View Full Version : Какво бихте направили или помислили,ако ви се случи следното
С приятелят ми сме заедно от 8 месеца, преди два дни случайно видях, че по скайпа си пише с някакво непознато момиче. Вярно разговора им беше чисто приятелски, но това което е притесни, че той незнам дали щеше да ми каже , ако аз случайно не бях видяла, че си пишат.Освен това искаха да си определят среща /тогава точно се бяхме скарали и той както и пишеше бяхме в деликатно положение/. В първия момент ми стана много кофти, но той ми обясни, че всичко е чисто приятелско и , че един приятел повече никога не пречи. По принцип си имаме доверие и много се обичаме. Аз имам доста приятели-момчета, който и той познава и с тях мога да споделям, ако имам проблеми и той няма нищо против, докато той няма приятел-момиче. Това което прочетох е, че тя иска да се видят и да опитат дали нещо ще се получи между тях, той категорично й отказа и й пише, той не изневерява и че ме обича, просто иска да са приятели. След това ми казва, че си пишат но не ми дава да чета. Ако това е важно аз съм на 16 , той на 20, а момичето с което си пише е също на 20 години. Искам да кажете вашите мнения, за мене е много важно.
waller12345
05-12-2010, 12:58
подобно нещо ми се случи и сега вече не сме заедно с нея, тя беше на 18 аз на 16 и е била с мене без аз да знам, че си има и друг за когото разбрах, чак след като скъсахме... Та мисълта ми е, че тези по-големите от теб са с теб просто, за да имат какво да правят Когато другия/другата го/я няма
Не, това за нас не е вярно, абсолютно сигурна съм. Аз за друго питам. Моля, дайте мнения.
Въобще не се притеснявай.
rebeccaa
05-12-2010, 16:00
Ами моето мнение е, че някой път може да се видят докато ти не си със него и те е излъгал, че няма да се видите или, че не може или нещо от този род.Докато е бил с теб и е казал, че те обича и не изневерява, но докато не си при него кой знае какво си пишат, но това е моето мнение де.Аз ако бях на твое място или щях да намеря момичето и да и кажа да не се занимава с него или да поговоря с него и ако има нещо повече между тях, или ако се виждат да ми каже поне.Незнам ти си решаваш, питаш какво бихме направили и какво бихме си помислили, ето аз ти отговорих. :)
sunshinepp
05-12-2010, 16:01
Съгласна съм .. той директно й е отказал, е наистина малко странно, че не ти дава пак да четеш, но все пак.. малко лично пространство му остави. :)
Аз съм му дала лично пространство, просто случайно попаднах на чата, тъй като видях, че си пишеха. Имам му доверие попринцип, но по скоро искам себе си да убедя, че е в реда на нещата да си има непозната приятелка с която да споделя и другото ми опасение дали с времето може да се породят някакви чувства между тях.
rebeccaa
05-12-2010, 16:08
другото ми опасение дали с времето може да се породят чувства.
За това говорех.
Elenichkaa
05-12-2010, 16:12
Нищо не можеш да направиш.
в смисъл нито да говориш с него(ще те сметне за страшно ревнива и повърхностна),нито пък с нея(ще ти каже "абе ти наред ли си въобще...не се занимавам аз с него,а той с мене..." иии излизаш пак прецаканата)
изчакай малко ако се задълбочи много
чата им тогава говори с него,че просто не ти е приятно.
Това което разбрах в последстие , е че тя също си има приятел, който обича и по скоро си споделят разни неща, за среща повече не си говорят.
Elenichkaa
05-12-2010, 16:19
Това което разбрах в последстие , е че тя също си има приятел, който обича и по скоро си споделят разни неща, за среща повече не си говорят.
ем перфектно..тогава няма повод за притеснение! ;)
SmilezZz
05-12-2010, 16:25
Според мен няма място за притеснения..Ти сама каза,че й е отказал..
Дори и да излязат - не мисля,че ще има проблеми..Бъди спокойна и му дай малко лично пространство..
Не, това за нас не е вярно, абсолютно сигурна съм. Аз за друго питам. Моля, дайте мнения.
Еее хубаво, че се обичате, но нали не мислиш, че можеш да му ограничиш всички комуникации с други хора 0.о
Няма нищо лошо, че си пишат :]
SisinkaS
05-12-2010, 18:13
по принцип тая история ми изглежда чисто безобидна, но дефакто не е зле да го попиташ след като няма нищо защо е спрял да ти дава да четеш ? :-o
kindergarden
05-12-2010, 18:16
е стига де...прекалявате...какво лошо да си намери приятел момчето...ей айде вържете ги тея вашите гаджета и не им давайте да дишат :D
johnnybravo
05-12-2010, 18:37
И какъв е повода да се притесняваш не разбрах ем, момчето ти каза, че са само приятели ти пак.....
TheDevilInMe
05-12-2010, 19:35
Ти имаш приятели момчета, а той няма момичета и няма нищо лошо да завърже приятелство, дори и тя да има нещо към него той ясно и е показал, че те обича и държи на теб, трябва да му имаш малко повече доверие, знам, че понякога е трудно да не ревнува човек, но трябва да го прикриваш повече пред него. 8)
DarknessAngel
05-12-2010, 20:11
Добре,аджеба, само на мен ли ми изглежда странно,че тя си има приятел, ама иска среща с твоето момче,щото има нещо към него ? 8-)
Иначе щях да се изям вътрешно и да си задам 1000 въпроса,но щях да си мълча.
soul1199
05-12-2010, 20:29
Ако нямаше` нищо`,както той твърди,нямаше да му пречи да ти покаже хронологията,винаги си имай едно на ум.
Тъпо е!
+
Аз бих се притеснила малко,но щом я е резнал и те обича се успокой :-)
NiKoLetcHeToO
05-14-2010, 08:14
нямаа нищоо лошо в това да са просто приятеЛии .. Щомм и тя си има гаджее и го обича .. и щом той и е отказал да се видят няма нищо лошо в товаа да са приятелии .. Може да не ти дава да четеш понеже си споделя с нея чувстата му към теб .. Спокойноо не се притеснявай ;]]
ScarletBite
05-14-2010, 10:19
Виж сега, ако вдигнеш тупурдия или тръгнеш да му поставяш условия, ще реши, че си ревнива и свръхчувствителна и ще се почувства... заклещен. Без значение дали ще се подчини (много ми е уместна тази дума) или ще се въпротиви, с такава явна атака (и тази ме кефи) ти губиш точка.
Опитай да се покажеш готина, над тези неща, уверена - как? - като го оставиш да поддържа приятелство и с други жени. Но! Демонстрирай лека закачлива ревност под формата на някоя и друга шега, с което да му покажеш, че все пак ревнуваш... но така, че той да си мисли, че си се опитвала да го прикриеш, а той - умният, страхотният, невероятният - го е разкрил.
Остави му лично пространство, не се рови в чатовете или в телефона му, но следи внимателно за промени в поведението му и разни малки знаци, които биха могли да издадат, че чувствата му към нея стават повече от приятелски. :)
В последствие може даже да изразиш желание да се запознаеш с нея.
tanch3t093
05-14-2010, 11:06
Както виждаш Той те обича и държи на теб, сама си го прочела. Имай му доверие - така както той на теб.