PDA

View Full Version : Молба за стаж

Callisto
05-10-2010, 18:53
Здравейте!

Налага ми се скоро да полагам стаж от училище в произволно от мен избрана фирма. Фирма си намерих, но първо трябва да подам молба на директорката на училището ми. В нея трябва да изискам някаква глупост, да посоча мястото, където ще си карам стажа и тн. Класният ми ръководител не съм го виждала от 2/3 месеца, понеже нямаме часове с него и така никой нищо не ни казва, а срокът скоро ще изтече.
Бихте ли могли да ми помогнете с момбата и да ми кажете горе долу какво трябва да се напише. :)

ameli
05-10-2010, 19:20
говори с директорката, за какво ти е класната :-o

Callisto
05-10-2010, 19:36
говори с директорката, за какво ти е класната :-o

Директорката е пияница нищо никога не казва и не знае. Нашия клас сме като сираци никой си нямаме и никой нищо не ни казва.
Ако някой знае, какво трябва да се пише в тази молба моля да помогне. :)

KpucmuHa
05-10-2010, 19:36
омг всеки учител ще ти каже какво трябва да пише в молбата
+ чичко Гугъл винаги може да ти каже
ама мързеееллл ...

Callisto
05-10-2010, 19:39
омг всеки учител ще ти каже какво трябва да пише в молбата
+ чичко Гугъл винаги може да ти каже
ама мързеееллл ...

Какъв мързел..мерси за убидите. Теб като те мързи да напишеш един коментар по темата както е според правилата на сайта си е твой проблем.
Търсих в Гугъл, но пише само ако вече си работил някъде и за доста по-различни случей от този. А за учителите всички са много дръпнати и ни мразят заради класния, който пише 2ки на класовете им и ни го връщат и на нас.
Моля да пишат само хора, които могат да помогнат!

KpucmuHa
05-10-2010, 20:22
колкото и да се обясняваш пак няма да ти повярвам, че точно това става :lol: :lol:
намери телефона на класния и му се обади

Callisto
05-10-2010, 20:25
колкото и да се обясняваш пак няма да ти повярвам, че точно това става :lol: :lol:
намери телефона на класния и му се обади

Не съм и длъжна да ти се обяснявам....ще помоля отново да се пише само по темата и да не се отклоняваме, а телефона на класния му го нямаме и нямам и намерение да звъня на подобен човек.

ArTanDra
05-10-2010, 20:44
Мхм.. класен не ти трябва, отиваш в канцеларията на училището (освен ако и те не ви мразят ?! ) и ги молите за молба екземпляр !? Копирате го, да има за всички от класа.. попълвате го, после може да не се ходи във фирмата по желание на ученика и зависи колко е съвестен, после се прави един дневник, предава се на класния ръководител (ти казваш, че такъв нямате и бил безотговорен, класен се сменя за 2 седмици с една молбичка от всички ученици и родители както и да е изтървана работа) и този дневник отива в инспектората взависимост от кой град си. Това е. Нищо сложно.

Callisto
05-11-2010, 10:22
Мхм.. класен не ти трябва, отиваш в канцеларията на училището (освен ако и те не ви мразят ?! ) и ги молите за молба екземпляр !? Копирате го, да има за всички от класа.. попълвате го, после може да не се ходи във фирмата по желание на ученика и зависи колко е съвестен, после се прави един дневник, предава се на класния ръководител (ти казваш, че такъв нямате и бил безотговорен, класен се сменя за 2 седмици с една молбичка от всички ученици и родители както и да е изтървана работа) и този дневник отива в инспектората взависимост от кой град си. Това е. Нищо сложно.

Мерси! :)