View Full Version : Килограми
По какъв начин сте сваляли най-много килограм, за колко време и задържал ли се е резултатът?
titinkaa
05-12-2010, 11:21
Чрез диета,за около 2 месеца,без гладуване,свалих 13кг и ги задържах 3-4 месеца
По какъв начин сте сваляли най-много килограм, за колко време и задържал ли се е резултатът?
Диета + Фитнес = 100 % дълготраен резултат!
UnForgettableDream
05-12-2010, 16:17
А коя диета? 90 днвената ли? Ако може казвайте диетите, при които е имало резултат. :)
Фитнес+Ограничаване на храната (храни без мазнини и в по-малко количество)
Според мен диетите,чайовете и прочие не помагат.
А коя диета? 90 днвената ли? Ако може казвайте диетите, при които е имало резултат. :)
Диети виж в www.bb-team.org ...
EcstazyBaby
05-12-2010, 17:25
Ами за 2 месеца - 15 килограма. На първо място фитнес всеки ден по 1 час и 10 минути( у нас имам кростренажор и степер, само на тях съм тренирала) и коремни преси по 50 всеки ден. Диетата сама си я измислих. Сутрин закусвах половин Активия, на обяд салата с пилешко месо и за вечеря плод. Преди около 1 година ги свалих тези килограми и не съм напърняла нито грам, но продължавам да се храня по същия начин и да спортувам :)
Jo_Ni_To
05-12-2010, 17:34
Сведи до минимум сладките и мазните неща.. Прави упражнения.. коремни преси.. бягай .. и всякакви други упражнения .. ако имаш възможност ходи на фитнес.. Яж колкото се може повече плодове и пии много вода.. При мене много помагат тези неща.. чувствам се невероятно свежа.. и съм смъкнала някои друго кило :) ..
titinkaa
05-12-2010, 18:14
Ми не е 90-дневната диета,а една от диетоложка.
cherry97
05-13-2010, 20:59
Тази тема за килограмите много ме засяга, защото искам да отслабна с 5 килограма, но не знам как.Моля някой ако знае някаква хубава диета,но без гладуване, да ми каже.Предварително благодаря! :wink:
Shazzrah
05-13-2010, 21:22
Еми най-драстично смъкнах 10тина кг за 2-3 седмици на нервна основа...не е много добър метод... :)
Molzinka
05-14-2010, 07:55
Скачане на въже + ограничение в храната
най-добрата и доказана диета е ограничаване от храната(особедно от чипсове,мазни работи-като дюнери,пици и т.н.И много спортуване без значение какво е
иначе преди имаше една диета дето аз е спазвах,и е ефикасна ама към нея трябва и спортуване на нещо.Тя беше само да се ядат чисти храни.Примерно само свинска пържола без гарнитура
Kallyn4eto
05-14-2010, 10:35
най-добрата и доказана диета е ограничаване от храната(особедно от чипсове,мазни работи-като дюнери,пици и т.н.И много спортуване без значение какво е
++
malkosld
05-29-2010, 19:34
коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим :)
malkosld
05-29-2010, 19:35
коя диетоложка? или поне ни кажи какво си правила през това време . не можем да гадаем какво да правим :)
zwezda88
05-29-2010, 19:47
някакво движение задължително , защото се получава така че колкото и да тежиш ако кожата и мускулите ти не са добре стегнати висят от разни места ( било то корем , бедра или областа на таза ) . така че започни да се ограничаваш с нещата от които не се нуждае организмът ти ( например чипсовете , McDonald's -а , вафлите и сяквите боклучета които изяждаш когато няма какво да правиш ) не премахвай съвсем хлябът или шоколадът , въглехидратите също. Препоръчително е едно здравословно и балансирано хранене да е съставено от 45-65% въглехидрати, 20-35% мазнини и 20-35% протеини. http://www.bestformyself.com/userfiles/food%20pyramid%20bg%20small.jpg .
еми ефикасен начин.. просто намали чипсовете, KFC, Mc Donalds и други подобни, започни да правиш някакви упражнения и ще отслабнеш
DarkKisss
05-30-2010, 17:26
Подходяща храна + спорт .. Свалих 5 кг и се държа вече трета година ;)
foreverr
05-30-2010, 17:35
Чрез гладуване и спорт, незнам за колко време свалих 4 килограма и вече от 1 година и малко не съм ги качила, но няма и да ги кача, защото все още се ограничавам от мнооооого храни :)
MissHouse
05-30-2010, 18:40
само упражнения от диетите се качва двойно :?
stelkastel
05-30-2010, 19:15
С диетата на Пиер Дюкан - 6 кг. за 3 месеца, след това пак ги върнах, след това с фитнес - 4кг, задържах 2-3 месеца и... качих 9кг. :D :D
wikshinka
05-31-2010, 13:05
скачане на въже, бягане , коремни преси всеки ден... и ако си фен на плуването :) и разбира се без сладко и чипсове и тн... :-D
hahavteen
05-31-2010, 13:10
С Дюкан 7кг и още 2 с разделно хранене. 1 година си задържам килограмите с нормално хранене без диети и спорт 8-) . Сега пак отслабвам с Дюкан и като сваля колкото искам ще мина сериозно на разделно хранене.
stelkastel
05-31-2010, 18:16
slun4ice, как ти е косата с диетата на Дюкан? 2-3 месеца след като спрях да правя диетата косата ми обилно започна да пада. И до към февруари-март беше в лошо положение. :(