PDA

View Full Version : Коса ... Бретон

shokolad_4eto
05-09-2010, 19:19
Моят проблем в момента е че наскоро си направих бретон страничен ... и от тук идва проблема ми ... понеже косата ми е свикнала да стои на път и сега бретона ми се дели много жестоко и се едно нямам коса едва ли не по средата .. хах ... ужас ... та сега ми дойде идеята да си купя лак за коса ... Мислите ли че това би ми помогнало, защото непрестанно се дели и ако да какъв лак да си взема и доло горе цената ако можете да ми кажете ... или ако лака за коса не е добра алтернатива какво бихте ми препоръчали

titinkaa
05-09-2010, 19:24
Ми може и да помогне лака,но що не я решиш като с еизкъпеш на мокро само бретона и така ще свикне постепенно да стои напред.

shokolad_4eto
05-09-2010, 19:37
Ми може и да помогне лака,но що не я решиш като с еизкъпеш на мокро само бретона и така ще свикне постепенно да стои напред.

еми пробвах ама то пак си се разделя

WaterLilly
05-09-2010, 19:45

А фиба сложи ли, за да го държи да не мърда? :-o

shokolad_4eto
05-09-2010, 19:48

А фиба сложи ли, за да го държи да не мърда? :-o

мда ама не съм я слагала на мокра коса, защото ще после ще си личи много

Kallyn4eto
05-09-2010, 19:55
ох много е кофти така
и аз бях същата преди време
ама се оправях и без лак
като се изкъпя и на мократа коса си слагах фиби за да се задържи новия път
хъх и аз как го обясних
ии да понякога много кофти оставаха следи от фибите :D