View Full Version : Убийство
Barrmana
05-10-2010, 10:28
Мисля ,че ще извърша убийство над приятелката на баща ми,психятрична помощ ли да потърся или какво , спамил съм с теми който са изблик на нерви ама сега е сериозно ..
someonerandom
05-10-2010, 11:55
Какво толкова ти пречи жената?Защо не оставиш баща си на мира,ако той реагира така на твоя приятелка,приятно ли ще ти е?Вземи разбери,чесветът не се върти около теб!
Barrmana
05-10-2010, 12:29
Какво толкова ти пречи жената?Защо не оставиш баща си на мира,ако той реагира така на твоя приятелка,приятно ли ще ти е?Вземи разбери,чесветът не се върти около теб!
Ti si malumen choek , pitam te kakv omoga da napravq za da preodoleq tova,nqma da se obesnqavam pred nqkuv kato tebe kvo mi prchi i kvo ne , ti nishto ne razbirash hodi umirai
an0nimn0
05-10-2010, 12:40
Отиди на психиатър. :wink:
6okolad4ety95
05-10-2010, 13:11
:shock: :shock: Потърси психеатрична помощ,и не прави глупости за който после ще съжеляваш!!!
SmilezZz
05-10-2010, 15:27
GreenMimss
05-10-2010, 15:53
самият факт, че искаш помощ показва, че след като идеш при ПСИХИАТЪР ще се оправиш за отрицателно време.
А ако не помогне: освободи света от поредния малоумник - гръмни се ;)
Идиотка !!! Такива като нея заслужават да умират :-o тя е разделила родителите ти, предполагам ... нещастни, мръсни, долни, гадни, тъпи животински изроди ... много ги мразя тези тъпи к*чки, които развалят семейства ... Сигурно ако на мен ми се случи и аз ще искам да я убия ..ще проваля тя живота на майка ми и моя, и на баща ми .. НИКОГА !!!
Е, не те насърчавам да я убиваш сеаа ;дд аз малко с моето изказване ... :shock: :-D
mlakniwe
05-10-2010, 17:02
Незнам дали е тук мястото-но имам чувството, че се намирам в някав филм-Наскоро до наща къща се настани нов съсед-70 годишен-целия в татуиран с много особен характер! Бързо се разчу, че е бил 20 години в затвора, защото е убил съседката си, а жена му е починала отдавна :shock: Баба ми живее с нас и баха приятели дори и с баща ми и си помагаха, но от както се разнесоха тези слухове вече се страхува да ходи при него-дори и аз почвам да се страхувам-той ни отряза телефонната жица без причина и винаги прави някакви такива неща, а ние нищо не сме му направили-сигурно е някакав психопат-дори баба ми се страхува да ня е убие, както направил със съседката си-това дори той го е казвал пред нас :( Със нито един от съседите не си говори и постоянно е някакъв намръщен-направо като го срешна и не знам какво да правя-знам че всичко това изглежда като филм, но е истина и се притеснявам за семейството си, той има много избухлив характер и постоянно прави странни неща :(
Незнам дали е тук мястото-но имам чувството, че се намирам в някав филм-Наскоро до наща къща се настани нов съсед-70 годишен-целия в татуиран с много особен характер! Бързо се разчу, че е бил 20 години в затвора, защото е убил съседката си, а жена му е починала отдавна :shock: Баба ми живее с нас и баха приятели дори и с баща ми и си помагаха, но от както се разнесоха тези слухове вече се страхува да ходи при него-дори и аз почвам да се страхувам-той ни отряза телефонната жица без причина и винаги прави някакви такива неща, а ние нищо не сме му направили-сигурно е някакав психопат-дори баба ми се страхува да ня е убие, както направил със съседката си-това дори той го е казвал пред нас :( Със нито един от съседите не си говори и постоянно е някакъв намръщен-направо като го срешна и не знам какво да правя-знам че всичко това изглежда като филм, но е истина и се притеснявам за семейството си, той има много избухлив характер и постоянно прави странни неща :(
...чак ме побиха тръпки :shock: :shock:
оплачете се в полицията .. лелее, направете нещо :shock:
danibebi
05-10-2010, 21:05
Като за начало се успокой.Може да си и много бесен,но помисли с главата си.Не си струва да ходиш в затвора за убийство,нали?Какъв ще бъдеш след това в очите на останалите?! А това не е гаранция,че баща ти неможе да си намери друга жена,нали? ;) Остави го,той знае какво да прави в живота си,ти не му се меси.Гледай си твоя живот. ;)
Sir9Maximilian
05-11-2010, 01:57
Недей да търсиш психиатрична помощ..просто се хвърли от някъде.
titinkaa
05-11-2010, 10:14
Успокой се и помисли спокойно,говори с майка си,за това което мислиш,тя като твоя майка с енадявам,че няма да ти каже "Даа,синко иди и я убий вместо мен",а ще тикаже обратното.Недей да правиш прибързани неща,защото после ти ще лежиш в затвора заради една жена,която се е намесила в живота ви.Знам,че не е приятно да са разделени вашите,на никое дете не му е приятно,ама такъв е живота,не си първия нито последния с разделени родители,заради една или друга причина.Помисли малко,преди да вършиш нещо такова.
kotetokateto
05-11-2010, 11:34
Първо помисли добре, усмисли всичко, както казаха говори с майка си,,,,
DqVoLsKoJeLaNiE
05-11-2010, 12:44
Помисли какво е направила жената, за да искаш това...ако толкова много ти вреди, реши кое ще е по-добре:да говориш с майка си или баша си и да им кажеш, че тя те дразни или да направиш някоя глупост, за която после да съжаляваш. :)
BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:42
Ходи на лекар .. Психопат!
Callisto
06-21-2010, 15:54
Навремето и аз имах този проблем. Един шибан евреин отне майка ми от мен...е какво направих аз? Стегнах си багажа, докато тя беше на работа. Гаджето ми ми помогна да пренесем всичките ми неща и сме ги мъкнали на гръб и с автобуса от Лозенец до Младост. Когато майка ми се е прибрала е заварила целият ми етаж празен. Всички спомени ги е нямало, понеже аз взех всичко. Единственото, което и оставих беше една бележка в центъра на стаята ми с кратко обяснение, че тя явно вече е избрала с кой иска да остане и затова аз съм си тръгнала. Върху писмото бях оставила едно медальонче, във формата на сърце, което тя ми беше дала като малка. Общо взето гадно я зарязах, но е нищо в сравнение с това как се разделиха с татко със коршуми, убийства, скандали и огньове. Като е видяла това ми се обади, но аз не и дигах със седмици. Минаха 3 месеца и един ден и вдигнах. Плачеше ми и страдаше така, както бях страдала аз след всичко видяно. Сега се връщам за 1 ден всяка седмица, но повече от това не заслужава, докато все още ме заебава заради този парцал. И на мен ми се е искало да го убия. Винаги мога да кажа на приятелите на татко или приятелите ми от Чехия "Убийте го" и те ще го направят, но предпочитам майка ми един ден да прозре как и кръшка и да види как всъщност вече няма нищо...защо ли...ми тя си го е избрала! :(
Гледай си своя живот, интересувай се само от себе си и от хората, които те обичат. Ако имаш дете бъди добър родител, но най-вече прияел. Всички останали хора са второстепенни и утре няма да са до теб.
sToyAncHo
06-21-2010, 16:43
Иди на психиатър. И не прави нещо, за което после ще съжаляваш. ;)
Не си проваляй живота :wink:
Говори с баща си, а ако той не те разбере .. според мен би било по- добре да се изнесеш от вас и да отидеш при майка ти, вместо да убиваш приятелката на баща ти. Не ти е нужен психиатър, а отдушник. :)