Влез

View Full Version : проблем с амбулаторен лист :)

azazazazaz
05-11-2010, 12:01
значи ето го проблема:
взех си бележка от личния но понеже беше за четвъртък а аз ходих петък и не може да ми даде този амбулаторен лист.Молих се това онова не става.В училище обаче го искат :) ако може да ми дадете някакъв шаблон за амбулаторен лист иили нещо подобно и горе долу как да го направя.Попринцип с фалшиифициране на документи нямам голям проблем но тук нз какво да пиша.Някакъв образец или нещо подобно нз.Знам,че измама нали не е много хубава,ама ми е много на зор и няма просто друг изход.Тя класната ме разабира ама жената нема ко да направи.плс някой да помага,че вече направо се отчайвам :)

готов съм и пари да давам,но е за днес до края на деня :) амм и за варна освен ако не стане да се прати я по скайп я по ннещо друго :(

Unendlich
05-11-2010, 12:19
Някой друг лекар не може ли ? Например личните лекари на вашите или всички сте при един и същ лекар ?

azazazazaz
05-11-2010, 12:26
една и съща е...

azazazazaz
05-11-2010, 13:28
ок сдобих се с амбулаторен лист от зъболекар от софия...има ли някой,който знае какво се попълва как се попълва и тн? скоро очаквам и нормален амбулаторен.Плс помагайте,ако имате някакъв стар амбулаторен да сменя саамо някои неща и да го предам,че ще ми скъсат главата.