View Full Version : Висока съм ....
Заа Предимство или недостатък премате това ,че едно момиче е високо ?!
А аз така или иначе съм спортистка и харесвам спортист ,които предимно за високи ,но се интересувам и от вашто мнение ... Благодаря =)
Редакция:
За някои е предимство, а за други е недостатък !
Както казало кучето
"Въпрос на вкус" - и се близнало под опашката ;)
>> Лично аз предпочитам ниски момичета :]
nerazbranoZLO
05-12-2010, 10:53
Редакция:
За някои е предимство, а за други е недостатък !
Както казало кучето
"Въпрос на вкус" - и се близнало под опашката ;)
Браво! \:D/
Аз не предпочитам...
Стига да е красива за мен и да е интелигентна - е идеална...
BlueFace
05-12-2010, 11:25
Повечето момчета не харесват момичето да е по-високо от тях. Аз лично не харесвам много високите момичета ,но всеки е различен ;)
nerazbranoZLO
05-12-2010, 13:32
Е, вярно, че не е хубаво да си момиче и да си над 1.90м или под 1.50м
ShtrudeL
05-12-2010, 13:35
Висока + едра + широоки рамене = не
Висока + много кльощава = не
Висока + г/д нормално хубаво тяло = да
mArMaLaDkA
05-12-2010, 13:35
зависи какво разбираш под "високо момиче".
примерно аз в сравнение с момичетата около мен минавам за висока, а всъщност съм ниска, под средния ръст за жена. друг е въпросът, че още се развивам, но все пак не вярвам да дръпна с още кой знае колко, съдейки по нашите.
DqVoLsKoJeLaNiE
05-12-2010, 13:46
Повечето момчета, които познавам не обичат момичето да е по-високо от тях...Нали мъжете са "силния пол" и ако момичето, което обичат и трябва да защитават ((ако се наложи)) да стърчи над тях не е особено приятно.Но всеки е различен, ако разликата е има-няма сантиметър, няма какво да се тормозиш...и все пак ако обичаш някой, височината е последният ти проблем. :)
mArMaLaDkA
05-12-2010, 13:52
^ ми да са расли повече от 1.70 тогава. 8-)
иначе във връзката на едни познати, девойката е по-висока, обаче това в никакъв случай не създава чувство на неудобство и пораждане на комплекси в мъжът. :) така и трябва, де.
nerazbranoZLO
05-12-2010, 13:53
Висока + едра + широоки рамене = не
Висока + много кльощава = не
Висока + г/д нормално хубаво тяло = да
И както каза една от нашия клас - не е и хубаво да си метър на метър (на метър) 8-)
зависи какво разбираш под "високо момиче".
примерно аз в сравнение с момичетата около мен минавам за висока, а всъщност съм ниска, под средния ръст за жена. друг е въпросът, че още се развивам, но все пак не вярвам да дръпна с още кой знае колко, съдейки по нашите.
О, не се безпокой, ще дръпнеш още...
На един и двамата му родители са ниски, пък той е най - висок от двата класа, а друг - обратното - родителите му са дългучи, а той е дребен...
Не се безпокой...
Както казаха малко по горе - на повечето мъже няма да им харесва приятелката му да е по-висока от него.Някак си...не върви. :(
За мен перфектната височина е от 1.70 - 1.75 :lol:
Mr_Crowley
05-12-2010, 14:34
Кака, какво да ти кажа - има една приказка: Висока за парад, ниска за креват.
Всеки с вкуса си,мен ми харесват от 170 до 178 най-много...може и да 180 зависи тия 180 как и стоят,грозно ми е някое момиче да стърчи като мутант над наборките си примерно да е висока 200 см и особенно ако е слаба грозно стои,но никой не избира колко да порастне.
nymphadora
05-12-2010, 18:28
Аз съм 1 и 75 висока и никога не бих тръгнала с по-ниско момче от мен-въобще не ми харесва гледката.
=) blagodarq ... i az ne haresvam mn mn gledakata momicheto da styrchi mn nad momcheto ,no vse pak lubovta ne pita! Az sym 1.74 (i sportuvam) ..poprincip ne e mnogo ,no povecheto ot priqtelkite mi sa 1.60 i ponqkoga e typoooo ....:S
NaGaStYlE
05-12-2010, 18:55
едно от последните неща които гледам
IndependentGirl
05-12-2010, 19:06
Кака, какво да ти кажа - има една приказка: Висока за парад, ниска за креват.
:lol:
Аз да пусна ли тема "Ниска съм.." (въпреки, че си харесвам ръста).. ;x
За всеки човек е много индивидуално.. някои ще ти кажат, че е предимство да си висока, а други, че е недостатък.. и ти какво? Ще се побъркаш и комплексираш от хорското мнение ли? ;]
CupcakeMonster
05-12-2010, 20:31
Ами,според мен перфектната височина за 1 жена е м/у 170 и 180 :)
Пфф. Аз съм 1.75 и направо мразя ръста си!
Едно че ако си харесам някой то той винаги е по-нисък от мен... друго че... не мога да нося токчета.
Е, то не че не мога, де, но... някак е различно да видиш момиче около 1.60см. на ток и момиче с моя ръст на ток.
Пълна шитня. Аз бих направила и невъзможното, за да съм с 5-7см. по-ниска. 8-)
Ами много зависи, но не мисля, че има значение голямо, ест ако не си над 1.80....Иначе даже момчетата харесват високи момичета с хубави тела....Аз съм 1.70 и съм доволна...
1.50 m не ... 1.90 m определено не ... 1.65 m ... както се казва "златната среда" ...
Също така не прекалявай със спорта... спорт + високо/а момиче/жена = жената-мъж (всеки понеделник петък и всяка сряда виждам такова същество ...)
Високо,високи това е истината,като отидете на задната седалка да и излезнат краката през прозореца,те това е хубава глетка :) ,откреваш стъклата хем не се вижда точно какво става вътре,хем не ми се запотяват стъклата :)
bratignat
05-13-2010, 09:45
за 1-2 сантима в ползата на момичето не е проблем, нали долу ние сме по-високи, и все пак, винаги съм предпочитал по-ниски от мен момичета. Или минйончета - малки и зли, но като ми паднат в лапите кротват, като котки. Другата страна на монетата са високите момичета. Не случайно си имаме приказка в навата компания - "тази е с крака до сливиците", това също е +. Но в заключение - ръста ти не завиви от теб, така, че не се дерзай за него.
Спокооойно! Аз съм на 14,спортувам ВСЕКИ ДЕН , 171см съм и .. имам широки рамене (това малко ме дразни),но не ми пука.. Има една приказка "Харесвай се ,за да те харесват и другите" ;)
CupcakeMonster
05-13-2010, 15:31
Ами много зависи, но не мисля, че има значение голямо, ест ако не си над 1.80....Иначе даже момчетата харесват високи момичета с хубави тела....Аз съм 1.70 и съм доволна...
Мда,не е казано че мъжете си падат само по "корнишончета" 8-)
Не обиждам никой,все пак не можем да избираме ръста си :]
JustAngel
05-18-2010, 07:14
Амии сп0ред мен попринцип е по-добре,когато момичето е по-ниско ;дд аз съм 1.63 ( на 14 съм ) а приятелят ми е 1.82 някъде ;дд
tItEufFf
05-18-2010, 08:57
Аз съм 178, и се харесвам такава каквато съм. Не ми пука какво мислят момчетата. Познавам страшно много момичета високи - 184, 187, 190 ... но са толкова красиви и готини, че височината никога не им е поставяла проблем. А като сложат токове ... не можеш да си откъснеш погледа от тях :)
Аз съм волейболистка, спрях да раста и това малко ме притеснява, защото искам да се занимавам професионално, но с този ръст, на моя пост едва ли ще се получи :?
Така де... високо момиче не е грозно, но комплексирано момиче - определено.
cvetinka95
05-18-2010, 12:05
Я не се излагай!
Тези момчета, които казват, че харесват по-нисички момичета, ми много ясно, че не им е приятно с някоя колкото или над тях, щото не се чувстват мъжествени ли как да кажа.
Много по-голямо впечатление прави едно момиче, високо, стройно, съответно с хубави, дълги крака.
Да не говорим, съдя по себе си, че така можеш да се тъпчеш почти колкото поискаш, килограмите не си личат, а тези ниските - ми мен не ми харесва тапишонче под 1.60, което ако така си хапва каквото му е на сърце, ще стане няква трътла. Особено грозна гледка са късите крака и набития задник иначе, а това става точно при ниските.
Радвай се..! И аз съм някъде 1.72-3, всеки ден ми правят комплименти за тялото и се дразнят като гледат как се тъпча с вкусотии и нищо. 8)
То обикновено и хубавите момчета са стройни и високи. :grin:
BlondBitch
05-18-2010, 12:40
аз съм едва 1.58 :( и не бих тръгнала с по нисък от мен .. то едва ли ще се намери и по нисък де 8-)
tanch3t093
05-18-2010, 12:56
И аз съм 1.75, но с токчета доста дръпвам :? Дори съм по-висока от повечето момчета в класа ни, чувствам се странно ..
Заа Предимство или недостатък премате това ,че едно момиче е високо ?!
А аз така или иначе съм спортистка и харесвам спортист ,които предимно за високи ,но се интересувам и от вашто мнение ... Благодаря =)
Епа дай си скайпа на ЛС да се разбереме :D
BlueFace
05-18-2010, 17:47
Висока или ниска , девствена няма да останеш ;) 8-) :lol: