) идеята ми беше, че момичето трябва да си цени тялото, защото друго няма да получи. Колкото повече се опитваме да се променим толкова по - зле става. Авторке, сериозно ако толкова искаш да качиш килограми: Никога не закусвай, яж ОГРОМНИ порции сам 2 пъти на ден, за да си огладняла. Яж много бързо, за да може да погълнеш много храна, пий на поразия газирано, махни водата от менюто си. Не забравяй да вмъкваш тортички, пастички, толумбички за междухраненията и е желателно да замениш плодовете с Мак Доналдс. Ако все пак още се чудиш какво да правиш се консултирай с диетолот, но първо с ПСИХОЛОГ. Като не знаеш какво да посъветваш, просто недей.
Авторката, спорт и здравословно хранене, често и с по- големи порции.

XxStupidMuffinxX
05-09-2010, 07:53
ДИЕТА, ЗА ДА КАЧИШ КИЛОГРАМИ .. :shock:

лол ..
охх еми не знам да ти кажа ..
яж повече .. ;dd
само внимавай да не затлъстееш или нещо такова .. = DD