View Full Version : Интерес + Забава
maniaka322
05-11-2010, 17:37
Здравейте.
Имам един проблем преди известно време станахме гаджета с едно момиче и всичко е за сега ОК, но когато е в компания от мен и още няколко момчета от нейния клас и тя се забавлява с тях. И на мен ми обръща внимание, но с тях явно й е по-забавно. Аз я питах да не би тях да си ги харесваш и тя вика не в никъв случей. Та въпроса ми беше какви теми на разговор да търся така, че да й е интересно с мен. Не, че не й е де, но с другите момчета й е по-забавно. Знам, че мога да я забавлявам и да й е интересно с мен, но не знам как точно :(.
Благодаря предварително !!!!
амии ние не ти я познаваме приятелката тоест не може да ти кажем закво да и говориш точно....ти най-добре trqbva да знаеш....примерно за хобита, муpика, филми, некви такива.....и няма никво значение, но на колко години си?! :P просто ми е любопитно, ако не искаш недей да казваш ;)
KpucmuHa
05-11-2010, 17:44
:(
maniaka322
05-11-2010, 17:49
амии ние не ти я познаваме приятелката тоест не може да ти кажем закво да и говориш точно....ти най-добре trqbva да знаеш....примерно за хобита, муpика, филми, некви такива.....и няма никво значение, но на колко години си?! :P просто ми е любопитно, ако не искаш недей да казваш ;)
Е, аз това имах предвид, не трябва да я познавате за да казвате точно какво конкретно да си говорим. Просто тема искам да знам, ама според мен тва с филмите и другите е малкоо изтъркано, но все пак благодаря много ! Не е проблем да кажа на колко съм :) - 14
хаах, тва недей го прави, щот е наистина тъпо и скучно :P просто не ми хрумна нищо по-добро :P иначе и аз съм на 14 и като се замисля най-мн обичам да си говоря с момче...хммм и аз не се сещам в момента :D , ако се сетя ще пиша, а иначе тва гаджето ти, ми се вижда малко тъпо, че не ти обръща внимание :P
AfterDarkGirl
05-11-2010, 18:01
Аз пък си мисля, че е донякъде нормално приятелката ти да се държи така, най-малкото тя търси чуждото одобрение, твоето вече го е получила. Освен това, да си признаем честно, можем ли да си говорим винаги само с един и същи човек. Според мен момичето просто търси разнообразие, нищо повече, и трябва да я оставиш да си говори и с другите, без разбира се да я оставяш напълно да те забравя и пренебрегва :)
maniaka322
05-11-2010, 18:05
хаах, тва недей го прави, щот е наистина тъпо и скучно :P просто не ми хрумна нищо по-добро :P иначе и аз съм на 14 и като се замисля най-мн обичам да си говоря с момче...хммм и аз не се сещам в момента :D , ако се сетя ще пиша, а иначе тва гаджето ти, ми се вижда малко тъпо, че не ти обръща внимание :P
Ем, според мен аз съм си виновен, а и + това няма да седим там 5 човека и да мълчим, аз като не и говора, тя много ясно, че щте заговори и с другите. Точно затова ми е и темата, че не намирам тема за разговор с нея :(
maniaka322
05-11-2010, 18:09
Аз пък си мисля, че е донякъде нормално приятелката ти да се държи така, най-малкото тя търси чуждото одобрение, твоето вече го е получила. Освен това, да си признаем честно, можем ли да си говорим винаги само с един и същи човек. Според мен момичето просто търси разнообразие, нищо повече, и трябва да я оставиш да си говори и с другите, без разбира се да я оставяш напълно да те забравя и пренебрегва :)
Права си, но тя понякога просто си прекалява и аз се чиствам многоо тъпо.
vesito13
05-11-2010, 18:23
Каквото говорят и другите, просто се включи в разговора. Изрази своето мнение по темата. Не е нужно да говориш с нея отделно от другите. :)
тва че с други хора се държи по друг начин или и е по-весело не значи че не и е приятно с тебе има хора с които тишината е приятно нещо или такива дето просто не е нужно да те разсмиват...
nerazbranoZLO
05-11-2010, 20:04
Явно доста си ревностен...
Просто говори, разказвай, преплитай теми...
BlueParadise
05-11-2010, 20:08
Според мен просто те е хванала да има докато неизкочи някой който си хареса ... или те е хванала просто да притъпи скорошна раздяла .. а може и да греша.Просто казвам как АЗ виждам нещата ..
Ти се радвай, че те кани да излизаш с нея докато е с приятелите си. Това показва, че иска да прекарва повече време с теб. Иначе съвсем спокойно можеше да те заебава докато е с тях. Не се притеснявай дали си й интресен докато сте в компания, а докато сте сами.
maniaka322
05-12-2010, 16:09
Ти се радвай, че те кани да излизаш с нея докато е с приятелите си. Това показва, че иска да прекарва повече време с теб. Иначе съвсем спокойно можеше да те заебава докато е с тях. Не се притеснявай дали си й интресен докато сте в компания, а докато сте сами.
Мхм, тва последното май е най-вярно :?
maniaka322
05-12-2010, 16:14
Според мен просто те е хванала да има докато неизкочи някой който си хареса ... или те е хванала просто да притъпи скорошна раздяла .. а може и да греша.Просто казвам как АЗ виждам нещата ..
Даа бе и за тва скъса с миналото си гадже за да тръгне с мен :D . Не искам да спора с теб, просто ти казвам, че е малко безмислено да зареже един за да тръгне с мен и после да си праи ебавка с мен и да замазва положение! :?
Бъди интересен... Имай интересен начин на живот :)
elizabetm
05-21-2010, 07:49
Абе момче ти случайно да я познаваш от много време...случайно и аз няма да ти кажа коя съм но и мен познаваш от много време ии СЛУЧАЙНО 486798 пъти съм ти казвала какво да правишш ии ако обичаш не съм тая дето щи казва какво да правиш , но само да те всетна че 1жо сега не можеш да дел. темата , 2ро и "приятелката ти" влиза в тоя сайт ии 3то тя го видя това и ще те смачка и 3то и аз ще те смачкам ! :) доволен !? :D
DeViLMaN
05-21-2010, 08:00
последния коментар беше мнго пълноценен :D:D:D:D:d:d:D:D::D:D:D:D:D:D: омг вие децата сте интересна ралта :D с удоволствие ще ви следя темите да се позабавлявам (лошо че излизам от тийн възраста и живота става по скучен) :D ]
да ви имам проблемите :d :grin: :? :shock: :shock: :shock: :lol: